ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 7 Ιανουαρίου.

Την Κυριακή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Οι υπόλοιπες όψεις της ημέρας είναι πιο χαλαρές και συμπαθητικές και μας επιτρέπουν να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για την απαιτητική εβδομάδα που έρχεται.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Επαφές με συνεργάτες και φίλους θα σας δώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Κυριακής. Μπορεί να έχετε συζητήσεις με μέλη της οικογένειας σας πάνω σε οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι βοηθητικό για τα θέματα της επικοινωνίας και μπορείτε να συζητήσετε με συνεργάτες, φίλους και να βρείτε λύσεις σε πιεστικά σας προβλήματα. Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα κοινωνικές για σας που μπορείτε να διασκεδάσετε κάποιες ώρες με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι σημαντικό να κάνετε έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι γιορτές από κάτω και δεν προσέχατε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν διαθέτατε χρόνο για άσκηση πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Επειδή τα θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας είναι προτεραιότητα καλό είναι να μην τα αφήνετε στην τύχη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Κυριακή μπορεί να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μια γλυκιά βραδιά ή και μια έξοδο που προκύπτει ξαφνικά χωρίς να την έχετε προγραμματίσει.

ΛΕΩΝ –  ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιθανώς να χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο μπορεί να δείχνει κάποιες συζητήσεις που κάνετε σε θέματα οικονομικά ή επαγγελματικά και πιθανώς να υπάρχει μια θετική εξέλιξη ή και μια εξέλιξη που ίσως σας ξαφνιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν οι ορίζοντες σας και θα βρείτε κάτι που να σας ευχαριστεί περισσότερο. Η θετική όψη Σελήνης – Ήλιου σας δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας και ίσως κάποιες πιο διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα με την αντίθεση της Σελήνης προς τον Δία. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών ή βγείτε στα μαγαζιά παρασυρμένοι από τις εκπτώσεις, κάνετε πρώτα ένα καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά. Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή τη στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη δημιουργεί πολλές φορές ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά σε γενικές γραμμές θα ευνοήσει και το διάλογο αλλά και τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Οι βραδινές ώρες της Κυριακής μπορεί να είναι πιο ασταθείς ή να υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη ξεχνάτε ότι η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει τα θέματα της υγείας αλλά και της δουλειάς να είναι σε προτεραιότητα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι πολύ βοηθητικό για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση ή να ασχοληθείτε με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Την Κυριακή προσπαθήστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι σας διασκεδάζει και σας χαλαρώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη της Σελήνης με τον Ήλιο είναι ενισχυτική προς το ζώδιο σας τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων όσο και σε θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η Κυριακή μπορεί να έχει κάποια απρόοπτα αλλά όχι κάτι τόσο σοβαρό ώστε να χαλάσει το πρόγραμμά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να βοηθήσει σε συζητήσεις περί των οικονομικών. Η όψη αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετική για να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία ή να σημειώσετε πρόοδο. Οι βραδινές ώρες της Κυριακής είναι πιο ασταθείς και πιθανώς να υπάρχει κάποια ξαφνική εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή κανονίστε μια συνάντηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα βοηθήσουν τη διάθεσή σας.