ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/10

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 8 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σε ταραγμένα συναισθηματικά ύδατα κινείται η Σελήνη καθώς βρίσκεται στους Ιχθύς και σχηματίζει όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας από τις 14:10 το μεσημέρι μέχρι τις 18:56 που προχωρά στον Κριό για να σχηματίσει την Πανσέληνο της Κυριακής στον άξονα Κριού – Ζυγού. Έχουμε, επίσης, αλλαγή πορείας για τον Πλούτωνα που γυρίζει μετά από 5 σχεδόν μήνες ορθός στον Αιγόκερω δημιουργώντας ένα κύμα εξελίξεων αλλά και έντασης που θα είναι εμφανές στην επικαιρότητα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και μάλιστα κάποιες ώρες σε φάση κενής πορείας, μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις. Ή πολύ απλά μπορεί να δυσκολεύστε να αφήσετε το  κρεβατάκι σας και να νιώθετε πιο κουρασμένοι. Από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ξαναβρίσκετε τη «σπίθα» στο βλέμμα και καταστρώνετε με μεγαλύτερη άνεση τις δραστηριότητες σας. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από σήμερα θα ευνοήσει ιδιαίτερα την καριέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα μπορείτε βγάλετε ένα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων αγόγγυστα αλλά να έχετε και καλή διάθεση. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 14:10 μέχρι τις 18:56 το απόγευμα τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Μείνετε λοιπόν με τις υπάρχουσες δραστηριότητες σας και προσπαθήστε να τις βάλετε σε μια τάξη.  Μάλιστα θα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Από το απόγευμα κι έπειτα και καθώς η σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο καθώς προχωρά στον Κριό το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νοιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε και προσπαθείτε να κανονίσετε μια ευχάριστη και χαλαρή βραδιά. Ο ορθόδρομος Πλούτωνας θα συμβάλλει από σήμερα σε θέματα επικοινωνίας και θα βοηθήσει να αλλάξετε αντιλήψεις με ένα ήπιο τρόπο.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το απόγευμα, εκτείνεται το πιο απαιτητικό και κουραστικό μέρος της ημέρας. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και τη φροντίδα του που σας ταλαιπωρούν ή απλώς η έλλειψη όρεξης και η κούραση που σας κάνουν να νιώθετε μεγαλύτερο βάρος; Η Σελήνη θα βρίσκεται από τις 14:10 μέχρι τις 18:56 σε φάση κενή πορείας. Σε αυτές τις ώρες δεν χρειάζεται να πιεστείτε για αποτελέσματα. Όμως από το απόγευμα κι έπειτα η διάθεση αλλάζει και η Σελήνη στον Κριό ελαφραίνει την ατμόσφαιρα παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που σας δίνουν περισσότερη ικανοποίηση και χαρά και κυρίως με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρωινό της σημερινής ημέρας ξεκινά με θετικές προδιαγραφές καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς. Χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλετε ιδιαίτερο κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν. Από τις 14:10 μέχρι τις 18:56 η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Είναι ώρες πιο χαλαρές που μπορείτε να ηρεμήσετε κάπως και να ασχοληθείτε με κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Το απόγευμα η Σελήνη μπαίνοντας στον Κριό για να σχηματίσει την Πανσέληνο της Κυριακής μπορεί να σας αναστατώσει λίγο τη διάθεση και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Από σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει ορθός και οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

