ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/05

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκεύη, 6 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα, σε ένα ζώδιο εσωστρεφές και κυκλοθυμικό, αλλά οι όψεις που σχηματίζει με άλλους πλανήτες είναι αρκετά υποστηρικτικές. Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνα με τον Ήλιο και τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Άρη ενώ η κύρια όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης.

Η μέρα μάς καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας χαλαρώνει ψυχολογικά αλλά και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένειά μας και τον χώρο του σπιτιού μας. Μπορεί να πιάνουμε πιο εύκολα κουβέντα και να φτάνουμε σε βάθος στην επικοινωνία μας. Από τη Δευτέρα 9/5 ο Ερμής θα γίνει στάσιμος και θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, οπότε η σημερινή μέρα είναι πιο κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ή για νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Το τέλος της εβδομάδας είναι πιο απαιτητικό και φορτωμένο με επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Ίσως νιώσετε πίεση να πάρετε αποφάσεις, αλλά καλύτερο είναι να πάρετε τον χρόνο σας. Το βράδυ είναι καλύτερο να χαλαρώσετε στο σπίτι σας. Είναι επίσης θετική μέρα για να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα οργάνωσης του χρόνου σας, με οικονομικά και προσωπικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι όψεις της ημέρας κάνουν πιο γοητευτικό τον λόγο σας και ευνοεί στο να πείσετε τους άλλους πιο εύκολα. Είναι μία καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους αλλά και να φλερτάρετε ακόμα και διαδικτυακά. Είναι μία καλή μέρα για τις σπουδές σας, για να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη. Αν υπάρχουν επαγγελματικά θέματα στα οποία ψάχνετε στήριξη ένας συνεργάτης ίσως σας βοηθήσει.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζητήματα προσωπικά ή οικονομικά σας απασχολούν σήμερα και παρά την πίεση που νιώθετε ίσως οι εξελίξεις να είναι θετικές. Μπορεί να νιώθετε αγωνία για ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά από την άλλη ίσως νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αγορές για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Η μέρα προσφέρεται αν θέλετε να κάνετε μια κουβέντα για τα οικονομικά σας ή για κάποιο διακανονισμό.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλοι κάτι ζητούν από εσάς σήμερα, πράγμα που αυξάνει το στρες και τους ρυθμούς της μέρας. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας ευνοείται η αυτοέκφραση, η δημιουργικότητα, κι η μέρα είναι ιδανική για δημιουργικά σχέδια και για τα θέματα των παιδιών. Αν σας ενδιαφέρει κάποιος- α, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε το συναίσθημά σας.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Τεμπέλικη διάθεση επικρατεί στην αρχή της μέρας, αλλά καλό θα είναι να «ξυπνήσετε» γρήγορα για να αξιοποιήσετε το άκρως βοηθητικό για το ζώδιό σας εξάγωνο Ερμή- Αφροδίτη. Είναι μια καλή μέρα για ραντεβού και συμφωνίες, για διαπραγματεύσεις, για να αναζητήσετε βοήθεια στην δουλειά σας και να προωθήσετε τη δουλειά και το ταλέντο σας. Το βράδυ απολαύστε μία συνάντηση με φίλους ή το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με την Αφροδίτη, κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή. Ίσως κάτι να γιορτάζετε, ίσως έχετε επαφές με αγαπημένα πρόσωπα φίλους και συνεργάτες ή μπορεί να απολαύσετε μία επαγγελματική επιτυχία με την ομάδα σας. Η συλλογική δουλειά ευνοείται ενώ μπορεί να βρείτε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να επιτύχετε ένα δικό σας στόχο. Η μέρα είναι θετική και για οικονομικές διαπραγματεύσεις, κυρίως όσες γίνονται λίγο μυστικά.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα απαιτεί να επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας. Με το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας ή και τους πελάτες σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να βελτιώσετε το επαγγελματικό προφίλ σας και να προωθήσετε τη δουλειά σας. Ασχοληθείτε με το πώς θα γίνετε πιο ορατοί επαγγελματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συλλογική δουλειά ευνοείται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα είναι η σημερινή για να επικοινωνήσετε τις ιδέες ή τα ταλέντα σας αλλά και για να ασχοληθείτε με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, δημόσιων σχέσεων. Η μέρα είναι κατάλληλη για να γιορτάσετε μία επιτυχία σας ή και για να διασκεδάσετε χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος. Μυστικές συμφωνίες σε οικονομικό επίπεδο ευνοούνται.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Έμφαση στα πρακτικά και οικονομικά σας ζητήματα δίνει η σημερινή μέρα, και μάλιστα στον τομέα των οικονομικών μπορεί να προκύψει και κέρδος για εσάς. Είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να κάνετε μια συμφωνία, να συζητήσετε οικονομικούς όρους ενός συμβολαίου, να ζητήσετε ένα δάνειο, ή ποσά που κάποιοι σας οφείλουν. Στην προσωπική σας ζωή ίσως νιώσετε κάποια ζήλια για τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλοί θα έρθουν κοντά σας για να σας ζητήσουν μία γνώμη και τη στήριξή σας κι εσείς θα είστε πιο πρόθυμοι να τους ακούσετε και να τους βοηθήσετε. Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης είναι ευνοϊκό για ζητήματα επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Αν έχετε να διαπραγματευτείτε κάποιο επαγγελματικό θέμα μην το αναβάλλετε για αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον τομέα υγείας – εργασίας του ωροσκοπίου σας «φωτίζει» η Σελήνη από τον Καρκίνο και υποβοηθούμενη από το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, βοηθά να νιώσετε τη στήριξη των συνεργατών σας, να αισθανθείτε ένα καλύτερο κλίμα στην δουλειά και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας. Οι προσπάθειές σας για καλύτερη φυσική κατάσταση μπορεί σήμερα πιο άνετα να πιάσουν τόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με ενθουσιασμό και χαρά ξεκινά η μέρα, που είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε περισσότερο δημιουργικοί και να βρείτε χρόνο να κάνετε όσα σας ευχαριστούν. Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε. Ολοκληρώστε τις όποιες οικονομικές δοσοληψίες σας απασχολούν σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2022

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο;

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις