ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 9 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται μεχρι και σήμερα στο ζώδιο του Κριού ευνοώντας την εξωστρέφεια μας και τη δράση, μολονότι η τάση θα είναι να κρύψουμε προς τα έξω τις εσωτερικές μας αγωνίες και τα άγχη. Όμως η κύρια όψη του Σαββατοκύριακου είναι η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου, η όψη που δοξάζει την ομορφιά, την αισθητική, τον έρωτα και τη φιλία. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια η Αφροδίτη βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία κι αυτό ψαλιδίζει λίγο από την τύχη που θα μπορούσε να μας δώσει.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι η όψη αυτή σας ευνοεί λίγο περισσότερο από τους άλλους. Πάρτε πρωτοβουλίες! Απλά φροντίστε να μην είστε παρορμητικοί και βιαστικοί σε αυτό που θα κάνετε για να μην το μετανιώσετε στην πορεία.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον επαγγελματικό τομέα, σάς κάνει πιο ορατούς, δεν θα πρέπει να έχετε τη φήμη ενός αδιάλλακτου και αλαζόνα τύπου. Καλό είναι να έλξετε την προσοχή για το πνεύμα συνεργασίας αλλά και για την θετική σας διάθεση απέναντι στους άλλους. Από την άλλη, αν χρειάζεστε βοήθεια στην δουλειά σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να την ζητήσετε. Πολλοί είναι αυτοί που θα προθυμοποιηθούν να σας τη δώσουν. Όπως και το Σάββατο, έτσι και σήμερα η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή αλλά σε κόντρα με τους πλανήτες στον Αιγόκερω, μπορεί να σας κάνει λίγο πιο βιαστικούς στην κρίση σας ή μπορεί να δημιουργεί μια διάσταση σε θέματα γούστου και αισθητικής με τους άλλους.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να δείτε τα οικονομικά σας πλάνα. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη την κάνει πιο βοηθητική για να αναθεωρήσετε τη δράση σας, να κάνετε διορθώσεις ή να αλλάξετε ίσως και κάποιες απόψεις που μπορεί να έχετε. Αξιοποιήστε την επιρροή οι γεννημένοι τον Μάιο για να δείξετε την αγάπη σας στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Η Σελήνη θα κινηθεί και σήμερα, όπως κι εχθές, στον Κριό. Αυτό σημαίνει πως θα σας απασχολήσουν πιο πολύ ζητήματα δουλειάς ή και φυσικής κατάστασης και υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη που το Σάββατο προχώρησε στον Κριό και παραμένει μέχρι σήμερα, προσδίδει μια εξωστρέφεια στο γουηκέντ. Η Κυριακή είναι μία θετική μέρα αν θέλετε να κάνετε μια οικονομική αναδιαπραγμάτευς. Ακόμα και να διορθώσετε παλιότερους όρους μιας συμφωνίας. Αν παρόλα αυτά θέλετε να πάρετε πρωτοβουλία για μια αλλαγή μέσα στο χώρο της δουλειάς, αφήστε το καλύτερα για τον Φεβρουάριο. Μην βιαστείτε για νέα πλάνα τώρα. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και σε αυτή τη φάση ετοιμάζεται να γυρίσει κι ο κυβερνήτης σας Ερμής δημιουργώντας περισσότερα εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών που κυριαρχεί από χθές μέχρι και αυτήν την Κυριακή, είναι μια πολύ ευχάριστη επιρροή ειδικά για τους γεννημένους τον Ιούλιο. Όμορφες εμπειρίες με καλή παρέα ή ενδιαφέρον – ερωτικό ή φιλικό – είναι πιθανά. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη που δεν ευνοεί τις νέες σχέσεις. Επειδή και η Σελήνη στον Κριό σας κάνει ακόμη πιο βιαστικούς θα πρέπει να σιγουρευτείτε πρώτα για τα συναισθήματα σας και μετά να μπείτε στη διαδικασία δέσμευσης. Το ίδιο ισχύει και σε επαγγελματικό επίπεδο με πιθανές συνεργασίες. Η Σελήνη στον Κριό δίνει κι ένα χαρακτήρα απαιτήσεων σε αυτό το γουηκέντ που δεν προβλέπεται ιδιαίτερα χαλαρό.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης πραγματοποιείται μέχρι και σήμερα στον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας και της υγείας σας. Αν είστε γεννημένοι τον Αύγουστο μπορεί να έχετε μια θετική πρόταση ή διαπραγμάτευση για κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Ακόμη, δείτε καλύτερα τις διατροφικές σας συνήθειες. