ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/1

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη σχηματίζει σήμερα αρκετές όψεις και εξακολουθεί την πορεία της στους Ιχθύς. Δεν είναι απίθανο να αισθανθούμε πιο απογοητευμένες/οι κάτω από αυτή την επιρροή που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Ωστόσο, ας μην αφεθούμε σε καταστάσεις αυτολύπησης. Υπάρχει ακόμη η τάση για καχυποψία, ζήλια κι εκδικητικότητα στις σχέσεις.

Ας είμαστε λοιπόν όλοι λίγο περισσότερο προσεκτικοί την σημερινή μέρα, ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά κι ας δείξουμε περισσότερη ενσυναίσθηση. Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες είναι τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα και κάπου όλο αυτό το ξεσπάτε, ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Από την άλλη σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να Πιθανώς να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύετε αυτές τις μέρες. Υπάρχει περίπτωση να σας πιάσουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Η επιρροή του Ιχθύ δεν είναι τόσο ζόρικη για εσάς αλλά με τις όψεις της η Σελήνη μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση.  Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία. Προσοχή σήμερα στις οικονομικές σας συναλλαγές. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που μπορεί να αποβούν δεσμευτικές για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Σελήνη στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αφορούν κυρίως θέματα επαγγελματικά ή ακόμα και σχέσεων. Ίσως να υπάρχει και μια τάση σύγχυσης σε σχέση με τους στόχους σας και να είστε απογοητευμένοι αλλά όχι για πολύ. Παράλληλα, μπορεί να προκύψουν ένα σωρό ευτράπελα στην επικοινωνία σας σήμερα. Απέναντι σε όλο αυτό προτάξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη στο ζώδιό σας και ιδιαίτερα η σύνοδος με τον Ποσειδώνα παίζει πολύ με το μυαλό σας και δίνει άλλη διάσταση στην φαντασία και τα σενάρια που μπορείτε να κάνετε. Κάνετε ένα καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας προτού φτάσετε στην υπερβολή. Μπορεί να δυσκολεύτείτε να βγάλετε άκρη με ένα μελλοντικό επαγγελματικό πρότζεκτ ή θέματα που αφορούν σε σπουδές και εκπαίδευση. Ας περιμένετε μερικές μέρες για να φύγει η επιρροή. Ελέγξτε την επιρρέπεια σε εξαπατήσεις ή αυταπάτες.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Οι απαιτητικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη και τον Ποσειδώνα επηρεάζουν όλες τις σχέσεις σας σήμερα. Πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε ακόμη κι αν προέρχεται κι από άτομα τα οποία θεωρείτε ότι είναι άξια εμπιστοσύνης ή δείχνουν ότι ξέρουν τι λένε. Γενικώς φανείτε αρκετά καχύποπτοι κι εμπιστευθείτε πιο πολύ το ένστικτό. Προσοχή σε θέματα υγείας καθώς μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι. Σιγά σιγά θα ανακάμψετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Πιθανώς να νιώσετε ότι οι άλλοι σήμερα είναι πιο δύσκολοι στην επικοινωνία, δεν δείχνουν πνεύμα συνεργασίας ή γενικώς έχουν νεύρα ή είναι απρόσιτοι. Γενικά αυτές τις ημέρες ο τομέας των σχέσεων- επαγγελματικές και προσωπικές- θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις που χρειάζονται και την έγκριση των άλλων.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις με τον Άρη και τον Ποσειδώνα δημιουργεί διάφορες μικρές παγίδες σήμερα κυρίως στην εργασία και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μην το αφήνετε χωρίς να το ελέγξετε. Ευτυχώς έτσι είναι μόνο η σημερινή μέρα. Οι επόμενες θα είναι πιο ξεκάθαρες.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς οδηγεί να εστιάσετε την προσοχή σας στα ερωτικά, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, στις φιλικές σας σχέσεις αλλά και στα θέματα που αφορούν τα παιδιά. Όμως οι δύσκολες όψεις της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα προσδίδουν μια αοριστία στην ημέρα, μια αίσθηση σύγχυσης και κάνουν πολύ δύσκολο να πάρετε μια ξεκάθαρη απάντηση σε θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή σήμερα και στην τάση που υπάρχει να εξαπατηθείτε.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα, καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο ευαίσθητοι αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι και πώς το λέτε αν δεν θέλετε να γίνουν παρεξηγήσεις. Η ασάφεια και η σύγχυση σε ό,τι αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία θα κυριαρχούν σήμερα γι’ αυτό ας μην πιέζετε τις καταστάσεις. Γενικώς είναι μια άβολη μέρα καθώς δεν σας ταιριάζει η Ιχθυακή επιρροή. Το θετικό είναι ότι μέσα από το τέλος Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν καλύτερες μέρες οπότε οπλιστείτε με υπομονή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η τόσο έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα και η έμφαση στο ζώδιο των Ιχθύων σχετίζεται κυρίως με την καθημερινότητα της δουλειάς. Πιθανώς να υπάρχει μια πίεση σε συνδυασμό με μία έντονη αύξηση στους ρυθμούς της ημέρας σας. Πιθανώς όμως και κάποια ασάφεια ή σύγχυση που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή σχέδια για το μέλλον. Σαφώς δεν είναι μια θετική μέρα για δεσμεύσεις και συμφωνίες αλλά ούτε και πολύ σοβαρές συζητήσεις.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Οι μέρες αυτές είναι ασαφείς και ρευστές ως προς τα αποτελέσματά τους, κυρίως στα ερωτικά και τα οικονομικά. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αργότερα μέσα στη χρονιά γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις να κάνετε, δείτε μήπως τις μετακινήσετε για αργότερα. Σήμερα προσέξτε επίσης τις αυξημένες προσδοκίες αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να τα βασίζετε σε αυτές και όχι σε ρεαλιστικά δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και το τετράγωνο με τον Άρη αλλά και η σύνοδος με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα με κάποιο τρόπο σάς φέρνει μπροστά στα τρωτά σας σημεία. Οφείλετε να προσέχετε τα θέματα υγείας και να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητάς σας και να μην ονειροβατείτε για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;

– Έτος Δία 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος