ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 6 Ιανουαρίου.

Χρόνια πολλά και καλή φώτιση! Σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στον Κριό κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους στην κριτική που μπορεί να μας ασκούν οι άλλοι. Μπορεί, επίσης, να ξυπνά κάποιες δικές μας ανασφάλειες. Η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει χιαστί όψη με τον Χείρωνα αλλά η επιρροή θα είναι πιο χαλαρή.

Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση για επαγγελματικά ή οικονομικά και να έχει καλό αποτέλεσμα το Σάββατο προσφέρεται καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Δία. Οι όψεις αυτές προσφέρονται και για τις επαφές με τους άλλους για κοινωνικούς και ευχάριστους λόγους αλλά και για να γιορτάσουμε τα Φώτα.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα δημιουργεί συναισθήματα απογοήτευσης πιθανώς σε θέματα που σχετίζονται με την πορεία της καριέρας σας. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος σας κατηγορεί για κάποια συμπεριφορά σας αδίκως ή να αφήνει υπόνοιες για σας που δεν ισχύουν. Από την άλλη η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα και να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Χείρωνα σας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους σε θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια περίεργη κριτική από κάποιο πρόσωπο που συνεργάζεστε αναφορικά με κάποια παρελθοντική σας αποτυχία. Οι συνθήκες όμως αλλάζουν. Αφήστε λοιπόν τον καθένα να λέει ό,τι θέλει κι εσείς κοιτάξτε τους στόχους σας. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό και απαιτεί την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στην ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σας κάνει πιο συναισθηματικούς κι ευαίσθητους απέναντι στους άλλους και κάποιες στιγμές μπορεί να παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά. Μπορείτε να αλλάξετε ό,τι θέλετε σε σας τους ίδιους όμως όχι τις εντυπώσεις που σχηματίζουν οι άλλοι για σας. Η Σελήνη στον Σκορπιό στο σταθερό αυτό ζώδιο, απαιτεί την προσοχή σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με το τετράγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στον Κριό η μέρα σας ξεκινά με λίγο άγχος και ανησυχία καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά ή το σπίτι. Από την άλλη ένα πρόσωπο που έχει δύναμη στον χώρο που εργάζεστε και η γνώμη του μετράει για σας μπορεί να σας κριτικάρει κάπως και να το πάρετε πιο σοβαρά απ’ όσο πρέπει. Μην ενδίδετε σε αρνητικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο με το τετράγωνο του  κυβερνήτη σας Ήλιου προς τον Χείρωνα είναι πολύ πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με ένα κακόβουλο σχόλιο είτε δια ζώσης στον χώρο που κινείστε είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μολονότι κάτι τέτοιο δεν είναι ευχάριστο προσπαθήστε να μην δώσετε μεγαλύτερη σημασία από αυτή που του αξίζει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου απαιτώντας την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Χείρωνα μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είναι πολύ εύκολο να ικανοποιήσετε τους άλλους γύρω σας. Όμως ούτως ή άλλως δεν πρέπει να είναι αυτός και ο στόχος σας. Κάποιες ανασφάλειες δικές σας σχετικά με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας μπερδεύουν. Ευτυχώς δεν είναι κάτι που θα διαρκέσει πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού σας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους σε αυτά που σας λένε οι άλλοι. Το παραμικρό αυστηρό σχόλιο μπορεί να σας απογοητεύει ή να σας ρίχνει τη διάθεση. Δεν θα είναι πολύ εύκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι αυτός ο σκοπός. Από την άλλη ίσως κάποιο αγαπημένο σας άτομο έρχεται σε σας με το πρόβλημά του προκειμένου να το βοηθήσετε να βρει λύση κι όλη αυτή η διαδικασία να σας εξουθενώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές είναι προτιμότερο να τις τακτοποιήσετε το Σάββατο. Από την άλλη μπορεί να θέλετε να πειραματιστείτε με κάτι που σας ενθουσιάζει χωρίς απαραίτητα να σκεφτείτε το ρίσκο που εμπεριέχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα  βρίσκεται στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον Σκορπιό αλλά δεν θα είναι τόσο πιεστική ως επιρροή. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Από την άλλη μπορεί τώρα να προετοιμάζετε κάτι επαγγελματικό ή να έχετε κάποια ιδέα που επεξεργάζεστε πως θα τη υλοποιήσετε. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε κάπως απογοητευμένοι το Σάββατο ειδικά με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που ίσως σας ασκούν κριτική για κάποια πράγματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζοντας θετική όψη με τον Ήλιο. Στην πορεία του Σαββατοκύριακου γίνεται πιο φιλική προς το ζώδιο σας βοηθώντας σας να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί σήμερα να σας φέρει μια αποκάλυψη για ένα θέμα που αφορά στα επαγγελματικά το οποίο πιθανώς αγνοούσατε. Από την άλλη μπορεί να παίξει κάπως με τις ανασφάλειες σας και να σας κάνει υπερευαίσθητους σε σχόλια ή αυστηρές κριτικές. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό θέση που θα κρατήσει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να ξυπνήσει κάποιες ανασφάλειες μέσα σας ή μια μεγαλύτερη αγωνία για την έκβαση κάποιας κατάστασης είτε σε θέματα οικονομικά είτε ακόμη και υγείας. Η Σελήνη βέβαια βρίσκεται ακόμη στον Σκορπιό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει στην πορεία της μέρας με τον Ήλιο στον Αιγόκερω την κάνει πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Μάλιστα το Σάββατο έχετε περισσότερη εύνοια στα σχέδια σας γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο και μπείτε στη διαδικασία να τα βάλετε μπροστά.