ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 9 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προσδίδει μια λίγο πιο βαριά διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ πρόθυμοι να ακούσουμε αυτά που θέλουν να μας πουν οι άλλοι ή να διαφωνούμε μαζί τους για υποκειμενικούς ή αισθητικούς λόγους.

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η συνάντηση κορυφής του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Τάση για απρόοπτα, απρόσμενα γεγονότα, αλλά και μια ανάγκη για αλλαγές ή και για να σπάσουμε τους κανόνες που μας περιορίζουν, κυριαρχούν σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Με μια όψη σαν τη σημερινή, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ενδεχομένως η αιτία να είναι μια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε οικονομικά θέματα. Από την άλλη, μπορεί να είστε «ψημένοι» να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο και να συναντάτε αντίδραση από κάποιο άτομο της οικογένειας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο για να κάνετε τη δουλειά ή τον τρόπο που πχ επιβάλλει η εταιρεία που εργάζεστε ή κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο. Όπως και να έχει και οι δυο αποφάσεις έχουν συνέπειες αγαπητοί μου Ταύροι γι’ αυτό άλλωστε είναι και δίλημμα. Σήμερα ακόμη μπορεί να σας αποκαλυφθεί κάτι, ένα μυστικό το οποίο αφορά επαγγελματικά θέματα ή θέματα σχέσεων. Το βράδυ θα είναι πιο άνετο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο και ενδέχεται να υπάρχει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ενδεχομένως να είναι κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο. Αυτή άλλωστε είναι η φύση του Ουρανού. Ακόμη σήμερα αποφύγετε εντάσεις για καθαρά ιδεολογικούς λόγους. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και επιδιώξτε να περάσετε μέρος της ημέρας σας με άτομα που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος σήμερα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο κι ίσως ανακαλύψετε ακόμη και τυχαία ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας επαγγελματικό ή φιλικό είναι πιθανόν να σας χειρίζεται και να στηρίζεται στη γενναιοδωρία και την καλή σας καρδιά προκειμένου κάτι να κερδίσει. Σήμερα υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης έντονο στη μέρα και υπάρχει περίπτωση να κάνετε ξαφνικά μια νέα γνωριμία που να σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σάς προτρέπει να αξιοποιήσετε μέρος της για τα δικά σας προσωπικά θέματα και κυρίως για να ξεκουραστείτε. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, ίσως φέρει κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα ή μπορεί και μια συμπεριφορά απροσδόκητη ή κάπως εκκεντρική από κάποιο άτομο στο περιβάλλον της δουλειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από την μια ξέρετε ότι έχετε πολλά να κάνετε σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας, είτε απέναντι στον εαυτό σας, την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση, είτε απέναντι στις επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας κι από την άλλη, ο Ουρανός έρχεται να σας αποπλανήσει να μην κάνετε τίποτε που «πρέπει» παρά μόνο ό,τι θέλετε και σας κάνει να περνάτε καλά και να νιώθετε ελεύθεροι.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα νιώθετε μεγάλη νευρικότητα, αλλά η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει και μια κεραυνοβόλα γνωριμία. Ένα άτομο που μπορεί να μπαίνει στη ζωή σας ξαφνικά και να σας γοητεύει ή και το αντίθετο σενάριο μια έξοδο γιατί τα πράγματα δεν λειτούργησαν όπως θέλετε. Επηρεάζει ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σας αναστατώσει ποικιλοτρόπως τόσο σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως ακίνητο και την οικογένειά σας, όσο και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Με κάποιον τρόπο ίσως νιώσετε ότι ο σύντροφος σας ή ένα άλλο πολύ σημαντικό όμως πρόσωπο στη δική σας ζωή, συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά από αυτό που προσδοκάτε κι αυτό να σας αναστατώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε αντίθεση με την Αφροδίτη το δημιουργώντας περισσότερο άγχος και υποχρεώσεις αλλά θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε θετικά παρά την κούραση. Προσέξτε στα έξοδα σήμερα γιατί θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε. Η σύνοδος ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό μες τον τομέα της δουλειάς, αλλά και της φυσικής κατάστασης, απαιτεί να κάνετε αλλαγές εδώ και τώρα στις καθημερινές σας ρουτίνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας καταναλωτική μανία αυτές τις μέρες που προφανώς λειτουργεί για ψυχολογικούς λόγους. Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σάς κάνει πιο ανήσυχους και πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση είτε με τον σύντροφο σας, είτε με κάποιο σημαντικό για σας πρόσωπο στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να δείξει διαφωνίες είτε για υποκειμενικούς είτε για αισθητικούς λόγους με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο που επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανώς να υπάρχουν απαιτήσεις από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να μην πάρετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας και επιδιώξτε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά. Βέβαια, η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, δεν σας επιτρέπει μεγάλα περιθώρια ξεκούρασης αφού θα έχετε επαγγελματικές, οικογενειακές ή κοινωνικές υποχρεώσεις. Το βράδυ θα είναι πιο ξεκούραστο.