ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/1

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 9 Ιανουαρίου.

Περίεργη μέρα η Τρίτη καθώς από τη μια η Σελήνη στον Τοξότη, βρίσκεται σε ένα περιβάλλον εξωστρέφειας που βοηθά στην επικοινωνία κι από την άλλη ο Ερμής σχηματίζει σήμερα το τελευταίο του τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (έχουν προηγηθεί άλλα δύο στις 27/11 και στις 27/12) που μπορεί να μας παραπλανά.

Στην πορεία της μέρας η όψη ενεργοποιείται από τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα. Είναι η όψη των «ψευδών ειδήσεων» οπότε πριν πιστέψετε οτιδήποτε καλύτερα να το ψάξετε. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες οι άμεσοι αποδέκτες της επιρροής, που θα πρέπει να αποφύγουν σήμερα τις σημαντικές αποφάσεις.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η κύρια όψη σήμερα είναι το τελευταίο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή και ευελιξία για να ανταπεξέλθετε στις αναποδιές. Είναι σαν να σας παίζει παιχνίδια το μυαλό σας. Γι’ αυτό πρέπει να σιγουρεύεστε για καθετί που διαβάζετε, ακούτε ή σας λένε. Αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η κυρίαρχη όψη είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος (αυτό συμπεριλαμβάνει και τα social media) και των συνεργατών. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Ακόμη είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις στην επίτευξη ενός στόχου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο από τα 3 τετράγωνα του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα πραγματοποιείται σήμερα κι είναι κάπως απατηλό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, οπότε μην απογοητεύεστε. Επειδή θα επικρατεί ασυνεννοησία σήμερα θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τελευταίο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα (είχαν προηγηθεί άλλα 2 από τον Νοέμβριο) μπορεί να υπάρχει αρκετή θολούρα σε αυτά που σκέφτεστε ή να δέχεστε ένα καταιγισμό πληροφοριών. Προσέξτε στον τομέα της επικοινωνίας ειδικά αν έχετε επαφές με κόσμο στη δουλειά σας ή εργάζεστε στην επικοινωνία. Προσοχή και στις δοσοληψίες σας.

ΛΕΩΝ –  ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ίσως σήμερα να χρειαστεί να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά. Πιθανώς ακόμη να μην μπορείτε να διαχωρίσετε σε μια ερωτική ή επαγγελματική ιστορία τις προθέσεις της άλλης πλευράς. Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση θα πρέπει να προσέχετε κάθε λεπτομέρεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τελευταίο από τα συνολικά 3 τετράγωνα του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα που κλείνει ένα κύκλο που άνοιξε τον Νοέμβριο. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σχέση. Πριν αποφασίσετε μια σύγκρουση προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σοβαρές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα με τον τελευταίο να βρίσκεται μες τον τομέα της υγείας και της εργασίας είναι η κυρίαρχη όψη της μέρας. Για καλό και για κακό, ας είστε πιο προσεκτικοί με τις ιώσεις. Αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε. Επίσης μην λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο αλλά όσο κι αν προσπαθείτε, δύσκολο να καταφέρετε να τα εκλογικεύσετε. Αντιθέτως από την υπερανάλυση μπορεί να φτάνετε ακόμη και στο βαθμό να τα σκέφτεστε λανθασμένα. Η μέρα δεν είναι αρνητική, ωστόσο δεν είναι καλή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού ίσως και ενός ακινήτου που θα μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα. Από την άλλη αυτή η όψη δείχνει μια σύγχυση σε σχέσεις και συνεργασίες ή τάση να εξιδανικεύετε έναν άνθρωπο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην γίνετε «θύμα» χειριστικών ατόμων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βγάλει τον «ελεγκτικό» εαυτό σας στην επιφάνεια προσπαθώντας να μαζέψετε πράγματα που αφορούν είτε στο κομμάτι της δουλειάς είτε ακόμη και στη φυσική σας κατάσταση αλλά φοβάμαι χωρίς αποτέλεσμα. Προσέξτε ακόμη τι λέτε, πως το λέτε και σε ποιους το λέτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή κύρια όψη είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα (το τελευταίο από τα 3 στη σειρά που λαμβάνουν χώρα από τον Νοέμβριο) και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Δεν θα ήταν κακή ιδέα όμως να αναθεωρήσετε λίγο και την διαχείριση σας και να κάνετε τροποποιήσεις στα θέματα των εξόδων.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτές τις μέρες που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα.