ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 9 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει το ταξίδι της στον Σκορπιό μέχρι νωρίς το απόγευμα της Κυριακής που θα περάσει στον Τοξότη. Μολονότι ο Τοξότης είναι ένα ιδιαίτερα κεφάτο και αισιόδοξο πλαίσιο για να κινηθεί η Σελήνη η κύρια όψη της θα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς δημιουργώντας πιο κυκλοθυμική διάθεση και χρωματίζοντας με πιο μελαγχολικά χρώματα τις βραδινές ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σας κάνει να νιώθετε πιο πολύ στα νερά σας. Από την άλλη είναι πιθανόν να σας απασχολεί περισσότερο ένα θέμα που άπτεται των οικονομικών σας ή μιας οικονομικής συμφωνίας κι αυτά να χρειαστεί να συζητήσετε και σήμερα. Καλά θα κάνετε όμως να μη ξεφύγετε με έξοδα καθώς θα έχετε μια τέτοια τάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή είναι πιο κλειστή μέρα για σας και ίσως πιο κυκλοθυμική ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Μπορεί να σας προβληματίζει ένα οικονομικό ζήτημα ή ακόμη μπορεί να υπάρχει μια διαφωνία με ένα άτομο από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή είναι πιο κυκλοθυμική μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη από το μεσημέρι κι έπειτα να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και να σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας απέναντι στους άλλους και τη δουλειά. Ευτυχώς είναι παροδικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή από το μεσημέρι κι έπειτα δεν έχει καμία σχέση ενεργειακά με το Σάββατο. Η Σελήνη στον Τοξότη μετά το μεσημέρι θα σας κάνει να νιώθετε λίγο πιο ανήσυχοι για τα θέματα της δουλειάς ή των όποιων υποχρεώσεων σας. Από την άλλη μπορεί να μην έχετε απλά ιδιαίτερα κέφια τις βραδινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο.

ΛΕΩΝ

Μία ημέρα πιο χαλαρή με τη Σελήνη να προχωρά στον φιλικό σας Τοξότη από το μεσημέρι κι έπειτα. Βέβαια η όψη της με τον Κρόνο δεν παραπέμπει σε ιδιαίτερα ευχάριστα συναισθήματα. Μπορεί στο μυαλό σας να έχετε τις υποχρεώσεις των επόμενων ημερών ενώ μπορεί να σας προβληματίζει κι ένα οικονομικό ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Κυριακή είναι πιο κυκλοθυμική. Η Σελήνη από το απόγευμα στο ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο σας «κλείνει» κάπως ή συννεφιάζει τη διάθεση σας χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ένα συμβάν. Από την άλλη ίσως αναλογίζεστε τις προετοιμασίες που έχετε για τη Μεγάλη Εβδομάδα και αυτό να σας δημιουργεί ασφυξία.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή είναι μια πιο χαλαρή μέρα για σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να ασχοληθείτε με αυτά που μιλούν στην καρδιά σας. Παρόλα αυτά από το απόγευμα κι έπειτα πιθανώς να σας βασανίζει ένα επαγγελματικό θέμα ή μπορεί η σχέση με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον να σας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα επιλέξτε μόνο χαλαρές δραστηριότητες και επαφές που σας ευχαριστούν. Ένα οικονομικό ζήτημα ή τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης μπορεί να σας προβληματίσουν περισσότερο το βράδυ της Κυριακής καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη πλέον θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Κυριακή είναι σχετικά πιο χαλαρή μέχρι νωρίς το απόγευμα. Στην πορεία η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας κι από τη μια θα σας «ξυπνήσει» από την άλλη καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο θα σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες και πιθανώς να ρίξει λίγο τη διάθεση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη περνά στον Τοξότη τις απογευματινές ώρες και σας πιάνουν οι «κλειστές» σας. Μπορεί να έχετε να κάνετε κάποια προετοιμασία για την Μεγάλη εβδομάδα που έρχεται πιθανώς όμως ακόμη να μην έχετε και φοβερά κέφια. Ένα τηλεφώνημα, μια πληροφορία κάτι που μπορεί να μάθετε ίσως είναι η αφορμή να πιεστείτε λίγο σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη θα είναι πιο θετική προς το ζώδιο σας και μπορεί να αφιερώσετε το χρόνο σας στην οικογένεια, το σύντροφο, τα παιδιά και τους φίλους σας. Προς το βράδυ ένα οικονομικό θέμα ή το πρόβλημα ενός φίλου μπορεί να σας ζορίσει λίγο περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Κυριακή ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα είναι πιο απαιτητική και αφιερωμένη στα πρέπει του σπιτιού ή και των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Η διάθεση σας θα είναι πιο κυκλοθυμική και καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας μπορεί τις βραδινές ώρες να μελαγχολείτε.