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την υγεία σας αλλάζοντας μικρά αλλά σημαντικά πράγματα στον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ακραίες διατροφικές τάσεις. Σίγουρα χρειάζεται να αφουγκραστείτε καλύτερα τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό θέτει ως προτεραιότητα για σήμερα, όπως και χθες, τα θέματα των οικονομικών και των συνεργασιών σας. Σήμερα προσπαθήστε να αποφύγετε να φορτώσετε όλη τη μέρα σας με υποχρεώσεις και «πρέπει» και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει καθώς έρχεται μια πιο απαιτητική εβδομάδα με τον κυβερνήτη σας Ερμή να ετοιμάζεται να γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Ωραίες μέρες και για να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού και να τον ομορφύνετε. Απλά μην το παρακάνετε με τα έξοδα. Με ανάδρομη Αφροδίτη θα πρέπει να είστε αρκετά πιο συγκρατημένοι και πειθαρχημένοι αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή είναι θετική μέρα για να περάσετε κάποιες ευχάριστες ώρες με φίλους αλλά μην τις συνοδεύετε με ενοχές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τους πλανήτες στον Αιγόκερω μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν αφιερώνετε αρκετό χρόνο στις υποχρεώσεις σας αλλά καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι μόνο στο δικό σας μυαλό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, η κυρίαρχη τάση είναι η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης μέσα στον τομέα των οικονομικών σας. Διαπραγματεύσεις σε σχέση με τα οικονομικά μπορεί να πάνε καλά αν επανέρχεστε σε παλιότερες συμφωνίες ή συμβόλαια ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Εσείς μπορεί να έχετε μια έκπληξη σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν θέλατε να κάνετε μια κούρα ομορφιάς, να κάνετε κάποια αισθητική επέμβαση, να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας ή και στυλ μην κάνετε ακραίες επιλογές αυτή τη στιγμή και πειραματισμούς. Όταν επιστρέψει η Αφροδίτη σε ορθή πορεία από το τέλος του Ιανουαρίου κι ακόμη καλύτερα το Φεβρουάριο προχωράτε σε τολμηρές αποφάσεις. Αποφύγετε τις βιασύνες και τους ενθουσιασμούς απλά κοιτάξτε να περάσετε όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο που διαρκεί μέχρι και σήμερα, σας βάζει να κάνετε έναν μικρό απολογισμό σχετικά με τις αλλαγές στη ζωή σας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πιθανώς, πλέον, να έχετε μάθει να εκτιμάτε την παραμικρή υποψία ομορφιάς, καλοσύνης, αλληλεγγύης που ίσως προσπερνούσατε παλιότερα. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά θετικό για σας και με τη Σελήνη στον Κριό έχει και μια εξωστρέφεια. Φροντίστε να τελειώνετε γρήγορα με τις υποχρεώσεις σας για να το απολαύσετε με το ταίρι σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια εκδρομή ή μια βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε την νευρικότητα και την ένταση που σας προκαλεί η Σελήνη στον Κριό και χρειάζεται διέξοδο.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης που κυριαρχεί μέχρι και σήμερα, φέρνει κοντά σου αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Δείξτους αγάπη κι εκτίμηση. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ίσως και στο χώρο της εργασίας σας μια πιο έκρυθμη κατάσταση, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες με διάλογο και συζήτηση να ομαλοποιήσετε τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κάνετε έναν Αιγόκερω να σας ερωτευτεί

Πώς συμπεριφέρονται τα 12 ζώδια στις σεξουαλικές σχέσεις της μιας βραδιάς;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;