ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου,19/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 19 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι θετική αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και στον τρόπο δράση σας. Προσφέρει κίνητρο, έμπνευση και το απαραίτητο θάρρος να κάνετε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθείτε σε απαιτητικές προκλήσεις.

Είναι επίσης και μια ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σεξουαλική σας ζωή ή να κάνετε το βήμα και να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο που σας αρέσει ερωτικά.

ΚΡΙΟΣ

Η επιρροή της νέας Σελήνης είναι ιδιαίτερα έντονη στις δυο εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά βοηθητική, προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να χαμογελάσετε πλατιά από το καλοκαίρι και έπειτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια πολλά αγαπητοί μου Ταύροι που έχετε γενέθλια σήμερα! Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλιά σας με μια υπέροχη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι στον ίδιο σας τον εαυτό. Πού θα θέλατε να βρίσκεστε ένα χρόνο μετά; Είστε ευχαριστημένοι από την εμφάνισή σας; Μπορείτε να κάνετε αλλαγές; Σας αρκούν οι γνώσεις που έχετε; Μην χάνετε καθόλου χρόνο! Κάντε μια μικρή αρχή τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα Σελήνη είναι εξαιρετική για να πετάξετε ό,τι τοξικό μπορεί να υπάρχει στη ζωή σας είτε αυτό αφορά ανθρώπους είτε καταστάσεις. Είναι και μια νέα Σελήνη όμως που φουντώνει ίσως ένα επαγγελματικό παρασκήνιο. Αν έχετε ανάγκη από ξεκούραση, από μια κουβέντα σε χαμηλούς τόνους με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε, τότε αυτή η νέα Σελήνη θα σας επιτρέψει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να νιώσετε αναζωογονημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μοναδική νέα Σελήνη στον Ταύρο στον τομέα των στόχων, των φίλων και της συλλογικής δουλειάς σας βοηθάει να θέσετε τους νέους στόχους σας, να κάνετε νέες επαφές και σχέσεις, να βρείτε στήριγμα σε συνεργάτες και φίλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επίσης ευνοεί οτιδήποτε αφορά στα μέσα τεχνολογίας ή την αξιοποίησή τους για την προώθηση της δουλειάς σας. Μήπως είναι καιρός να λουστράρετε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

ΛΕΩΝ

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν κάποιοι στόχοι σας να υλοποιηθούν. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια κατάλληλη επαγγελματική πρόταση που θα υλοποιηθεί μέχρι το φθινόπωρο. Ή μπορεί να έχετε εσείς μια ιδέα για μια επιχείρηση ή την προώθηση της δουλειάς σας που μπορεί να σας φέρει ψηλά. Τολμήστε να σκεφτείτε κάτι νέο, κάτι που αξιοποιεί την τεχνολογία και μην φοβάστε τίποτε! Το φεγγάρι αυτό δέχεται θετικές όψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς τους. Οι θετικές όψεις της νέας Σελήνης μπορεί να σας δώσουν έμπνευση ή μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε παρακάτω από τα κύρια θέματα που σας απασχολούν. Από την άλλη μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα αυτό το καιρό με εντελώς διαφορετικές πεποιθήσεις και «πιστεύω» από σας ή με διαφορετικές κουλτούρες ίσως διαμένοντες στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με τη νέα Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό – σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στην ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια μετά τις 15 Οκτωβρίου. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών, δίνει ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας μέσα σε ένα ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου, είτε σε προσωπικό, ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις αγαπητοί μου Σκορπιοί χρειάζονται δουλειά και καθημερινή τροφή για να ανθίζουν. Είναι λοιπόν η στιγμή που πρέπει να τις «θρέψετε», να τις περιποιηθείτε για να συνεχίζουν να σας υποστηρίζουν σταθερά και σθεναρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας καλεί να βρείτε τη φόρμα σας σε περίπτωση που την έχετε χάσει ή να την διατηρήσετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε άσκηση ή να τρώτε μη υγιεινά. Τώρα που ο καιρός βελτιώνεται θα σας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για να μπείτε σε φόρμα. Μάλιστα αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης μπορείτε με αυτό το σταθερό φεγγάρι να το διατηρήσετε. Μια πρόταση μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα και στον οικονομικό τομέα που φαίνεται ότι περνάτε μεγαλύτερη πίεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, αυτό το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα του έρωτα, του πάθους, της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας αλλά και των παιδιών. Έμπνευση θα έχετε, δεν έχετε παρά να την αξιοποιήσετε καταλλήλως. Για τους Αιγόκερους που έχουν λύσει τα θέματα του έρωτα αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να σας εμπνεύσει για κάτι δημιουργικό. Είτε μιλάμε για καλλιτεχνική δημιουργία είτε ακόμη και για μια επιχειρηματική ιδέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου αγαπητοί μου Υδροχόοι σήμερα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια και τις ρίζες σας και τα φέρνει στο προσκήνιο για να αναλάβετε δράση. Τα θέματα μιας γυναίκας είτε είναι μητέρα, σύντροφος, κόρη θα σας απασχολήσουν επίσης εμμέσως. Με το εξάγωνο Σελήνης – Άρη μπορεί επίσης να σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας ή στη φροντίδα της υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη σήμερα, έρχεται για να δημιουργήσει «φασαρία» μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες στην καθημερινότητά σας, αφού θα σας βάλει σε επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και υπογραφές. Αν ψάχνετε να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, αν έχετε να περάσετε από κάποια συνέντευξη, αν ψάχνετε το κατάλληλο διάστημα για να στείλετε βιογραφικά ή για να κάνετε μια κουβέντα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας για να προωθήσετε μια ιδέα σας τότε αυτό το διάστημα είναι μπροστά σας.