ΛΕΩΝ

Απαιτητικό μέχρι το απόγευμα καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς κινείται  σε ένα πιο άβολο σε σχέση με το δικό σας ζώδιο και δημιουργεί εκνευρισμό σε σχέσεις. Ειδικά  σε φάση κενής πορείας από τις 14:10 μέχρι τις 18:56 το απόγευμα μπορεί να μην σας δώσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα προσπαθήστε από την άλλη εβδομάδα. Από το απόγευμα που η Σελήνη περνά στον Κριό για να σχηματίσει την Πανσέληνο της Κυριακής, βοηθά τη διάθεση σας και τις επαφές σας να γίνουν κάπως πιο ανάλαφρες. Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί κάπως να σας ζορίσει αλλά θα είναι παροδικό.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι το απόγευμα με τη Σελήνη στους Ιχθύς υπάρχει μεγαλύτερη συναισθηματική αναταραχή και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας και εύκολα εκνευρίζονται ή χάνουν τηνψυχραιμία τους. Προσπαθήστε εσείς τουλάχιστον να διατηρήσετε τη δική σας. Από τις 14:10 μέχρι τις 18:56 η Σελήνη βγαίνει σε φάση κενής πορείας και ευνοεί να τελειώνετε με εκκρεμότητες αλλά όχι να αρχίσετε κάτι καινούριο. Στα καλά νέα της ημέρας, η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το απόγευμα, με τη Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στους Ιχθύς, σας απασχολούν ζητήματα της καθημερινότητας σας κυρίως της δουλειάς και της υγείας. Βέβαια η Σελήνη κενή πορείας μετά τις 14:10 και μέχρι τις 18:56 το απόγευμα δεν προσφέρεται για εκκινήσεις ή σοβαρές αποφάσεις. Παρόλα αυτά θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στον Κριό κάνει το Σαββατόβραδο ιδιαίτερα κοινωνικό. Δεν χρειάζεται όμως να αναλάβετε εσείς πρωτοβουλία για να οργανώνετε κάτι. Αφήστε στους άλλους (σύντροφο, φίλους) να σχεδιάσουν κάτι γι’ απόψε και απλώς ακολουθήστε τους. Έτσι θα περάσετε πιο όμορφα. Σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία ο Πλούτωνας στον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άνετη μέχρι το απόγευμα η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς, μολονότι η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 14:10 μέχρι τις 18:56. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση αλλά μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό για να σχηματίσει την Πανσέληνο της Κυριακήςη δουλειά, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, οι επαφές με τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Ενδεχομένως να μάθετε κάτι που αφορά σε θέματα δουλειάς που ίσως σας εκνευρίσει στιγμιαία. Μη δίνετε όμως μεγάλη σημασία. Ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία ενδυναμώνοντας τη φωνή σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα οικογένειας  ή και της δουλειάς, θα σας απασχολήσουν αρκετά μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε φάση κενής πορείας από τις 14:10 μέχρι τις 18:56. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας ή έχετε αγωνία για την εξέλιξη των επαγγελματικών. Όμως όσο κι αν αγχωθείτε δεν θα βγάλετε άκρη άμεσα. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον φιλικό σας Κριό για να σχηματίσει την Πανσέληνο της Κυριακής, θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι κι έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν θα έχετε περισσότερο κέφι. Το  βράδυ είναι πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό παρά την κούραση που θα νιώθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι το απόγευμα ξεκινήστε να εκμεταλλεύεστε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τους Ιχθύς ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια πιο άνετη σχετικά μέρα. Με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας από τις 14:10 το μεσημέρι μέχρι τις 18:56 το βράδυ προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες και μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά. Από το βράδυ κι έπειτα που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό για να σχηματίσει την Πανσέληνο της Κυριακής, θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και την φροντίδα σας. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στο ζώδιο σας σήμερα θα βοηθήσει σε εξελίξεις στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα, μέχρι και το απόγευμα, προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη κενή πορείας από τις 14:10 μέχρι τις 18:56 το απόγευμα βέβαια δεν είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα. Από το βράδυ και έπειτα η επιρροή της Σελήνης από τον Κριό είναι πιο ανάλαφρηγια σας, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας κι έτσι το βράδυ προσφέρεται για να κάνετε πιο χαλαρές συζητήσεις μαζί τους ή να βγείτε για διασκέδαση.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο σας και να κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Βέβαια για πολλές ώρες θα είναι σε φάση κενής πορείας, οπότε δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικοί μπορεί να είστε. Μην βάζετε πολύ σημαντικές δραστηριότητες μέχρι τις 14:10 μέχρι τις 18:56 το απόγευμα αν θέλετε να έχετε άμεσα αποτελέσματα. Ακολουθήστε αυτά που ήδη κάνετε χωρίς πιέσεις. Από το απόγευμα και έπειτα που η Σελήνη προχωρά στον Κριό για να σχηματίσει την Πανσέληνο της Κυριακής ξαναβρίσκετε την ενεργητικότητα σας, είστε πιο πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον και μάλιστα μπορεί να υπάρχει και μια πιο ανάλαφρη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Σήμερα επιστρέφει κι ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία φέρνοντας εξελίξεις στο μέτωπο των σχέσεων αλλά και των στόχων σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Σαββατοκύριακο με Πανσέληνο: Πώς θα επηρεάσει στις 09.10.2022 το φεγγάρι του «κυνηγού» τα 12 ζώδια