ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου,20/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 20 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Άρης κάνει θριαμβευτική είσοδο σήμερα σε ένα ζώδιο που εκφράζει την πύρινη φύση του, τον Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10/7. Θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια της σταθερής ομάδας δηλαδή τους Ταύρους, τους Σκορπιούς, τους Λέοντες και τους Υδροχόους.

Τόσο η τόλμη, όσο και καλά αντανακλαστικά αλλά και η διαίσθηση είναι απαραίτητα για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ακολούθησε την καρδιά και τις επιθυμίες σου και μην αγχώνεσαι που θα σε βγάλει.

ΚΡΙΟΣ

Μία πολύ θετική μέρα για το ζώδιο σας, μιας και ο κυβερνήτης σας Άρης απομακρύνεται από τον Καρκίνο, που σας πίεσε αρκετά σε πολλά επίπεδα το προηγούμενο διάστημα. Μία αρκετά κουραστική και
απαιτητική περίοδος φτάνει σήμερα στο τέλος της με τη δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος και την έμπνευση να σας περιμένουν. Ακόμη ξεκινά για σας μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος με εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο έρχεται με λιγότερες απαιτήσεις σχετικά, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, τις επαφές με τους συνεργάτες, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα θέλετε να
μοιραστείτε τις σκέψεις ή και τις ιδέες σας. Η συλλογική δουλειά ευνοείται σε κάθε περίπτωση και μάλιστα θα γίνεται και σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα. Από την άλλη πλευρά, η είσοδο του Άρη στον Λέοντα δημιουργεί απαιτήσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και πιθανώς σας βάζει και σε σκέψεις για αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας χαρίσει μια πιο δυναμική στάση απέναντι στα πράγματα, ευκαιρίες να πρωτοστατήσετε σε επικοινωνιακό επίπεδο, να έχετε αυξημένες επαφές και συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης που σας ταλαιπώρησε με αρκετό άγχος και τρέξιμο τις προηγούμενες 7 εβδομάδες, φεύγει από το ζώδιο σας και περνά στον Λέοντα. Από δω και πέρα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά σας θέματα. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας αλλά θα πρέπει παράλληλα να είστε προσεκτικοί και με τα παρορμητικά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες, ο Άρης περνά στο ζώδιό σας και θα σας κάνει μέχρι τις 10/7 πιο δυναμικούς, φιλόδοξους ίσως όμως και πιο νευρικούς. Θα είναι ένα διάστημα με αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας αλλά και
ευκαιρίες να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας όπου δραστηριοποιείστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει σε προτεραιότητα θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας αλλά και ένα ιδιαίτερο παρασκήνιο στα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Καλύτερες μέρες έρχονται για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί. Μέχρι τώρα που ο Άρης βρισκόταν στον Καρκίνο
σας παίδεψε αρκετά είτε με θέματα δουλειάς είτε με θέματα του σπιτιού. Πλέον, θα έχει μια πιο φιλική σχέση με το ζώδιο σας και θα νιώθετε μεγαλύτερη εύνοια και στήριξη από το περιβάλλον σας. Η Σελήνη στους
Διδύμους θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τη διάθεση σας και πιθανώς να κάνετε σχέδια για κάποια εκδρομή ή ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλη η ενέργεια και ο ενθουσιασμός από δω και πέρα στρέφεται στον τομέα της καριέρας καθώς εκεί δρομολογούνται περισσότερες εξελίξεις. Κάθε μέρα θα γίνεστε όλο και πιο φιλόδοξοι όλο και πιο διεκδικητικοί αλλά και πιο νευρικοί και ανυπόμονοι όταν τα πράγματα δεν φέρνουν τις εξελίξεις που προσδοκάτε ή τους ρυθμούς που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στις πιο σημαντικές σας σχέσεις και προσδίδει μια πιο εξωστρεφή διάσταση στο Σαββατοκύριακο. Έως τις 10/07 ξυπνά μέσα σας το μικρόβιο της περιπέτειας, του ταξιδιού. Είναι μια καλή στιγμή για σας να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια της δουλειάς ή και των σπουδών και να έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλύτερες μέρες έρχονται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Ο Άρης προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα των οικονομικών αλλά και της διαχείρισης των πιο βαθιών συναισθημάτων σας. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι εξαρτητικές σχέσεις αλλά και οι εμμονές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης προχωρά στον Λέοντα, το ζώδιο που κυβερνά όλες τις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες και το γάμο. Από δω και κάτω οι πιέσεις θα είναι μεγαλύτερες και οι ρυθμοί θα είναι πιο εντατικοί. Μέχρι τις 10/07 κάποιες σχέσεις μπορεί να περάσουν δυσκολίες και θα τεσταριστούν για την ανθεκτικότητα τους. Η Σελήνη θα
βρίσκεται στους φιλικούς σας Διδύμους δίνοντας έναν τόνο εξωστρέφειας στο Σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η φυσική κατάσταση, η υγεία αλλά και η δουλειά σας είναι στο επίκεντρο. Βάλτε μες το πρόγραμμά σας λίγη άσκηση, μερικές βόλτες και φανείτε υπομονετικοί με τα φορτωμένα καθημερινά προγράμματα μέχρι τις 10/07 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο. Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα βρίσκεται στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σας κυρίως στο σπίτι και την οικογένεια.