ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 8 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα όπου θα βελτιώσει την ψυχολογία μας και επικεντρώνεται στη διασκέδαση, τη δημιουργία, τον έρωτα, τη χαρά ειδικά το πρωί της Κυριακής. Το απόγευμα τα πράγματα αλλάζουν, καθώς έρχεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Είναι να μας βγαίνει μια μελαγχολία, γιατί  συνειδητοποιούμε ότι ήρθε το τέλος της εορταστικής περιόδου. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Λέοντα, και σας φτιάχνει τη διάθεση και δημιουργεί μια καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων γύρω σας. Είναι η καλύτερη μέρα του τριημέρου για σας για να βγείτε και ειδικά μέχρι το απόγευμα που θα είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια και φέρνει μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις που μπορεί να έχετε, ειδικά το απόγευμα. Δώστε προσοχή στις σχέσεις σας με συνεργάτες ή με συγγενείς, γιατί μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής, σας φτιάχνει η διάθεση και είστε πιο αποφασισμένοι για να συζητήσετε αυτά που σας ενοχλούν με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Μην ξεχνάτε να είστε δεκτοικοί ακόμη και στις αντίθετες απόψεις ειδικά το απόγευμα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρωινό της Κυριακής, η Σελήνη μετακινείται στον Λέοντα και θα νιώσετε καλύτερα. Φεύγει η υπερένταση της Πανσελήνου. Τα ζητήματα, πρακτικής φύσεως, όπως των επαγγελματικών και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο. 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και φέρνει μια ευαισθησία στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Η μέρα ευνοεί για να πάρετε αποφάσεις για κάποια πράγματα και να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά. Το απόγευμα της Κυριακής προσέξτε περισσότερο σε μια προσωπική σχέση γιατί μπορεί να έχετε διαφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα μπορεί να είναι λίγο πιο μοναχική και σας καλεί να αφιερώσετε χρόνο σε σας. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις στη δουλειά ή στο διάβασμα αν είστε και σε φάση εξετάσεων που δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ακριβώς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το επιδιώξετε.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή η προσοχή σας στρέφεται στους φίλους, την παρέα, τη διασκέδαση και γενικότερα σε πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Δεν είναι ένα πολύ εύκολο Σαββατοκύριακο, γιατί ενδεχομένως να προβληματιστείτε και με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή ένα συνεργάτη σας το απόγευμα της Κυριακής. Δεν θα κρατήσει πολύ αυτό όμως. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρωί της ημέρας, επικεντρώνεστε κυρίως στην καριέρα σας αλλά και στο μέλλον σας γενικότερα. Την Κυριακή ξεκινά μια πιο πιεστική κατάσταση που μπορεί να διαφέρει για τον καθένα.  Κάποιοι μπορεί να έχετε κάποιες επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες να μη θέλετε να παρευρεθείτε. Ενώ, άλλοι μπορεί να έχετε ένα οικογενειακό θέμα που χρειάζεται να προσπαθήσετε για να λυθεί ή μπορεί να σας απασχολεί και η δουλειά. Προσπαθήστε να είστε χαλαροί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από το πρωί της Κυριακής και όλη την ημέρα, η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας  ξαναβρίσκετε το κέφι σας για εξόδους, για να δείτε φίλους και θα είστε πιο ανήσυχοι ψάχνοντας να βρείτε τι θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη αγωνία για τα οικονομικά σας. Αυτά κυρίως που αναφέρονται στο μέλλον. Προσέξτε ιδιαίτερα τα έξοδα σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη εισχωρεί στον Λέοντα όπου και θα μείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας στρέφοντας την προσοχή σας στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Τις απογευματινές ώρες όμως μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση σε μια σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα επικεντρώνεται στα θέματα της δουλειάς και της υγείας. Αν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου, κάντε λίγη οικονομία δυνάμεων και μην ασχοληθείτε πάλι με  τα«πρέπει» και τις δουλειές και αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να κάνετε πιο χαλαρές και ευχάριστες δραστηριότητες το Σάββατο και την Κυριακή ασχολείστε με όσα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.