ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 6 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη σχηματίζει χιαστί όψη με τον Ήλιο κι έτσι από τη μια θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους μας κι από την άλλη, εύκολα παρασυρόμαστε από πιο διασκεδαστικές συζητήσεις και ενδιαφέροντα.

Στην πορεία της μέρας θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό και αργά το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης θα τριγωνίσει τον Ερμή κάνοντας τις απογευματινές ώρες πιο αξιοποιήσιμες σε θέματα επικοινωνίας, επαφών, πνευματικών δραστηριοτήτων.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι μπορεί τώρα να σκέφτεστε μια δελεαστική πρόταση που πιθανώς έχετε, ταυτόχρονα να σας πιάνουν και κάποιες αγωνίες σχετικά με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα, αν θα σας μένει χρόνος για να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας επιδιώξεις και σχέσεις, αλλά και κατά πόσο θα είστε ικανοποιημένοι στο τέλος και στο κομμάτι των οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αδυναμία σας ίσως να βοηθήσετε μια κατάσταση μπορεί να σας κάνει να απαισιοδοξείτε κάπως αν και από χαρακτήρα τείνετε να βλέπετε μισογεμάτο το ποτήρι. Ακόμη σήμερα είναι πιθανόν να σας απασχολήσει ένα ταξίδι, μια νομική υπόθεση ή ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πλάνο. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε πιο πρακτικοί στην αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας προτεραιοτήτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από το απόγευμα το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα όπως και η διαίσθηση σας. Κι αν αυτό που διαισθάνεστε είναι αλλαγές μην τις φοβηθείτε γιατί θα είναι μόνο για το καλό σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς, των σπουδών και γενικότερα της ζωής σας θα σας απασχολήσουν από το μεσημέρι και έπειτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή μέρα για να συζητήσετε μετά το μεσημέρι το μέλλον κάποιας συνεργασίας ή για να συμφωνήσετε σε μια οικονομική διαπραγμάτευση. Η κοινωνική σας ζωή δέχεται τονωτικές ενέσεις σήμερα καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ουρανό και κατόπιν με τον Ερμή. Να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο και δεκτικοί σε προτάσεις φίλων.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ευνοεί μια διαφορετική προσέγγιση από την πλευρά σας σε κάποιο επαγγελματικό θέμα ενώ από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί να συζητήσετε για μια επαγγελματική πρόταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

H Σελήνη στον Αιγόκερω αφορά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής για σας τους Παρθένους οπότε κοιτάξτε μέσα σε όλα να κάνετε και πράγματα πιο δημιουργικά που σας ικανοποιούν. Οι ωραίες όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ερμή κάνουν τις ώρες από το απόγευμα κι έπειτα ιδιαίτερα θετικές ενώ μπορεί να κάνετε και σχέδια για το μέλλον είτε σε επίπεδο σπουδών, δουλειάς ή και ταξιδιών.

ΖΥΓΟΣ

Το σημαντικό αγαπητοί μου Ζυγοί είναι να ξέρετε εσείς τι θέλετε και ποιες αποφάσεις θα οδηγήσουν καλύτερα τα βήματα σας στο μέλλον ακόμη κι αν φαίνεται δυσνόητο στους άλλους. Σήμερα προσπαθήστε να διαθέσετε λίγο από το χρόνο σας στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας από το απόγευμα κι έπειτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μια πιο ψύχραιμη Σελήνη και μάλιστα σε ωραία όψη προς τον Ουρανό είναι μια μέρα για να πάρετε απόσταση από τα γεγονότα της τελευταίας περιόδου και να τα κρίνετε πιο αντικειμενικά και χωρίς μελοδραματισμούς. Αν νιώθετε ότι πήρατε απόσταση από κάποιους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει να είναι στη ζωή σας είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να εξηγήσετε τι σας συμβαίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω τις πρωινές ώρες σε χιαστί όψη προς τον Ήλιο όμως μιλά για κάποιου είδους συμβιβασμό που πρέπει να κάνετε είτε για να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε είτε για να εξασφαλίσετε και λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε σε πράγματα που αγαπάτε να κάνετε ή στους ανθρώπους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν το προηγούμενο διάστημα ακούγατε πολλές και διαφορετικές απόψεις κι είχατε πάθει σύγχυση σε σχέση με το τι να επιλέξετε ή ποια κατεύθυνση να πάρετε σε σχέση με ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να καθαρίσει το κεφάλι σας και να πάρετε την απόφαση που πρέπει. Η αυτοπεποίθηση σας άλλωστε θα βοηθήσει να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο με τα όποια πλάνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι η λύση σας. Δηλαδή το σπίτι, αφού σε αυτό τον τομέα βρίσκεται ο Ουρανός, είναι η λύση στην ανάγκη ξεκούρασης και αποφυγής περιττών συναντήσεων και επαφών. Από την άλλη με την όψη αυτή μπορεί να υπάρχει τις απογευματινές ώρες μια απρόσμενη εξέλιξη από ένα άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή και μια ευχάριστη έκπληξη προς εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

H σημερινή μέρα είναι από αυτές που με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι φίλοι και οι συνεργάτες σας ενώ θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κανονίσετε να τους δείτε χαλαρά το βραδάκι σε μια έξοδο. Έχετε ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων αλλά και συζητήσεις πιο χαλαρές με ανθρώπους που αγαπάτε και δεν έχετε την ευκαιρία να τους βλέπετε συχνά. Εκμεταλλευτείτε το!