ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 8 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας στη δημιουργικότητα και την έκφραση. Η σημερινή μέρα είναι αρκετά χαλαρή, εκτός από τις βραδινές ώρες που μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις ή απρόσμενες εξελίξεις με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Ουρανό από το απόγευμα κι έπειτα θα αρχίσετε να σκέφτεστε όλα τα πρακτικά της δουλειάς και των υποχρεώσεων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα το βράδυ μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας καθώς η Σελήνη συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο σας σε μια απαιτητική όψη. Μείνετε χαλαροί και προσέξτε λίγο περισσότερο τα νεύρα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι επίσης μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα για σας με τη Σελήνη στον Λέοντα να σας ανοίγει την όρεξη για βόλτες και συναντήσεις με φίλους χωρίς άγχος όμως και γενικώς με ηρεμία ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε μια απαιτητική εβδομάδα με δύναμη. Το βράδυ, ενδεχομένως να σας δημιουργήσει λίγο περισσότερο άγχος πιθανώς λόγω μιας ξαφνικής αλλαγής στα σχέδια σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτόμενοι τις πρακτικές υποχρεώσεις που έχετε την εβδομάδα που ξεκινά, μία γείωση θα την αισθανθείτε. Το βράδυ της Κυριακής όμως μπορεί να υπάρχει περισσότερη νευρικότητα ή και στρες όσον αφορά ένα επαγγελματικό σας θέμα ή μπορεί και σε μια σχέση με συνεργάτη.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο σας από το απόγευμα του Σαββάτου κι έπειτα κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς και πιο ευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων αλλά μην πάτε να κάνετε τον «σωτήρα» σε κάποιον άλλο. Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ήπια μέχρι το βράδυ. Το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού μπορεί τις βραδινές ώρες να σας δημιουργήσει περισσότερο άγχος για τα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη Ήλιου – Άρη  κάνει το μυαλό σας να περιπλανάται σε σχέσεις που μπορεί να μην ευοδώθηκαν στο παρελθόν ή σας έμειναν απωθημένο ή σε συνεργασίες που είχαν όλα τα φόντα να επιτύχουν αλλά έμειναν μόνο στις υποσχέσεις. Σήμερα το βράδυ, μπορεί να είστε λίγο πιο αγχωμένοι εξαιτίας μιας αλλαγής στο πρόγραμμά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Ίσως νιώθετε την
ανάγκη να ξεκουραστείτε και να μην κάνετε τίποτε εν όψει της απαιτητικής εβδομάδας που ακολουθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο βρίσκει την Σελήνη στον Λέοντα κι έτσι πολλή σκέψη μπορεί να αναλώνεται στον τομέα της καριέρας και τα επαγγελματικά σας βήματα. Μην γίνεστε όμως υπεραναλυτικοί σε αυτή την φάση. Το
βράδυ της Κυριακής η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί κάποια ξαφνική εξέλιξη ή μια αλλαγή σχεδίων που μπορεί να σας αγχώσει.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σας προτρέπει να δείτε τις μελλοντικές επαγγελματικές σας προοπτικές ή
θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές σας. Η Κυριακή είναι θετική σε γενικές γραμμές, για όλες τις
δραστηριότητες σας. Το βράδυ πιθανώς να έχετε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρτε το χρόνο σας πριν απαντήσετε σε οικονομικές προτάσεις. Την Κυριακή προσέξτε τα έξοδά σας. Ακόμη πιθανώς το βράδυ να έχετε κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής που μπορεί να σας αγχώσει λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει μια εξωστρέφεια αυτό το Σαββατοκύριακο και μάλιστα θα μπορούσατε να περάσετε και πολύ καλά με φίλους ή το σύντροφο σας. Σήμερα το βράδυ, μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή στη διάθεσή σας ή να προκύψει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής που ίσως σας δημιουργήσει στρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες σε επίπεδο επαγγελματικό για να μην κουβαλάτε βάρη και στην άλλη εβδομάδα και επίσης βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε. Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη μπορεί να σας κάνει άκρως δημιουργικούς ενώ ξυπνά μέσα σας και μια ρομαντική διάθεση. Τώρα αν είστε μόνες – οι μπορεί αυτή η ρομαντική διάθεση να σας προκαλέσει απογοήτευση αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι ώστε να μιλάμε μαζί τους και να αποφορτιζόμαστε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2022

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο;

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις