ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 1/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 1 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλή χρόνια σε όλους! Η πρώτη μέρα της νέας χρονιάς βρίσκει τη Σελήνη στον Τοξότη. Το γεγονός αυτό δημιουργεί μια αίσθηση χαράς και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά μολονότι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε και μια μικρή σύγχυση ή αβεβαιότητα παράλληλα. Ή μπορεί να είναι και οι συνέπειες μετά την κατανάλωση αρκετού αλκοόλ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Όλα τα παραπάνω, δημιουργούν αυτή την αίσθηση ατονίας ή αδιαθεσίας την επόμενη μέρα. Η κύρια όψη του Σαββάτου είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Αυτό μας κάνει να είμαστε πιο ανήσυχοι. Να θέλουμε να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα. Ή και να κάνουμε ένα διαφορετικό πρόγραμμα ώστε να ικανοποιηθούμε.

 

Βρισκόμαστε στην παραμονή της νέας Σελήνης στον Αιγόκερω. Μολονότι το φεγγάρι δεν είναι ορατό στον ουρανό, μπορεί σε κάποιους να είναι ορατή η επιρροή του στην ψυχολογία τους ήδη.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η Σελήνη στον Τοξότη την Πρωτοχρονιά σας βρίσκει σε μια «φευγάτη» διάθεση και χωρίς ίσως πολλή ενέργεια. Αν δεν καταφέρατε να κάνετε έστω μια βόλτα ή μια εκδρομή μπορεί να νοσταλγείτε τις εποχές που περνούσατε με αυτό τον τρόπο τις διακοπές των εορτών. Η κύρια όψη της ημέρας το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού συνδέει τα θέματα των επαγγελματικών με αυτά των οικονομικών. Πιθανώς ευελπιστείτε να κάνετε μια αλλαγή μέσα στη νέα χρονιά στη δουλειά ή έστω να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Τοξότη την Πρωτοχρονιά. Το γεγονός αυτό σας την όρεξη για μερικές ατασθαλίες παραπάνω. Η κύρια όψη του Σαββάτου είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Αν δεν έχετε καταφέρει να φύγετε ένα ταξιδάκι, θα νιώθετε την ανάγκη αλλαγής παραστάσεων πιο έντονα αυτές τις μέρες. Μπορεί μάλιστα να ψάχνετε στο διαδίκτυο ταξίδια για να πραγματοποιήσετε στη διάρκεια της χρονιάς. Ή ακόμα και να χαζεύετε ταξιδιωτικές εκπομπές. Άλλοι μπορεί να το ρίχνετε στο διάβασμα ή να βλέπετε ταινίες. Αυτές που σας κάνουν να ταξιδεύετε από τον καναπέ του σπιτιού σας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ:

Μολονότι η Σελήνη την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα βρίσκεται στον εξωστρεφή και κοινωνικό Τοξότη πιθανώς εσείς να μην έχετε πολλή διάθεση για εξόδους και επαφές. Η κύρια όψη της ημέρας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό είναι μια πιο εσωτερική επιρροή. Πιο πολύ θα έχετε ανάγκη τους πολύ δικούς σας ανθρώπους συγγενείς και φίλους, παρά να ξοδέψετε όλη την ενέργεια σας σε άσχετες παρέες και δραστηριότητες.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Πρωτοχρονιά έρχεται με τη Σελήνη στον Τοξότη. Το γεγονός αυτό σας κάνει να σκέφτεστε πιο έντονα τα μελλοντικά σας σχέδια και πιθανώς να τα συζητάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, η κύρια όψη της Πρωτοχρονιάς σας φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σας και σας εξιτάρει η παρέα μαζί τους. Για κάποιους από σας μπορεί να υπάρχει κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή να κάνετε μια γνωριμία με επαγγελματικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Η Πρωτοχρονιά βρίσκει τη Σελήνη στον Τοξότη σε ένα ζώδιο που πάντα φτιάχνει τα κέφια σας. Αυτό σημαίνει πως σας δημιουργεί περισσότερη αισιοδοξία. Έτσι, θα έχετε μια ιδιαίτερα εξωστρεφή μέρα με ευκαιρίες να δείτε αγαπημένα πρόσωπα και να γιορτάσετε μαζί τους την έλευση του νέου χρόνου. Η κύρια όψη της ημέρας παρόλα αυτά, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, τις προσωπικές σας ανάγκες κι επιθυμίες και να μην υποχωρήσετε σε τίποτε που δεν σας ικανοποιεί βαθιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Πρωτοχρονιά σας βρίσκει σε διάθεση περισσότερο να αράξετε σπίτι με την οικογένεια ή έστω να είστε παρέα με άτομα από το στενό σας περιβάλλον που νιώθετε ασφαλείς και οικεία μαζί τους. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό παρόλα αυτά λειτουργεί με πιο ενθουσιώδη τρόπο και θα ψάξετε να βρείτε διεξόδους που μπορεί να σας προσφέρουν πρωτόγνωρες συγκινήσεις κάνοντας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η όψη αυτή έχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον κυρίως σε νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ:

Ασχέτως με το πως επιλέξατε να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά χτες βράδυ το Σάββατο με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα είστε αρκετά πιο σπιτόγατοι και θα θέλετε να περάσετε μια μέρα χαλαρή σε στενό κύκλο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πιθανώς όλες τις ταινίες που έχετε βάλει στο μάτι να δείτε σε κάποια πλατφόρμα και δεν τα έχετε καταφέρει ως τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Το Σάββατο βρίσκει την Σελήνη να ταξιδεύει ακόμη στον Τοξότη αλλά οι ρυθμοί φαίνεται ότι θα είναι αρκετά πιο ήπιοι καθώς το φεγγάρι σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και είναι πολύ πιο κουλ και χαλαρή επιρροή. Η κυρίαρχη όψη της Πρωτοχρονιάς είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που σας ανοίγει την όρεξη να αλλάξετε παραστάσεις, να πάτε ίσως μια εκδρομή ακόμη και χωρίς να την έχετε προγραμματίσει, να βγείτε λίγο από το σπίτι να δείτε κάτι διαφορετικό ή να μιλήσετε με άτομα που έχουν κάτι διαφορετικό να σας πουν.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο, το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα σας βρίσκει ίσως σε μια κατάσταση που θέλετε να ξεκουραστείτε περισσότερο και γενικότερα να είστε πιο χαλαροί είτε μείνετε σπίτι ή έχετε πάει κάπου αλλού για τις γιορτές. Η κυρίαρχη όψη της μέρας είναι το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Ουρανό μια όψη που σας προσγειώνει κάπως στις υποχρεώσεις που έχετε σε θέματα επαγγελματικά και πρακτικά. Και στο μυαλό σας ακόμη και τις πρώτες ώρες του 2022 θα είναι πως θα κάνετε πιο αποδοτική τη δουλειά σας σε οικονομικό επίπεδο. Ή πως θα κάνετε κάποια επαγγελματική αλλαγή μέσα στη νέα χρονιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Πρωτοχρονιά βρίσκει τη Σελήνη να ταξιδεύει στον πιο εσωτερικό και ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας τον 12ο οίκο. Αυτό δημιουργεί μια περίεργη ατμόσφαιρα. Από τη μια, θα θέλετε ίσως λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και χωρίς πολλές πολλές επαφές με άσχετο κόσμο. Από την άλλη, επειδή η κυρίαρχη όψη της μέρας είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό είναι πιθανόν να αναζητάτε νέες εμπειρίες. Μερικά καινούρια πράγματα ή επαφές με άτομα που έχουν να σας πουν κάτι διαφορετικό. Για τους γεννημένους αρχές Ιανουαρίου θα μπορούσε μέσα στο επόμενο διάστημα να προκύψει μια ευχάριστη γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Την Πρωτοχρονιά ανήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βολτάρει στον φιλικό σας Τοξότη. Το γεγονός αυτό δίνει μια πιο κοινωνική διάσταση στη μέρα σας. Δίνει, επίσης, την ευκαιρία να δείτε φίλους και συγγενείς περνώντας την πρώτη μέρα του χρόνου σε ένα περιβάλλον πιο προστατευμένο. Ένα περιβάλλον με τους ανθρώπους που πραγματικά θέλετε να είστε κοντά. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ουρανό βέβαια σας καλεί να χαρείτε και κάποιες ώρες πιο μοναχικά. Έτσι, θα μπορέσετε να κάνετε τον απολογισμό σας για τη χρονιά που φεύγει και τα πλάνα σας για τη χρονιά που μόλις ήρθε. Και μολονότι δεν είστε από τους τύπους που μπαίνετε στη διαδικασία των γραπτών αποφάσεων της νέας χρονιάς πιθανώς κάτι να έχει να σας δώσει μια τέτοια διαδικασία.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η γιορτή και τα σχέδια για καλοπέραση συνεχίζονται και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς η κύρια όψη της μέρας είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που σας ωθεί να είστε πιο δραστήριοι. Να δείτε κόσμο, φίλους και συγγενείς και να κάνετε πράγματα που σπάνε τη ρουτίνα. Μια βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις θα σας έκανε καλό. Θα έφτιαχνε σίγουρα ακόμη περισσότερο τη διάθεση σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιανουάριος 2022: Με ανάδρομους πλανήτες, μπόλικο στρες, αλλά θα τα καταφέρουμε

Πώς να κάνετε έναν Αιγόκερω να σας ερωτευτεί

Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 στις 02/01/2022;