ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/1

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 8 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σάββατο και την Κυριακή, η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στο ζώδιο του Κριού σχηματίζοντας μια σειρά όψεων που ευνοούν την εξωστρέφεια μας, τη δράση μολονότι η τάση θα είναι να κρύψουμε προς τα έξω τις εσωτερικές μας αγωνίες και τα άγχη. Όμως η κύρια όψη του Σαββατοκύριακου είναι η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου, η όψη που δοξάζει την ομορφιά, την αισθητική, τον έρωτα και τη φιλία. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια η Αφροδίτη βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία κι αυτό ψαλιδίζει λίγο από την τύχη που θα μπορούσε να μας δώσει.

Φυσικά κανένας πλανήτης δεν ενδιαφέρεται για το αν εμείς θα αξιοποιήσουμε την όψη αυτή για να φέρουμε περισσότερη χαρά και ισορροπία στις σχέσεις μας. Οι πλανήτες είναι εκεί για να μας δίνουν συμβολικά το πλαίσιο το οποίο αν αξιοποιήσουμε θα επωφεληθούμε κάθε μέρα αλλά τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε. Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι η όψη αυτή σας ευνοεί λίγο περισσότερο από τους άλλους. Πάρτε πρωτοβουλίες! Απλά φροντίστε να μην είστε παρορμητικοί και βιαστικοί σε αυτό που θα κάνετε για να μην το μετανιώσετε στην πορεία.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να συναντώνται αυτό το Σαββατοκύριακο στον Αιγόκερω ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που τραβάει με κάποιο τρόπο τα φώτα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε εσείς είναι να μην έχετε υπεροπτική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Το ότι υπάρχει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον τομέα της καριέρας σάς κάνει πιο ορατούς στο περιβάλλον εργασίας σας αλλά δεν θα θέλατε να έχετε την φήμη ενός αδιάλλακτου και αλαζόνα τύπου. Η Σελήνη στο ζώδιο σας το Σάββατο, σε εξάγωνο με τον Ερμή αλλά σε κόντρα με τους πλανήτες στον Αιγόκερω μπορεί να σας κάνει λίγο πιο βιαστικούς στην κρίση σας ή μπορεί να δημιουργεί μια διάσταση σε θέματα γούστου και αισθητικής με τους άλλους.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ήλιου σε ένα φιλικό σας ζώδιο στον Αιγόκερω μπορεί να σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να γίνετε πιο διπλωμάτες απέναντι στους άλλους και να αφήσετε ό,τι αρνητικό υπάρχει στο περιβάλλον σας να περάσει και να σας αφήσει ανέπαφους όπως το νερό σε ένα αδιάβροχο ρούχο. Μην ασχοληθείτε καθόλου με άτομα τα οποία μεταφέρουν την αρνητικότητα τους όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Άλλωστε αν ασχοληθείτε μαζί τους έχουν καταφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν. Αντιθέτως, ασχοληθείτε σχολαστικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και πλάνα είτε αφορούν την καριέρα είτε τις σπουδές σας. Η Σελήνη θα κινηθεί στον Κριό. Αυτό σημαίνει πως θα σας απασχολήσουν πιο πολύ ζητήματα δουλειάς ή και φυσικής κατάστασης και υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Σελήνη προχωρά στον Κριό προσδίδοντας μια εξωστρέφεια στο γουηκέντ ιδιαίτερα σήμερα που σχηματίζει και εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή. Όμως, η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης παραπέμπει και σε μια αναμόχλευση των ερωτικών σας σχέσεων ειδικά για τους γεννημένους τον Ιούνιο. Εσείς μπορεί να έχετε ιδιαίτερη τύχη και σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανώς να μάθετε ένα νέο που αφορά σε κάποια απόδοση επένδυσης, κάποιο μπόνους, κάποιο ευεργετικό κληρονομικό θέμα, ή σχετικά με μια διατροφή, ασφάλεια κτλ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών που κυριαρχεί το Σάββατο, είναι μια πολύ ευχάριστη επιρροή ειδικά για τους γεννημένους τον Ιούλιο. Εκτός του ότι μπορεί να περάσετε όμορφα με εκλεκτή παρέα μπορεί κάποιο πρόσωπο να σας δείξει το ενδιαφέρον του. Είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Απλά είναι σημαντικό να προσέξετε τον ενθουσιασμό σας. Χωρίς να πάρετε μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσετε μετά, μπορείτε με την ησυχία σας να παρατηρήσετε και τις δικές σας αντιδράσεις και της άλλης πλευράς. Έτσι, θα σιγουρευτείτε ότι όντως ενδιαφέρεστε.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ:

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή στον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας και της υγείας σας κι αν είστε γεννημένοι τον Αύγουστο μπορεί να έχετε μια θετική πρόταση
ή διαπραγμάτευση για κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Ακόμη, είναι θετικές μέρες για να είστε πιο δημιουργικοί στον τρόπο που εργάζεστε και να επιδιώξετε πνεύμα συνεργασίας με τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και όραμα. Σκεφτείτε τι δημιουργικό μπορείτε να κάνετε στην δουλειά σας, πως μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον ανώτερο ή μήπως ακόμη χρειάζεστε να ενισχύσετε με διαφήμιση το επαγγελματικό σας προφίλ ή τα προϊόντα της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Σελήνη στον Κριό κάνει προτεραιότητα αυτό το Σαββατοκύριακο τα θέματα των οικονομικών και των συνεργασιών σας. Η κυρίαρχη όψη του γουηκέντ όμως είναι η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μέσα στον τομέα της δημιουργικότητας, της φήμης, του έρωτα και των παιδιών. Μην ξεχνάτε ότι ο Αιγόκερως είναι ένα δυναμικό ζώδιο, δεν περιμένει την ευκαιρία.. την δημιουργεί κι αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας είτε στον τομέα του έρωτα είτε ακόμη της δημιουργίας. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη θα είναι ανάδρoμη άρα δεν πρέπει να είστε βιαστικοί σε ό,τι επιλέγετε να κάνετε. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο θα έχετε περισσότερη τύχη γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να προκύψει κάτι καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη στον Κριό σας υπενθυμίζει τις πρακτικές υποχρεώσεις που έχετε σήμερα. Όλα τα «πρέπει» απέναντι στους άλλους αλλά από την άλλη ίσως δεν έχετε και πολλά κέφια να τα φέρετε όλες εις πέρας και θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα. Το Σαββατοκύριακο, όμως, μπορεί να έχει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις για σας με την σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης. Πιθανώς κάποιο μέλος από την οικογένεια σας να σας κάνει μια όμορφη έκπληξη. Μπορεί, επίσης, κάτι που αφορά τους δικούς σας ανθρώπους να σας προκαλέσει έναν ενθουσιασμό. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα πιθανώς ένας συγγενής να σας βοηθήσει να το λύσετε. Φανείτε όμως κι εσείς το ίδιο γενναιόδωροι απέναντι σε ‘κείνους.

Ζώδια Σήμερα – ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αν και η Σελήνη στον Κριό ωθεί την προσοχή σας κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης η υπέροχη όψη Ήλιου – Αφροδίτης σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Φαίνεται, μάλιστα ότι μπορείτε να γοητεύσετε με τα λόγια σας και τον πιο αυστηρό ακροατή. Εξαιρετικές μέρες αν θέλετε να διαπραγματευτείτε κάτι. Ν α μιλήσετε για την δουλειά σας, να δείξετε τα ταλέντα σας, να στείλετε ένα βιογραφικό σας ή να περάσετε από συνέντευξη αν ψάχνετε για δουλειά ή για μια καλύτερη δουλειά. Ακόμη αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στο μεταφορικό σας μέσο οι μέρες ενδείκνυνται για να κάνετε μια έρευνα αγοράς.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον Κριό δίνοντας έμφαση στις εξόδους, τη διασκέδαση, την προσωπική σας ζωή και σε όλα αυτά που αγαπάτε να κάνετε. Απαιτητικές μέρες με αρκετές συζητήσεις, επαφές αλλά και άκρως εποικοδομητικές. Η κυρίαρχη όψη αυτό το γουηκέντ είναι η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης μέσα στον τομέα των οικονομικών σας. Φυσικά αυτή η όψη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για αγορές ή δώρα από την άλλη όμως μπορεί κι εσείς να λαμβάνετε κάποιο δώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ήλιος και Αφροδίτη συναντιούνται στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει πως εσείς ακτινοβολείτε μια ζεστασιά που φέρνει τους άλλους δίπλα σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όταν νιώθουμε όμορφα γινόμαστε πάντα πόλος έλξης για τους άλλους. Και δεν εννοώ μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά γενικότερα στις σχέσεις μας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο σίγουρα είστε πιο κερδισμένοι από αυτή τη συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εσείς είστε που έχετε και την τύχη με το μέρος σας και σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την εξέλιξη της δουλειάς σας. Πραγματικά, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη στιγμή για να διαφημίσετε τη δουλειά σας. Να μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας ένα δημιουργικό σχέδιο. Ή να προτείνετε μια ιδέα. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχονται τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο αυτό το Σαββατοκύριακο σας κάνει να διαπιστώνετε κάνοντας ένα μικρό απολογισμό πόσο πολύ έχετε αλλάξει τον τελευταίο καιρό. Με τις διαφορετικές εμπειρίες που χρειάστηκε να βιώσετε. Η αλλαγή από πέρυσι τέτοια εποχή μέχρι φέτος είναι ραγδαία. Είναι ορατή ακόμη και σε αυτούς που σας ζουν καθημερινά. Έχετε αλλάξει προσανατολισμό στις επιθυμίες σας. Βλέπετε, επίσης, τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος μακριά από την επιφάνεια. Έχετε ωριμάσει περισσότερο και η πορεία αυτή συνεχίζεται και στο υπόλοιπο της χρονιάς.

Ζώδια Σήμερα ΙΧΘΥΕΣ:

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ωθώντας τη σκέψη σας σε πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Έχετε, επίσης, περισσότερο άγχος για την πορεία της δουλειάς σας. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης κυριαρχεί στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου, φέρνοντας στο πλευρό σας αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Μέσα σε όλα αυτά που περνάμε με τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής το να υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας που σας στηρίζουν δεν είναι λίγο. Αν και συχνά τείνουμε όλοι να το θεωρούμε δεδομένο. Δείξτε σε αυτούς τους ανθρώπους την αγάπη και την εκτίμηση σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Σελήνη Κενή Πορείας 2022 

– Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος