ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου,21/5

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 21 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, ο Ήλιος περνά στους Διδύμους σηματοδοτώντας την έναρξη των γενεθλίων τους. Από την άλλη πλευρά, ολοκληρώνεται η αντίθεση του Άρη στην πορεία του στον Λέοντα, με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Μία μια όψη έντασης, «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να την δούμε και στην επικαιρότητα. Θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στην συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά, αποφεύγοντας τους υψηλούς τόνους.

Το γεγονός ότι είναι η μέρα των εκλογών σιγοντάρει την επιρροή και προάγει τις αψιμαχίες. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή πλανήτες και ωροσκόπο κοντά σ’ αυτά τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στους Διδύμους, σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα ευνοήσει το λόγο σας προφορικό και γραπτό και το κομμάτι της επικοινωνίας
ιδιαιτέρως. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Παράλληλα, με τη Σελήνη στους Διδύμους βρείτε χρόνο να κάνετε μια βόλτα ή και μια εκδρομή αν το επιτρέπει ο χρόνος και η τσέπη σας, δείτε φίλους ή συγγενείς που είχατε καιρό να έχετε επαφή μαζί τους και διασκεδάστε όσο μπορείτε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί Ταύροι, προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στο εργασιακό. Ελέγξτε τον θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας.  Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά και δείξτε την πιο αγαπησιάρικη πλευρά σας στους αγαπημένους σας. Μπορείτε να κανονίστε μια έξοδο για ένα φαγητό έξω για να ξεδώσετε και να περάσετε καλά.  Ακόμη την Κυριακή ο Ήλιος περνά στους Διδύμους φεύγοντας από το ζώδιο σας, κάνοντας προτεραιότητα από τώρα και για ένα μήνα τα οικονομικά σας ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας την Κυριακή και ξεκινούν τα γενέθλια σας και μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες, για σάς τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο πιο διαχειρίσιμα. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα προσωπικά σας θέματα. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, πολιτικούς λόγους κι  αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές καλύτερα να περιμένετε λίγο και να δείτε από όλες τις πλευρές μια κατάσταση πριν προχωρήσετε σε κάτι δραστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή έρχεται με μια όψη πίεσης, την αντίθεση ανάμεσα στον Άρη στον Λέοντα με τον Πλούτωνα στον
Υδροχόο. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αρχίσετε να λέτε από δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη. Αποφύγετε με αυτή την όψη να ανοίξετε θέματα που αφορούν οικονομικά καθώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, σχηματίζεται η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα που σας ζορίζει με θέματα που αφορούν είτε σε μια σχέση προσωπική είτε επαγγελματική.  Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, μην ενδίδετε σε φοβίες και
μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης αποφύγετε να κολλήσετε σε λάθη των άλλων μη βλέποντας όλη την εικόνα. Η πορεία του Ήλιου στους Διδύμους θα είναι βοηθητική για το ζώδιο σας από την Κυριακή,
εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς αλλά και στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα που σας φέρνει σε επαφή με φίλους, συνεργάτες με τους οποίους μοιράζεστε κοινούς σκοπούς αλλά και ενδιαφέροντα.  Ακόμη είναι μια μέρα για να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις και αποφύγετε άτομα τα οποία ξέρετε ότι είναι αρνητικά και τοξικά.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή είναι κάπως πιεστική μέρα ακόμη κι αν δεν εργάζεστε ή δεν έχετε υποχρεώσεις. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και προσέξτε περισσότερο θέματα υγείας. Αξιοποιήστε την ημέρα για να αλλάξετε
παραστάσεις, να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα κλπ. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στους Διδύμους
και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους, την απόδοση σας στη δουλειά και τις σπουδές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε όσο κι αν είστε θυμωμένοι να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και με ψυχραιμία κάνετε διάλογο. καθώς, είστε πιο επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, εντάσεις και αντιπαραθέσεις είτε με το σύντροφο σας, ένα
στενό συνεργάτη, ένα φίλο ή και με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους για ένα περίπου μήνα, δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις και καλά θα κάνετε γι’ αυτές που είναι σημαντικές για
σας να δείξετε την τρυφερότητα και την αγάπη σας. Από την άλλη πλευρά, η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα σάς κάνει πιο επιρρεπείς σε εντάσεις, καυγάδες, σφοδρές αντιπαραθέσεις είτε με συνεργάτες, συγγενείς, γείτονες και όποιους αποτελούν το στενό σας περιβάλλον. Χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερη όμως εκτός από την επικοινωνία με τους άλλους και στην οδήγηση και το χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανησυχία και το στρες μεγεθύνονται μέσα στη μέρα ακόμη κι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά και αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα επίσης να διεκδικήσετε πιεστικά χρήματα που σας οφείλονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην πορεία της μέρας να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια ή ακόμη και στο χώρο της δουλειάς. Πιθανώς να έχετε μια αντιπαράθεση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα θέμα υγείας δικό σας ή δικού σας προσώπου το οποίο σας καλεί να το αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις ακόμη κι αν κάποιος σας προκαλέσει για καθαρά ιδεολογικούς ή και κομματικούς λόγους και δώστε τόπο στην οργή για να μην προκαλέσετε την τύχη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τη σημερινή μέρα, θα πρέπει πρωτίστως να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται γιατί θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι και δευτερευόντως θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι βάζοντας τα όρια σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν. Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, τον εαυτό σας, το σπίτι και την οικογένεια σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε.