ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας αλλά οι κύριες όψεις της είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Κρόνο. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και ανατροπές στην καθημερινότητα μας.

Σήμερα όμως σχηματίζεται στον αντίποδα της ταραγμένης Σελήνης και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη. Μολονότι αυτή είναι μια βοηθητική όψη το γεγονός ότι ο Άρης είναι ακόμη ανάδρομος δεν αφήνει να αξιοποιήσουμε την επιρροή στο έπακρο.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μια κατάσταση νευρικότητας διάχυτη. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε οικονομικά. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μες την εβδομάδα που θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ο κυβερνήτης σας Άρης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό στο χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού ή μπορεί να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια ιδέα ή πρόταση σας. Μην απογοητεύεστε αν βλέπετε ότι δεν περνά εύκολα. Κρατήστε το για μια άλλη στιγμή που θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εστιαστείτε καλύτερα στους δικούς σας στόχους, ρίξτε το στη δουλειά και μην μπαίνετε σε διαδικασία να πείσετε κάποιους που βλέπετε ότι προβάλλουν αντιστάσεις. Σήμερα μολονότι δεν είναι για κανέναν μια εύκολη μέρα λόγω των δύσκολων όψεων θα έχετε και τα τυχερά σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα που είναι μια δύστροπη μέρα για όλους σχεδόν, σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη που αναμοχλεύει ακόμη περισσότερο τα συναισθήματα σας. Από την άλλη είναι μια όψη που είναι εξαιρετικά βοηθητική για οικονομικά θέματα αν έχετε γενέθλια τέλος Ιουνίου.

ΛΕΩΝ

Προτεραιότητα σήμερα έχει ο εαυτός σας και μόνον αυτός. Για τους γεννημένους στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο η πίεση μπορεί να προέρχεται κι από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα καλά νέα της ημέρας αν είστε γεννημένοι τέλος Ιουλίου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές και μπορεί να έχετε ευχάριστες επαφές ή μια εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα υπάρχει μια διάχυτη νευρικότητα και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας. Αν είστε γεννημένοι τέλος Αυγούστου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς, υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις παρορμήσεις και στα οικονομικά θέματα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για βιαστικές αγορές που μπορεί να μετανιώσετε μετά ούτε φυσικά για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις αν θέλετε να μακροημερεύσουν. Αν έχετε γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα σε μια ερωτική σχέση ή να ευνοηθείτε σε μια επαγγελματική εκδήλωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές χρειάζονται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν από την αρχή του Δεκεμβρίου ακόμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσέξτε τις συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα, γιατί θα έχετε την τάση να πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά αν νιώθετε ότι δεν καταλαβαίνουν το όραμά σας και τον τρόπο που σκέφτεστε. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη ευνοεί τους γεννημένους στο τέλος Νοεμβρίου σε θέματα σχέσεων, οικονομικών κι επικοινωνίας μολονότι λόγων ανάδρομου Άρη ακόμη δεν παίρνετε την ικανοποίηση που επιθυμείτε στο έπακρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για οικονομικούς λόγους. Αν μια συζήτηση πάει προς τα κει αλλάξτε θέμα και μπορείτε να επανέλθετε σε άλλο χρόνο. Από την άλλη ίσως νιώσετε απογοήτευση από μια ερωτική σχέση ή να υπάρχει κάποιο θέμα με ένα σας παιδί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με πίεση καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα συναντά σε απαιτητική όψη τετραγώνου τον Ουρανό και στην πορεία τον Κρόνο στο ζώδιο σας και ίσως γίνεστε αποδέκτες ανατροπών ή μιας ασφυκτικής πίεσης σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αποφύγετε να υψώσετε τους τόνους στο χώρο της δουλειάς σας και δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία. Για τους γεννημένους στο τέλος Φεβρουαρίου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που σχηματίζεται σήμερα θα βοηθήσει να έχετε περισσότερη εσωτερική ηρεμία. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες μυστικές συζητήσεις ή επαφές που θα βοηθήσουν στα οικονομικά.