ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/2

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σημερινή μέρα έχει μια απαιτητική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και στον Ουρανό που δημιουργεί τάση για επαναστατική διάθεση και κόντρες, ενώ μπορεί να γίνουμε πιο παρορμητικοί και βιαστικοί. Χρειάζεται περισσότερη προσοχή όταν οδηγούμε. Η αλήθεια είναι ότι είναι μια δύσκολη μέρα για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, συνεργασίες καθώς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη μπορεί να επιμένουν ο καθένας στις δικές του απόψεις και δράσεις χωρίς διάθεση συμβιβασμού.

ΚΡΙΟΣ

Με μια όψη σαν τη σημερινή, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ενδεχομένως η αιτία να είναι μια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σας οδηγεί ίσως να κάνετε κάποιες τολμηρές για τα δεδομένα σας αλλαγές, πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Επειδή είναι μέρες που εύκολα παρεξηγούνται όλα, καλά θα κάνετε να διαλέξετε σοφά την επιλογή σας και να την στηρίξετε μέχρι τέλους. Οι απογευματινές ώρες είναι πιο απαιτητικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα, είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας. Ενδέχεται να υπάρχει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ενδεχομένως να είναι κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο. Προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας καβγάς σήμερα αντί να σας ξεκαθαρίσει το τοπίο μπορεί να σας μπερδέψει περισσότερο. Ίσως ανακαλύψετε ακόμη και τυχαία ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας επαγγελματικό ή φιλικό είναι πιθανόν να σας χειρίζεται και να στηρίζεται στη γενναιοδωρία και την καλή σας καρδιά προκειμένου κάτι να κερδίσει.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ίσως φέρει κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα ή μπορεί και μια συμπεριφορά απροσδόκητη ή κάπως εκκεντρική από κάποιο άτομο στο περιβάλλον της δουλειάς σας. Μια συζήτηση θα ήταν ότι πρέπει, αλλά πιθανώς να πρέπει να γίνει σε μια πιο χαλαρή μέρα χωρίς ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ουρανός στον Ταύρο, έρχεται να σας αποπλανήσει να μην κάνετε τίποτε που «πρέπει» παρά μόνο ό,τι θέλετε και σας κάνει να περνάτε καλά και να νιώθετε ελεύθεροι. Είναι σαν να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε μια σαλάτα με μαρούλι που «πρέπει» και μια πίτσα που «δεν πρέπει». Από την άλλη, βρίσκετε πάντα ένα τρόπο να συνδυάσετε και τα δυο.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο του ΄Ήλιου με τον Ουρανό, φημίζεται για τα απρόοπτα που φέρνει αλλά και την ένταση στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Όλο αυτό θα πρέπει να το προσέξετε τόσο στο χώρο της εργασίας σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Επηρεάζει ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πέμπτη μέχρι το απόγευμα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα σας, αλλά θέλει ιδιαίτερο χειρισμό στις σχέσεις σας. Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να σας αναστατώσει ποικιλοτρόπως. Ακόμη κι η πιθανότητα κάποιας αλλαγής μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη ανησυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό. Ο Ουρανός μες τον τομέα της δουλειάς αλλά και της φυσικής κατάστασης απαιτεί να κάνετε αλλαγές εδώ και τώρα στις καθημερινές σας ρουτίνες ίσως για να νιώθετε περισσότερο σε φόρμα και να δουλεύετε πιο αποτελεσματικά. Μήπως πρέπει να αφήσετε τα λόγια και να μπείτε σε δράση;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε τις εντάσεις όσο μπορείτε. Από την άλλη σήμερα, μπορεί να υπάρχει ακόμη μια εξέλιξη που να εξελιχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάποια οικονομικά θέματα να σας απασχολούν ή να προκύπτει ανάγκη ξαφνικών εξόδων με αυτή την όψη. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας καταναλωτική μανία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανώς σήμερα να υπάρχουν απαιτήσεις από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή κι από ένα άτομο στη δουλειά που σας καταπιέζει. Δεν χρειάζεται όμως να πείτε σε όλους ναι αγαπητοί μου Υδροχόοι. Από την άλλη αυτή η όψη λειτουργεί σαν προπομπός για αλλαγές είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πέμπτη δημιουργεί ένταση στην επικοινωνία και ίσως κάποια απρόοπτα στο χώρο της δουλειάς, με τις σπουδές ή όπου αλλού δραστηριοποιήστε. Προσπαθήστε να μην πάρετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας και επιδιώξτε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά.