ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σάββατο με τη Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο, οι όψεις της είναι αρκετά θετικές όπως το εξάγωνο με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ήλιο, δίνοντας ευκαιρίες να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε ό,τι επιδιώξουμε να κάνουμε.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι είστε οι δυναμικοί του ζωδιακού αυτό το Σαββατοκύριακο προτιμήστε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, τον χώρο του σπιτιού και μην διασκορπίζετε την ενέργεια σας από δω κι από κει. Η Σελήνη στον Καρκίνο σας ζητά να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, την οικογένεια αλλά και το σπίτι. Προσέξτε λίγο περισσότερο και τα οικονομικά σας. Εύκολα μπορεί να το παρακάνετε με ψώνια.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τόση έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας πιθανώς να έχετε κάποιες συναντήσεις ή επαφές ακόμη και για δουλειά. Πιθανώς να μη βρίσκετε τόσο καλή ιδέα να βγείτε σήμερα, ανεξάρτητα από τις προσκλήσεις που δέχεστε αυτές τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο δημιουργώντας κάποιες αγωνίες σε πρακτικά ζητήματα είτε της δουλειάς είτε των οικονομικών. Από την άλλη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για κάποια έξοδα τα οποία αν δεν είναι απαραίτητα, καλό είναι να τα αποφύγετε. Φυσικά και δεν πειράζει να κάνετε pampering στον εαυτό σας και να του κάνετε κάποια δώρα, αλλά προσπαθήστε να είστε πειθαρχημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πολύ πιο άνετη και σας δίνει ευκαιρίες να χαρείτε λίγο με τους φίλους σας κάνοντας μια έξοδο. Παρόλα αυτά, η πίεση για κάποια ζητήματα προσωπικά σας συνεχίζεται καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη διάρκεια του γουηκέντ στο ζώδιο σας.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο είναι σαφώς πιο άνετο με τις θετικές όψεις της Σελήνης παρόλα αυτά μπορεί να έχετε αρκετές
υποχρεώσεις ή να σας πιάσει μανία με τις λεπτομέρειες σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ και να κολλήσετε …στο δέντρο χάνοντας το δάσος. Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στον Καρκίνο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, η Σελήνη θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Δία και τον Ήλιο στο ζώδιο σας και οι επαφές με τους άλλους θα είναι πιο ευχάριστες. Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου δίνοντας έμφαση στις σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, ομάδες στις οποίες συμμετέχετε.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά ή οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο. Ενδεχομένως, να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και να πρέπει να τις συμμαζέψετε πριν
απολαύσετε κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς ασχολούμενοι με αυτά που σας αρέσουν. Δεν είναι ένα πολύ εύκολο τέλος της εβδομάδας με την έννοια ότι δεν κυλάνε όλα «ρολόι» κι ενδεχομένως να προβληματιστείτε και με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένα συνεργάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα το Σάββατο, όπου η Σελήνη παραμένει στον φιλικό σας Καρκίνο και είναι μια αρκετά καλή μέρα για να δείτε αγαπημένα πρόσωπα, να κάνετε κάποια έξοδο με φίλους ή να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενδιαφέρουν ή ακόμη και τα πρότζεκτ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως να ξυπνήσετε με διάθεση να μη κάνετε τίποτε και να ξεκουραστείτε. Γι αυτό το λόγο, μην πιέσετε τον εαυτό σας. Φτιάξετε τη λίστα με όσα πρέπει να γίνουν και είναι απολύτως απαραίτητα και ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς. Πιθανώς να μην έχετε και κέφια να σας τραβάνε οι άλλοι από δω κι από κει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά πιο διασκεδαστική και σάς δίνει ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους και να το
ρίξετε λίγο έξω σε μια περίοδο που θα είναι αρκετά αγχωτική για το ζώδιο σας και γεμάτη υποχρεώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο, ρίξτε λίγο ρυθμούς και ασχοληθείτε κάπως και με τον εαυτό σας και όχι μόνο με τις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μολονότι είναι μια σούπερ παραγωγική μέρα για σας, θα θέλατε να την περάσετε κάπως πιο χαλαρά και να νιώσετε τη φροντίδα των άλλων απέναντι σας όπως ακριβώς τους φροντίζετε κι εσείς. Και δεν είναι κακό μάλιστα να το διεκδικήσετε κιόλας από τους δικούς σας ανθρώπους. Απλά να έχετε και ρεαλιστικές προσδοκίες.