ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/12

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σαββατοκύριακο κυριαρχείται ως επί των πλείστων από θετικές όψεις της Αφροδίτης καθώς θα συναντήσει σε αντίθεση τον Δία και σε εξάγωνο τον Ερμή. Η  Σελήνη από την πλευρά της θα συναντήσει σε θετικές όψεις τους ίδιους πλανήτες χαρίζοντας μας ένα ιδανικό γουηκέντ για να περάσουμε όμορφα, να το ρίξουμε έξω, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και την οικογένεια μας. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξουμε είναι η τάση της υπερβολής σε όλα. Προσέξτε λοιπόν τόσο τους γευστικούς πειρασμούς που μπορεί να επιβαρύνουν τη σιλουέτα σας αλλά και την υγεία σας, τις σπατάλες και τα έξοδα που εξαιτίας και της εορταστικής περιόδου μπορεί να μας παρασύρουν και να τινάξουμε στο αέρα τον οικονομικό μας προϋπολογισμό.

ΚΡΙΟΣ

Από το ζώδιο του Σκορπιού η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ. και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες χωρίς να τις διερευνήσετε. Ακόμη μπορεί να έχετε και συζητήσεις με μέλη της οικογένειας σας πάνω σε οικονομικά θέματα. Επαφές με συνεργάτες και φίλους θα σας δώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση με τις θετικές όψεις της Σελήνης αλλά χρειάζεται προσοχή σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική που τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο του Σκορπιού και  απαιτεί την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στην ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Η όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης με τον Ερμή είναι σούπερ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας και μπορείτε να συζητήσετε με συνεργάτες, φίλους και να βρείτε λύσεις σε πιεστικά σας προβλήματα. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας που μπορείτε να διασκεδάσετε κάποιες ώρες με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό στο σταθερό και υδάτινο αυτό ζώδιο, απαιτεί την προσοχή σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε  παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό όμως να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε την φόρμα σας. Επειδή τα θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας είναι προτεραιότητα τώρα με τον Άρη στον Τοξότη καλό είναι να μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίζει υπέροχες όψεις φέρνοντας κάποιες ευκαιρίες να βρεθείτε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να περάσετε όμορφα μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τις πολύ θετικές της όψεις το Σαββατοκύριακο τα πράγματα βελτιώνονται για τη διάθεση σας και μπορείτε να αναζητήσετε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, το σύντροφο και τους φίλους σας ενώ δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κάνετε και μια βόλτα, μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι. Σε κάθε περίπτωση μια έξοδος για να απολαύσετε ένα ξεχωριστό δείπνο με φίλους, μια παράσταση, μια συναυλία θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση σήμερα. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στη δουλειά σας αν εργάζεστε και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο. Ακόμη επιστρέφοντας από τη δουλειά να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μια γλυκιά βραδιά και ιδιαίτερα ερωτική. Αν είστε μόνοι-ες μπορεί να κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, απαιτώντας την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Πιθανώς να χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο και πιθανώς να γίνει και μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Οι όψεις της Σελήνης μπορεί να δείχνουν κάποιες συζητήσεις που κάνετε σε θέματα οικονομικά. Από την άλλη μπορεί να περνάτε κάποιες όμορφες ώρες με αγαπημένα σας πρόσωπα τις βραδινές ώρες του Σαββάτου ή να επιμελείστε τον εορταστικό στολισμό του σπιτιού αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από τον Σκορπιό, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία ενώ μπορεί να έχετε σημαντικές επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν οι ορίζοντες σας και θα βρείτε κάτι που να σας ευχαριστεί περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου Ζυγοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Λίγο shopping therapy δεν κάνει κακό και σίγουρα πρέπει να νταντεύετε λίγο τον εαυτό σας που και που γιατί το αξίζετε όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε υπερβολές. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών ή βγείτε στα μαγαζιά, κάνετε πρώτα ένα καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά. Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή τη στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικογενειακά σας θέματα. Αν νιώθετε ότι σε μια άλλη εταιρεία σε σχέση με αυτή που εργάζεστε θα είχατε καλύτερη τύχη, δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλετε σήμερα ένα βιογραφικό ή να εκδηλώσετε με έναν άλλο τρόπο το ενδιαφέρον σας. Δεν είναι απαραίτητο να παραιτηθείτε απλά κάνετε τώρα την έρευνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η  Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στην ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές να τις τακτοποιήσετε σήμερα κάτω από την υπέροχη επιρροή της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ερμή. Συζητήσεις, έξοδοι για διασκέδαση, βόλτες, εκδρομές ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά δεν θα είναι τόσο πιεστική ως επιρροή. Με την επιρροή της ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Μην ξεχνάτε ότι πολιορκείστε από τον  Άρη στο ζώδιο σας κάτι που κάνει τα θέματα της υγείας αλλά και της δουλειάς να είναι σε προτεραιότητα. Όμως πρέπει όλα να τα εξερευνήσετε σε βάθος και όχι στην επιφάνεια τους. Είτε σας απασχολεί ένα θέμα υγείας που μπορεί οι ρίζες του να είναι σε κάτι ψυχολογικό που σωματοποιείται είτε ένα θέμα επαγγελματικό χρειάζεται να κάνετε ένα βαθύτερο έλεγχο για να καταλήξετε σε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του γουηκέντ ενώ η Αφροδίτη θα σχηματίζει εξαιρετικές όψεις για να το ρίξετε λίγο έξω και να περάσετε πιο όμορφα και ανέμελα. Θα έχετε επιτυχία στους στόχους σας με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Μάλιστα σήμερα μπορεί να ακούσετε και μια καλή συμβουλή ή να έχετε μια θετική αξιολόγηση στον χώρο της εργασίας σας. Οι όψεις Αφροδίτης – Ερμή – Δία είναι πολύ θετικές και ενισχυτικές προς το ζώδιο σας τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων όσο και σε θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη προχώρησε στον Σκορπιό θέση που θα κρατήσει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ενεργοποιώνταςτον τομέα της καριέρας. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους. Αντίθετα, έχετε όλους τους καλούς λόγους με την Αφροδίτη να σχηματίζει από αυτόν τον τομέα θετικές όψεις να νιώθετε υπερήφανοι για τον εαυτό σας και για όσα έχετε καταφέρει και να τραβάτε το βλέμμα ανθρώπων που θαυμάζουν τις ικανότητες σας. Δεν είναι απίθανο, μάλιστα, κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να σας ανοίξει έναν επαγγελματικό δρόμο που ούτε καν φαντάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και με τις θετικές όψεις της θα είναι απολύτως φιλική προς το ζώδιο σας. Μάλιστα, σήμερα θα έχετε περισσότερη εύνοια στα σχέδια σας και με το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο και μπείτε στη διαδικασία να τα βάλετε μπροστά ειδικά αν αφορούν ένα ταξιδάκι που θέλετε να οργανώσετε ή ένα μελλοντικό επαγγελματικό πλάνο. Γενικά οι όψεις του Σαββατοκύριακου ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας κάνουν να χαλαρώσετε έστω και λίγο από τις πιέσεις της δουλειάς και το μυαλό σας θα τρέχει βέβαια είτε σε σχέσεις ερωτικές είτε ακόμη και στα δημιουργικά σας σχέδια.