ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/1

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς όπου σχηματίζει σύνοδο με τον Δία κι εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, όψεις που μας βοηθούν να κινηθούμε καλύτερα σε σχέση με τις άλλες μέρες της εβδομάδας.

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να πειραματιστείτε με κάτι διαφορετικό και να κλείσετε τις εκκρεμμότητές σας για το Σαββατοκύριακο που θα έρθει με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να ανακοινώσετε σχέδια τα οποία δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σας προκαλεί την τάση να απομονωθείτε κάπως, να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και να περάσετε τον χρόνο σας μόνο με πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα υγείας, να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας. Οργανώστε καλύτερα τα θέματα εργασίας και καθημερινότητας.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να ασχοληθείτε με τα απαιτητικά σημεία του προγράμματός σας και να αφήσετε στην άκρη τις αναβολές. Οι όψεις της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό ευνοούν τη συλλογική δουλειά αλλά και τις επαφές με συνεργάτες, με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε όχι μόνο ιδέες αλλά και ευθύνες. Βρείτε χρόνο να δείτε ή να μιλήσετε με κάποιον φίλο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Μία κατάσταση στη δουλειά, στην καριέρα σας ή και στο προς τα που κινείται η ζωή σας σάς καλεί να αντιμετωπίσετε η Σελήνη στους Ιχθύς. Ίσως δεν νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα αλλά μην πιέζεστε τόσο πολύ. Ο Ποσειδώνας έχει ασκήσει πίεση στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας και συνεχίζει να το κάνει μέχρι τις 11/1. Έπειτα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν οπότε μην βιάζεστε να δράσετε και να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Σελήνη που σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό σάς καλεί να δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τρόπο σκέψεις και δράσης, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να πιστέψετε στο νέο που έρχεται. Είστε σε αναζήτηση ενός τρόπου εξέλιξης είτε μέσα από ένα σεμινάριο ή μία μετεκπαίδευση είτε μέσα από ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο. Ο Ουρανός ζητά να κάνετε χώρο για ό,τι καινούργιο και να τολμήσετε να σκεφτείτε διαφορετικά.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Ενεργειακά ίσως να μη νιώθετε καλά σήμερα ή να υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσετε. Δείξτε προσοχή στα ψυχολογικά αλλά και οικονομικά θέματα που φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στους Ιχθύς. Κρατήστε τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας και ολοκληρώστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε σήμερα. Ίσως επιπλέον νιώσετε σύγχυση με κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις σάς απασχολούν περισσότερο σήμερα. Το να θέσετε ξεκάθαρα τα όρια σας είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε ειδικά αν έχετε διαπιστώσει ότι υπάρχουν άτομα που δεν τα σέβονται στο περιβάλλον σας. Ίσως σήμερα συζητήσετε μία επαγγελματική πρόταση, ενώ είναι μία πιο κοινωνική μέρα με ευκαιρίες να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας ωθεί να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητά σας βάζοντας τον εαυτό σας σε πρώτο πλάνο. Θέματα υγείας, διατροφής και καθημερινότητας ζητούν την προσοχή σας όπως και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Σήμερα ίσως χρειαστεί να κάνετε όσα συνήθως σας φαίνονται βαρετά, ωστόσο επειδή το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι πιο απαιτητικό, φροντίστε να μην τα αναβάλλετε.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σήμερα κι εσείς καλείστε να βρείτε τι είναι αυτό που σας δίνει χαρά και με ποιον τρόπο θα εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας. Ικανοποίηση ίσως αντλήσετε από τη δημιουργία, τα παιδιά σας ή τον έρωτα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα και μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για το Σαββατοκύριακο ή την ερχόμενη εβδομάδα που θα είναι πιο δύσκολη καθώς ο Ερμής θα βρεθεί ανάδρομος κόντρα με το ζώδιό σας.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ίσως σήμερα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο μόνος σας ή με πολύ κοντινά σας άτομα. Η Σελήνη αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας και σας κάνει να ασχολείστε κυρίως με τα προσωπικά σας θέματα. Αν υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μία συνεργασία μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σύγχυση. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις γι’ αύριο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αν νιώθετε ότι κάτι μέσα σας σάς πιέζει ίσως σήμερα ή αύριο ξεσπάσετε. Οι πιέσεις κορυφώνονται όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας και είναι καλύτερα αν πρέπει να συζητήσετε κάτι να το κάνετε σήμερα που η μέρα είναι πιο ήπια. Αύριο η ανάγκη να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας θα είναι πιο έντονη, ωστόσο δεν είναι ιδανική για να ξεκινήσετε κάποιο διάλογο καθώς είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε ακόμα πιο μπερδεμένοι.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Τα ζητήματα των οικονομικών και της διαχείρισής τους έρχονται σε πρώτο πλάνο σήμερα. Αντί να πιέζετε καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά καλύτερο θα είναι να δείτε τη δική σας συμπεριφορά απέναντι στο χρήμα και στο πόση αξία του δίνετε εσείς στη ζωή σας. Ίσως κάνετε λάθη ή το διαχειρίζεστε επιπόλαια προσπαθώντας να καλύψετε άλλες ανάγκες σας με αυτό και σε αυτές τις σκέψεις καλείστε να επικεντρωθείτε σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ:

Μεγαλύτερο άγχος και κούραση φέρνει η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Σήμερα θα έχετε μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία με τους γύρω σας. Μην κρύβετε τα συναισθήματά σας κάτω από το χαλάκι, αντίθετα πείτε τα χωρίς να τα μεγαλοποιείτε και προσπαθήστε να είστε περισσότερο παρατηρητικοί με όσα συμβαίνουν γύρω σας. Τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;

– Έτος Δία 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος