ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/10

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 9 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη έχει σχηματίσει ήδη από το Σάββατο όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα που έχει προχωρήσει στον Κριό για να σχηματίσει την Πανσέληνο της σημερινής μέρας στον άξονα Κριού – Ζυγού.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από απο χθες, ευνοεί ιδιαίτερα την καριέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Απολαύστε τη σημερινή μέρα στο σπίτι χωρίς να ξεβολεύεστε και με αυτούς μόνο που σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο του Οκτωβρίου που δείχνει ότι κάποιο πρόσωπο από το άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να σας επιβαρύνει με τα δικά του θέματα. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα από τις 08/10 θα φέρει εξελίξεις στην πορεία των επόμενων μηνών σε θέματα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χθες απόγευμα η Σελήνη μπήκε στον Κριό και σήμερα σχηματίζει την Πανσέληνο. Αυτό μπορεί να σας αναστατώσει λίγο τη διάθεση και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Ή μπορεί να υπάρχει ένας μεγαλύτερος όγκος δουλειάς που έχετε να φέρετε εις πέρας ακόμη και σήμερα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΛΕΩΝ

Από το απόγευμα της χθεσινής μέρας, η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό για να σχηματίσει την Πανσέληνο. Αυτό βοηθά τη διάθεση σας και τις επαφές σας να γίνουν κάπως πιο ανάλαφρες. Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί κάπως να σας ζορίσει αλλά θα είναι παροδικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό από χθες το βράδυ και σε όλη τη διάρκεια της ημερινής μέρας καθώς καταλήγει σε Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο, αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και δημιουργεί αστάθεια ή βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ή οικονομικές σας ανασφάλειες. Ενδεχομένως να έχετε ένα τηλεφώνημα ή να μάθετε κάτι που μπορεί να αλλάξει κάποια σχέδια που έχετε ή να πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια άλλη συνθήκη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σας με τον Κριό στρέφει την προσοχή σας αποκλειστικά σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από το χθεσινό απόγευμα η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό για να σχηματίσει τη σημερινή Πανσέληνο. Η δουλειά, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, οι επαφές με τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Ενδεχομένως να μάθετε κάτι που αφορά σε θέματα δουλειάς που ίσως σας εκνευρίσει στιγμιαία. Μη δίνετε όμως μεγάλη σημασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από το χθεσινό απόγευμα που η Σελήνη έχει περάσει στον φιλικό σας Κριό για να σχηματίσει τη σημερινή Πανσέληνο, είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι κι έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν θα έχετε περισσότερο κέφι. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα θα αρχίσει να φέρνει εξελίξεις σε θέματα οικονομικών ενώ η Πανσέληνος θα επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από χθες το βράδυ, η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό για να σχηματίσει την Πανσέληνο της σημερινής μέρας. Είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και την φροντίδα σας. Πιθανώς ένα τηλεφώνημα από ένα συνεργάτη ή φίλο τις βραδινές ώρες να σας ταράξει κάπως αλλά θα είναι στιγμιαία η ενόχληση.

 

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, με την Πανσέληνο το μόνο εκνευριστικό, μπορεί να προκύψει κάτι στη δουλειά που να σας ενοχλήσει στιγμιαία ή μια πληροφορία που να σας κάνει να αναστατωθείτε. Μη χάνετε τη ψυχραιμία σας κι όλα θα πάνε καλά. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα από τις 08/10 θα φέρει εξελίξεις και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες ή τοξικές καταστάσεις.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΙΧΘΥΕΣ

Από χθες απόγευμα που η Σελήνη προχωρά στον Κριό για να σχηματίσει την Πανσέληνο, έχετε ξαναβρεί την ενεργητικότητα σας. Είστε πιο πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον και μάλιστα μπορεί να υπάρχει και μια πιο ανάλαφρη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Σαββατοκύριακο με Πανσέληνο: Πώς θα επηρεάσει στις 09.10.2022 το φεγγάρι του «κυνηγού» τα 12 ζώδια

Έρωτας, σεξ ή χρήμα; Ποιες είναι οι προτεραιότητες των ζωδίων;