ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/05

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 7 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας μας να είμαστε πιο δημιουργικοί και πιο εκφραστικοί. Η πρωτοβουλία, η δράση και η δημιουργία ευνοούνται, ενώ, το βράδυ με τη Σελήνη να συναντά σε όψη τριγώνου την Αφροδίτη στον Κριό γινόμαστε ακόμη πιο κοινωνικοί.

Μπορούμε να δούμε φίλους, να κάνουμε γνωριμίες, να φλερτάρουμε, να χαρούμε σε μια έξοδο. Ακόμη, εκμεταλλευόμαστε αυτή την ωραία όψη αν αποφασίσουμε να βάλουμε λίγη τέχνη στην ζωή μας, να ζωγραφίσουμε, να δούμε ταινίες, να τραγουδήσουμε με την παρέα μας και γενικά να ξεκουραστούμε κάνοντας όμορφες και χαλαρές δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ευνοεί τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις, αλλά και τις τάσεις φυγής. Θα είστε πιο χαλαροί και θα προτιμήσετε να το περάσετε με ησυχία, κάνοντας δημιουργικά πράγματα και κυρίως με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ακόμη, μπορεί να σκέφτεστε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας εκμεταλλευόμενοι ίσως ένα χόμπι που έχετε. Το βράδυ, είναι εξαιρετικό για εξόδους κι αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο μπορεί να υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις με φίλους, οικογένεια και συνεργάτες είναι στο επίκεντρο. Γι αυτό το λόγο, μη διστάσετε να δείξετε ενδιαφέρον σε ένα φίλο που έχετε χαθεί, συζητήστε με ένα καλό σας συνεργάτη, βρείτε χρόνο για την
οικογένεια σας και ασχοληθείτε με τον σύντροφο ή ένα δημιουργικό σας πάθος. Έμπνευση αν μη τι άλλο θα έχετε. Αν πάλι θέλετε να απομονωθείτε σπίτι και να ασχοληθείτε ολοκληρωτικά μόνο με κάτι που σας διασκεδάζει, μην διστάσετε να το κάνετε. Αν δεν περιποιηθείτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει;

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Ομολογουμένως, υπάρχει περισσότερη έμπνευση σε θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σας, όπως ένας πιο δημιουργικός τρόπος να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε κάποιες πιο οικείες συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, να γνωριστείτε καλύτερα ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα κοινό στόχο. Από την άλλη θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, όπως μία κατάλληλη διατροφή, άσκηση κτλ. μπορεί να σας απασχολήσουν.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τη διακόσμηση του χώρου σας, ειδικά αν πιάνουν τα χέρια σας, δημιουργώντας πράγματα. Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει και πιο ρομαντικούς με το σύντροφο σας. Βέβαια αν είστε μόνες-οι μπορεί να ξυπνάει και κάποιες παλιότερες απογοητεύσεις σε ερωτικό επίπεδο ή σχέσεις που ενώ έδειχναν ότι έχουν όλα τα φόντα να προχωρήσουν διαλύθηκαν με μυστήριο τρόπο. Το βράδυ, δώστε περισσότερη προσοχή στα έξοδα προκειμένου να περάσετε καλά γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι μία καλή ευκαιρία να μιλήσετε με ένα φίλο-η, ένα συγγενικό σας πρόσωπο αν έχετε καιρό να τα πείτε. Από την άλλη, για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει και μια εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος του γουηκέντ στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς και πιο ευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων αλλά δεν χρειάζεται να επέμβετε, αν δεν σας το ζητήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφιερώστε το Σαββατοκύριακο στο να κλείσετε εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα, να τελειώνετε με όποιες υποχρεώσεις έχουν μείνει στη μέση, ώστε να ξεκινήσει η επόμενη εβδομάδα δυναμικά και χωρίς
να σέρνετε φορτία πίσω σας. Μη ξεχνάτε ότι από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά κι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή.

ΖΥΓΟΣ

Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη κούραση, έρχεται το Σαββατοκύριακο να σας αναζωογονήσει κάπως και να σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους, κάνοντας μαζί τους μία βόλτα. Ακόμη, μπορεί να σκέφτεστε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ και πώς αυτό μπορεί να σας αποφέρει κάποια έσοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ιδανικό Σαββατοκύριακο για να αφιερώσετε χρόνο στο/η σύντροφό σας, να δείξετε τα συναισθήματα σας, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να κάνετε σχέδια μαζί του. Από την άλλη, αν είστε μόνες-οι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο μέσω φίλων, ακόμη και στα social media. Αποφύγετε να σας πιάσει η νοσταλγία για σχέσεις αδιέξοδες ή σχέσεις που δεν απέδωσαν στο παρελθόν.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας για να νιώθετε πιο
όμορφα μένοντας μέσα σε αυτό. Καλό θα ήταν επίσης, να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό
σας, τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης, το σώμα σας γενικότερα. Δεν χρειάζεται να κάνετε δραματικές αλλαγές, απλά πιο υγιεινές επιλογές και όλα θα φαίνονται καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε τα όριά σας ιδιαίτερα με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Αν νιώθετε ότι οι απαιτήσεις και οι
ανάγκες τους σας ζορίζουν, καλό είναι να πείτε και ένα «όχι» ή ένα «φτάνει» για να μη ξοδέψετε όλη την
ενέργεια σας σε υποθέσεις άλλων. Ειδικά σε μια περίοδο που βάλλεστε ιδιαίτερα από πολλά και τα ενεργειακά σας αποθέματα δεν είναι ανεξάντλητα, καλά θα κάνετε να τα διατηρήσετε σε μια καλή κατάσταση
για να σας βγάλουν και στην πορεία του Μαΐου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά και θέματα καριέρας- όσο πλησιάζουμε προς τη δεύτερη έκλειψη- όλο και πιο πολύ θα σας απασχολούν: Οι προοπτικές της ήδη υπάρχουσας δουλειάς σας για όσους εργάζεστε ή η ανάγκη και λόγω των συνθηκών, μιας άλλης εργασίας με μεγαλύτερη σταθερότητα. Η Σελήνη σταθερά απέναντι σας στο μεγαλύτερο μέρος του γουηκέντ σας φέρνει σε επαφή με τον κοινωνικό σας περίγυρο περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα στο μεγαλύτερο μέρος του ΣΚ στρέφεστε σε θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας αλλά και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Εκμεταλλευτείτε πιο πολύ το Σάββατο αν θέλετε να βγείτε γιατί η Κυριακή θα είναι πιο απαιτητική.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2022

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο;

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις