ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό, μπορεί να αναδείξει προβλήματα, παράπονα, δυσκολίες και τραύματα που κρύβαμε στον τομέα των σχέσεων. Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί, να προσέχουμε στις σχέσεις μας και κυρίως να αποφεύγουμε τις υπερβολές.

Ταυτόχρονα σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα τον μικρό πλανητοειδή με τον τεράστιο συμβολισμό όμως στον κόσμο της αστρολογίας. Ας προσπαθήσουμε με αισιοδοξία και θετική διάθεση να ελαφρύνουμε λίγο!

ΚΡΙΟΣ

Επειδή αυτό το φεγγάρι κάνει τους περισσότερους βιαστικούς, μπορεί να νιώσετε περίεργα ή αμήχανα. Αυτό δεν σημαίνει όμως αγαπητοί μου Κριοί ότι πρέπει να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων ή ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις κάτω από την επιρροή μιας έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Προσπεράστε, μην επηρεάζεστε και διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η στιγμή που πρέπει να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά τις επαγγελματικές σας σχέσεις με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα «κλίμα» έντασης αυτές τις μέρες και για να γίνεστε ο αποδέκτης του θυμού ή των παραπόνων κάποιων ανθρώπων χωρίς καν να φταίτε εσείς οι ίδιοι. Θέστε τα όρια σας και μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων. Προσπαθήστε να μην είστε αντιδραστικοί αλλά και υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Aυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί τον Χείρωνα και δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια για λίγες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές ώρες μέσα στη μέρα σας. Άλλωστε για ποιον λόγο δουλεύετε τόσο σκληρά; Αν είναι μόνο να ταλαιπωρείστε χωρίς να ζείτε, ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πράγματα ίσως να μην κυλήσουν όπως τα προγραμματίζετε κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για καθυστερήσεις και για ανατροπές και να παραμείνετε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία και τις μετακινήσεις σας. Η ένταση και ο φόβος δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι.

ΛΕΩΝ

Οι μέρες αυτές θέλουν ειδική μεταχείριση για να τις βγάλετε με ηρεμία και στους ρυθμούς που θέλετε εσείς, όχι αυτόν που προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι. Προσοχή επίσης σ’ αυτά που λέτε ή γράφετε, αλλά και στα μέσα επικοινωνίας που διαθέτετε. Μπορεί κάτι να μην λειτουργεί ή να σας σπάει τα νεύρα. Αποφύγετε ακόμη τις αγορές ειδικά τεχνολογικού εξοπλισμού ή αυτοκινήτου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι περίεργες μέρες και αυτό πρέπει να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για να τις βαδίσετε με ασφάλεια ακόμη και στις προσωπικές σας σχέσεις. Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να ανάψουν φωτιές. Αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται επίσης από τα δράματα των άλλων ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας.

ΖΥΓΟΣ

Το φεγγάρι επηρεάζει τη διάθεση μας αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από την μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιρροή της Πανσελήνου, είναι περισσότερο σε επίπεδο ψυχολογικό και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Από την άλλη είναι μια Πανσέληνος με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. Ακόμη είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση αναλαμβάνοντας ένα πιο ενεργό ρόλο στη διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε βρει ακόμη μια παρέα, ένα κύκλο ανθρώπων που να ταιριάζετε και να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δράσεις. Άλλοι μπορεί να νιώθετε παρίες στο κοινωνικό σας περιβάλλον και να σας πιάνει το παράπονο. Το θέμα όμως αγαπητοί μου Τοξότες, δεν είναι μόνο να «ανήκετε» αλλά να « ανήκετε» εκεί που θέλετε κι εκεί που θα σας εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να ησυχάσετε λίγο, να σκεφτείτε καλύτερα τις προοπτικές σας, να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και να επαναπροσδιορίσετε τους χρόνους σας. Οι ανασφάλειες είναι μόνο δικές σας, δεν σημαίνει ότι θα επηρεάσουν την πορεία και τις εξελίξεις. Είναι βασικό όμως να μην βασανίζετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε επίσης να προφυλάξετε σήμερα την υγεία σας και την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, να αναζητάτε τις αιτίες της επιτυχίας ή της αποτυχίας, να ψάχνετε να βρείτε τι θα αλλάξετε στη συμπεριφορά σας ή στις συνθήκες γύρω σας ώστε να είστε πιο ικανοποιημένοι στο μέλλον. Όμως αγαπητοί μου Υδροχόοι, δεν είναι η στιγμή της δράσης. Είναι η στιγμή των διορθωτικών κινήσεων, των μικρών αλλαγών κι όχι του ρίσκου.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είναι ένα ελαφρύ και χαλαρό φεγγάρι εξαιτίας της αντίθεσης με τον Χείρωνα και αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα να κάνετε είναι προστατέψετε τα όρια σας τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και στην οικονομική σας διαχείριση. Ακόμη δείτε πως μπορείτε να ξεφορτωθείτε χρέη ή να βρείτε πόρους να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Μιλήστε πιο ανοιχτά για την ερωτική σας ζωή με το σύντροφο σας.