ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι η κύρια όψη της ημέρας και μπορεί να προκύψουν ξαφνικές έλξεις και γνωριμίες, ξαφνικές επιθυμίες για αγορές αλλά και ουρανοκατέβατα δώρα.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζοντας θετικές όψεις με την Αφροδίτη, τον Δία, τον Ουρανό και τον Κρόνο ενισχύοντας τις φιλοδοξίες μας και την πρακτική προσέγγιση στα πράγματα. Ευνοούνται σήμερα επαγγελματικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, επαφές με κόσμο και επαγγελματικά ραντεβού αλλά και συζητήσεις για τις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με τις ωραίες όψεις της Αφροδίτης και της Σελήνης από τον τομέα της καριέρας, σήμερα μπορεί να λάβετε αναγνώριση από τους συνεργάτες σας και πιθανόν την υπόσχεση για μια οικονομική αύξηση. Όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη συναντά σε όψη τριγώνου τον Ουρανό στο ζώδιο σας και τα απρόοπτα δεν θα λείψουν. Μπορεί ας πούμε να ανακαλύψετε κάτι για ένα άτομο του περιβάλλοντός σας που δεν το γνωρίζατε, είτε θετικό είτε όχι. Ακόμη αυτή η όψη θα μπορούσε να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία που μπορεί να σας ενθουσιάσει σε ερωτικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερη ένταση. Ίσως υπάρχει κάποιο άτομο που σας δημιουργεί άβολα συναισθήματα, ίσως κάτι σας αποκαλυφθεί. Η καλύτερη διέξοδος σε κάτι τέτοιο είναι να μην αδιαφορήσετε για το θέμα που έχει προκύψει. Επίσης σήμερα ίσως προκύψει ένα ουρανοκατέβατο έσοδο ή δώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περίεργη μέρα η Τετάρτη κι αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν έχετε μόνο εσείς τα δικά σας θέματα αλλά κι οι άλλοι. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή από τους συνεργάτες σας δείξει μια συμπεριφορά μη αναμενόμενη και να σας βάλει σε σκέψεις. Όμως πριν εξακριβώσετε τι συμβαίνει μην το παίρνετε προσωπικά.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σάς δημιουργεί την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή στον χώρο της δουλειάς, κυρίως αν είστε γεννημένοι κοντά στις 12 Αυγούστου. Ο Ουρανός είναι και πλανήτης του ανικανοποίητου οπότε ενδεχομένως και με κάποια αλλαγή ακόμη, είναι δύσκολο να ηρεμήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού κάνει την Τετάρτη μια ιδιαίτερα «ανήσυχη» ημέρα. Ιδέες, σκέψεις έρχονται με καταιγιστική ταχύτητα στο μυαλό σας και κάποια από αυτές μπορεί να σας δώσει και λύση σε ένα πρόβλημα. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες απρόοπτες συναντήσεις που θα σας ενθουσιάσουν σε ερωτικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το να δαμάσετε την επιθυμία σας για αγορές για το σπίτι είναι το μεγάλο στοίχημα σας σήμερα. Πριν φορτώσετε το καλάθι, καλό θα ήταν να έχετε κάνει ένα καλό έλεγχο στα έξοδα και τα έσοδα σας. Ακόμη καλό είναι να δείτε θέματα που άπτονται των κοινών οικονομικών με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πολύ «μαζί» μολονότι είναι κάτι που πάντα επιδιώκετε, κάποιες φορές μπορεί να σας πνίγει. Αν λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε μια σχέση καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω. Μπορεί ένας ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά διάλογος ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο να σας ζορίσει περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το μυαλό σας λειτουργεί υπερεντατικά σήμερα και θα καταφέρετε να πείσετε τους άλλους με πιο εύκολο τρόπο για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτες αλλαγές στον χώρο της δουλειάς. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 12/01 μπορεί να λάβετε κάποιο δώρο που δεν περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ουρανό σάς κάνει πιο αυθόρμητους και ίσως νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Όμως ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου και της αλλαγής κι έτσι μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν όπως αλλάζετε κι εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη συναντά σε όψη τριγώνου τον Ουρανό στον τομέα του σπιτιού και φαίνεται ότι οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Ενδεχομένως να υπάρχει μια χωροταξική αλλαγή η οποία είτε γίνεται τώρα, είτε την προγραμματίζετε για το επόμενο διάστημα. Πιθανώς επίσης να μιλάτε μυστικά για μια επαγγελματική πρόταση την οποία σκέφτεστε σοβαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Καθώς η Αφροδίτη κάνει μια θετική όψη τριγώνου με τον Ουρανό, το μυαλό σας φαίνεται ότι κατακλύζεται από νέες και πρωτότυπες ιδέες και έχετε περισσότερη έμπνευση ειδικά αν γράφετε ή κάνετε οποιαδήποτε πνευματική εργασία. Μάλιστα δεν θα ήταν κακή ιδέα αν έχετε 2-3 καλές ιδέες να τις γράψετε κάπου για να μην τις ξεχάσετε.