ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/01

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 7 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τα ξημερώματα του Σαββάτου θα σχηματιστεί η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή στον Λέοντα. Η μέρα αυτή θα επηρεαστεί από την Πανσέληνο ενώ θα έχουμε και τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που θα κάνει την επικοινωνία πιο χαοτική στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις και μπόλικη ασυνεννοησία. Θέλει προσοχή στον δρόμο και να μην ενδίδουμε σε καυγάδες κι επιθέσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, Σελήνη θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αγωνία ή μελαγχολία διάθεση, ειδικά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιος φίλος/η μπορεί όμως να βοηθήσει την κατάσταση. Μπορεί να μην έχετε και την καλύτερη διάθεση ή την καλύτερη ενέργεια, λοιπόν. ή να νιώθετε άτονοι, κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή είναι η κύρια όψη του Σαββάτου θα φέρει και προβληματισμό στον τομέα της καριέρας ή να έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια στις εξελίξεις παροδικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί  να θέλατε να βγείτε σήμερα αλλά ίσως να μην είναι καλή ιδέα να τρέχετε από εδώ και από εκεί. Η Πανσέληνος μπορεί να σας φέρει νεύρα και εντάσεις. Μπορεί η μέρα να μην είναι εύκολη λόγω της συνάντησης του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, οπότε μην πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις και μη δίνετε υποσχέσεις. Μια παλιά αγάπη μπορεί να κάνει περιέργως την εμφάνισή του αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε πολλή σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με την Πανσέληνος στον Καρκίνο που σχηματίζεται σήμερα,θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, και με αγορές, αλλά προσέξετε τα έξοδα που κάνετε. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή την ίδια μέρα μπορεί να δημιουργήσει θέματα στην επικοινωνία. Μπορεί, επίσης, να έχετε και κάποιο μήνυμα από ένα άτομο που συνδεόσασταν ερωτικά στο παρελθόν.  Προσέξτε ιδιαίτερα τις διαδικτυακές σας δοσοληψίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο σας συνεχίζεται και το Σάββατο και η αγωνία που είχατε θα διαρκέσει μερικές ημέρες ακόμη. Μπορεί να προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν ή μπορεί να νιώθετε θυμό ή εκνευρισμό. Το Σάββατο που είναι μια περίεργη μέρα για όλους σχεδόν, και πιθανώς να υπάρχει ένα επικοινωνιακό αλαλούμ  σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές αλλά ακόμη και στις μετακινήσεις και τα σχέδια σας. Να είστε προσαρμοστικοί και υπομονετικοί.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, ίσως ακόνα μη προσπαθείτε να καταλάβετε τι γίνεται σε μια κατάσταση στη δουλειά σας ή και τα προσωπικά σας ή μπορεί να προσπαθείτε να εξερευνήσετε ένα  συμβάν από μια στιγμή στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να ξεκουραστείτε περισσότερο. Το Σάββατο η κύρια όψη είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, και γι’ αυτό θα ήταν καλό να κρατήσετε τα μυστικά σας κρυμμένα καλά και φυσικά να μη μοιραστείτε και μυστικά άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη, το Σάββατο, δημιουργεί έντονους κραδασμούς στη μέρα. Ίσως να υπάρχει κάποια ένταση σε μια ερωτική σχέση, είτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, είτε ακόμη και με ένα συνεργάτη ή φίλο. Με την κυρίαρχη όψη συνόδου  Ήλιου – ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω, όμως, είναι σημαντικό να προσέξετε την επικοινωνία, να ασφαλίστε δεδομένα και κωδικούς στα ηλεκτρονικά σας μέσα και προσοχή στις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.  Ενδεχομένως λοιπόν, να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και να πρέπει να τακτοποιήσετε μέχρι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε στιγμές στο σπίτι. Η Πανσέληνος φέρνει κλίμα έντασης ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, ενώ μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος δεν αναγνωρίζει τη δουλειά σας και σας αδικεί. Την ίδια μέρα μπορεί να έχετε και ένταση με κάποιο μέλος της οικογένειας ή ένα συγκάτοικο σας. Πιθανώς να προκύψει κάποια παρεξήγηση. Προσέξτε ιδιαίτερα τόσο στην επικοινωνία, στις δοσοληψίες σας ή και στις μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερη κούραση και σωματική και εγκεφαλική πιθανότατα εξαιτίας ενός επικοινωνιακού αλαλούμ που μπορεί να προέκυψε αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να νιώθετε ότι κάπου αδικημένοι ή ότι παρεξήγησαν τις προθέσεις σας. Προσέξτε όμως και μην υψώσετε τόνους ιδιαίτερα σε φίλους και συνεργάτες γιατί με αυτό τον τρόπο θα τους απομακρύνετε, αντί να λύσετε το πρόβλημα. Το Σάββατο θα πρέπει να είστε αρκετά πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε αλλά και στις μετακινήσεις σας. Μη χάσετε χρόνο σε αδιέξοδες συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρόγραμμα είναι γεμάτο, όλο το Σαββατοκύριακο, με πολλές υποχρεώσεις αλλά αν ξυπνήσετε σήμερα, με διάθεση να μην κάνετε τίποτα, κάντε το και μην πιέσετε τον εαυτό σας. Φτιάξετε τη λίστα με τις δουλειές σας και κάντε τις χαλαρά. Ίσως να μην έχετε και κέφια και οι φίλοι να θέλετε να βγείτε αλλά προσέξτε πως θα τους αρνηθείτε. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή ενδεχομένως να σας προβληματίσει λίγο με κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα όλη μέρα, λόγω της Πανσελήνου έχει ένταση. Είτε αφορά μια προσωπική σας σχέση, είτε τα επαγγελματικά, αυτές τις μέρες, μπορεί να νιώθετε μέσα σας αστάθεια. Τα θέματα της δέσμευσης είτε σε μια σχέση είτε σε μια δουλειά μπορεί να σας προκαλούν άγχος αλλά μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Η κύρια όψη του Σαββάτου είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Επικοινωνήστε με φίλους που έχετε καιρό να μιλήσετε μαζί τους κι αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν γιατί όχι να κάνετε και μια βόλτα για να φτιάξει τη διάθεση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο είναι ακόμη μια έντονη μέρα και μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα κουρασμένοι λόγω έντασης στη δουλειά ή λόγω των όποιων υποχρεώσεων που σάς βαραίνουν. Μην πιέζεστε και βρείτε λίγο χρόνο να τον διαθέσετε στην ξεκούραση, στη φροντίδα της διατροφής σας και στη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη αποφύγετε την κριτική απέναντι στο σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν έχετε κάποιο σχόλιο κάνετε μαζί με ένα θετικό σχόλιο για να εξισορροπηθεί το πράγμα. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο μέσα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας εμπνέει γι’ αυτό αξιοποιήστε τη μέρα κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας και χαλαρώνοντας, χωρίς να φορτώνετε το πρόγραμμα σας με περιττές δραστηριότητες και κυρίως με περιττές επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, η βόλτα ή η έξοδος που σχεδιάζατε να είναι πιο κοντά στην υλοποίηση της. Θα σας απασχολήσουν θέματα παιδιών, τα ερωτικά σας αλλά είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία. Ευκαιρία είναι, λοιπόν, να εξετάσετε προσεκτικά ό,τι διαβάζετε και διαδίδετε. Προσοχή και στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Λέοντα τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο της δουλειάς και της υγείας.