ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 5 Ιουνίου.

Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω στις 10:31 το πρωί δίνοντας έμφαση στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» στην καθημερινότητα μας. Ακόμη και για τους τυχερούς που η σημερινή μέρα είναι αργία και μπορεί να το εκμεταλλεύτηκαν για ένα τριήμερο στη διάρκεια της μέρας η σκέψη θα είναι στις ευθύνες. Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον Λέοντα δημιουργώντας μια καλύτερη συνθήκη σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά.

Όμως η πρώτη της όψη είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα, μια όψη αρκετά δύσκολη που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε στις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Τα σταθερά ζώδια Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν μεγαλύτερη πίεση από το απόγευμα και πρέπει να είναι πιο προσεκτικά σε όλους τους τομείς, υγεία, σχέσεις, δουλειά.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα των επαγγελματικών ή υποχρεώσεων είναι αυτά που σας απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος της Δευτέρας. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και να πρέπει να τις συμμαζέψετε πριν απολαύσετε κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Λέοντα σήμερα μέσα στον τομέα του έρωτα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση για αρκετούς μήνες χαρίζοντας σας ένα διάστημα ιδιαίτερα ενεργητικό και για πολλούς πολύ ευχάριστο. Κάποιοι θα κάνετε νέες γνωριμίες, άλλοι θα ερωτευθείτε, άλλοι θα αποφασίσετε για το μέλλον μιας σχέσης ενώ αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Παρόλα αυτά η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες θα σας ζορίσει λίγο με την έννοια ότι μπορεί να προβληματιστείτε με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή ένα συνεργάτη σας. Μην παραδίνεστε όμως στον θυμό και την ένταση. Δείξτε ψυχραιμία αν έχετε γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όπου και θα μείνει για αρκετούς μήνες. Μπορεί να έχετε πλάνα να εξωραΐσετε ένα χώρο, πχ το σπίτι σας, το εξοχικό σας, να κάνετε πλάνα για μια μετακόμιση ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας. Το απόγευμα καθώς η Αφροδίτη προχωρά στην αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο εστιάζετε πιο πολύ στις μελλοντικές σας εξελίξεις κυρίως σε θέματα καριέρας αλλά και στην κατεύθυνση γενικότερα της ζωής σας στο μέλλον. Θα είναι μια πιο πιεστική κατάσταση που για τον καθένα ίσως είναι διαφορετική. Άλλοι μπορεί να έχετε κάποιες επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν έχετε πολλή όρεξη, άλλοι μπορεί να έχετε ένα οικογενειακό θέμα που χρειάζεται να προσπαθήσετε για να λυθεί ή μπορεί να σας απασχολεί και η υγεία ή η φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν το πρωί της Δευτέρας ξυπνήσετε με διάθεση να μην κάνετε τίποτα, ξεκουραστείτε και μην πιέσετε τον εαυτό σας. Φτιάξετε τη λίστα με όσα πρέπει να γίνουν και ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς. Από το απόγευμα που η Αφροδίτη προχωρά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Λέοντα τότε ξαναβρίσκετε το κέφι σας. Θα παραμείνει στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των καθημερινών επαφών για πολλούς μήνες μέχρι τον Οκτώβριο λόγω της φαινομενικά ανάδρομης πορείας της. Με τον πλανήτη της σαγήνης και του έρωτα σ’ αυτό τον τομέα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, για να φλερτάρετε, να είστε πιο δημιουργικοί, πιο ευδιάθετοι, να κάνετε περισσότερες εκδρομές και εξόδους και να έχετε ευχάριστες επαφές με τους άλλους. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου προσέξτε τις απογευματινές ώρες την ένταση σε μια σχέση με ένα συνεργάτη ή φίλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω σήμερα το πρωί με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσει είτε μια προσωπική σας σχέση είτε μια επαγγελματική συνεργασία. Τα θέματα της δέσμευσης είτε σε μια σχέση είτε σε μια δουλειά θα τραβήξουν αρκετά την προσοχή σας και την ενέργεια σας. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα υπόσχεται αν μη τι άλλο να βοηθήσει να βελτιώσετε την εικόνα των οικονομικών σας τους επόμενους 4 μήνες αρκεί να μην το παρακάνετε με σπατάλες και έξοδα. Το απόγευμα η πρώτη όψη της Αφροδίτης είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη αγωνία για τα οικονομικά σας. Αυτά κυρίως που αναφέρονται στο μέλλον ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις για τα οικονομικά και διαπραγματεύσεις κάτω από αυτή την επιρροή.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη να προχωρά στον Αιγόκερω σήμερα το πρωί θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Προσπαθήστε λοιπόν να μην πιέσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας και βρείτε λίγο χρόνο να τον διαθέσετε στην ξεκούραση. Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας μέχρι τις 08/10 και θα φτιάξει σίγουρα τα κέφια σας, θα ανεβάσει τη διάθεση σας, θα σας κάνει να νιώσετε στο επίκεντρο της προσοχής και φυσικά θα βοηθήσει να βελτιωθεί τόσο η ερωτική όσο και η κοινωνική σας ζωή. Όμως η πρώτη της όψη σήμερα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στρέφοντας την προσοχή σας στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αυτή είναι μια όψη ιδιαίτερης έντασης και παιχνιδιών δύναμης και εξουσίας στις σχέσεις ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Δευτέρα βρίσκει τη Σελήνη στον Αιγόκερω και ίσως εκείνη η βόλτα στη θάλασσα ή η εκδρομή που μπορεί να ονειρευόσασταν να είναι πιο κοντά στην υλοποίηση της. Σήμερα περνά στον Λέοντα και η Αφροδίτη σε ένα οίκο που δεν είναι πολύ λαμπερός και ενεργητικός αλλά θα βοηθήσει σιγά σιγά να αποκτήσετε περισσότερη εσωτερική ηρεμία. Θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου σε αυτό το ζώδιο δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στις πνευματικές ενασχολήσεις παρά στις υλικές απολαύσεις. Ακόμη δείχνει έντονες παρασκηνιακές καταστάσεις και μυστικές εξελίξεις προσωπικά ή επαγγελματικά. Μόλις η Αφροδίτη περάσει στον Λέοντα θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο το απόγευμα. Αν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου να κάνετε λίγη οικονομία δυνάμεων κι αντί να ασχοληθείτε πάλι με «πρέπει» και δουλειές να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας περνά στον φιλικό σας Λέοντα μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών και των στόχων σας. Είναι η στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους συνεργάτες και τους φίλους ακόμη και να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ακόμη ξεκινά μια ωραία περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις και για νέους έρωτες. Όμως το απόγευμα η Αφροδίτη έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση. Ενδεχομένως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Αιγόκερω φέρνοντας τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σε πρώτο πλάνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον Λέοντα στον τομέα της καριέρας εκεί που ήδη βρίσκεται ο Άρης κι ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο αυτό τον τομέα. Με κάποιο τρόπο η δουλειά σας γίνεται πιο ορατή από το περιβάλλον σας, από τους ανωτέρους σας ιεραρχικά ή κι από άλλους που μπορεί να δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο με σας. Αυτή θα είναι μια έντονη επιρροή για το ζώδιο σας μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου αφού κατά παρέκκλιση η Αφροδίτη θα βρίσκεται για 4 μήνες σε αυτό το ζώδιο. Όμως το απόγευμα η πρώτη της όψη θα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια και δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις που μπορεί να έχετε στην πορεία. Προσέξτε και στις σχέσεις σας με συνεργάτες και την οικογένεια γιατί μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προηγούμενες μέρες με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας μπορεί να ήταν πιο κουραστικές για σας. Όταν η Σελήνη περάσει όμως στον Αιγόκερω η διάθεση σας ανεβαίνει και είστε πιο αποφασισμένοι να συζητήσετε αυτά που σας ενοχλούν. Απλά προσέξτε να είστε δεκτικοί ακόμη και στις αντίθετες απόψεις. Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 08/10 φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα. Είναι μια υπέροχη επιρροή και το μαξιλαράκι ασφαλείας σας στα δύσκολα του Κρόνου. Η πρώτη της όψη η αντίθεση με τον Πλούτωνα επηρεάζει όσους είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου και σεις πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επαφές σας με συνεργάτες, φίλους, συγγενείς και γείτονες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας. Μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να βγουν έντονα συναισθήματα, ζήλιες ή και εμμονές μέσα στη σχέση σας. Από την άλλη είναι μια Αφροδίτη που είναι εξαιρετικά βοηθητική για οικονομικά θέματα. Μάλιστα καθώς η επιρροή της εκτείνεται μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου μπορεί να προκύψουν αρκετά κέρδη. Βέβαια η πρώτη της όψη σήμερα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί τα συναισθήματα σας για μια κατάσταση ή για έναν άνθρωπο να περνούν μέσα από δύσκολες ψυχικές διεργασίες. Μπορεί να παίρνετε απόφαση κάποια πράγματα ή να προσπαθείτε να τα ξεκαθαρίσετε. Αποφύγετε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για οικονομικά θέματα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και μέχρι τις 08/10 δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Μπορεί να κλείσετε μια νέα συμφωνία, να κάνετε μια γνωριμία ή να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε μια σχέση ή να την αφήσετε εντελώς πίσω σας. Το απόγευμα συναντά σε όψη αντίθεσης τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Ίσως ακόμη προσπαθείτε να καταλάβετε τι γίνεται σε μια κατάσταση επαγγελματική ή προσωπική. Η όψη αυτή σας κάνει πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους και σε ό,τι συμβαίνει. Όμως είναι βοηθητική για να πάρετε απόφαση κάποια πράγματα και να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν κοιτώντας κατάματα το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΙΣ

Τις πολύ πρωινές ώρες της Δευτέρας η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη δημιουργώντας ακόμη κραδασμούς που μπορεί να γεννήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με την Πανσέληνο. Ίσως να υπάρχει κάποια ένταση σε μια σχέση ή μια αγωνία για την εξέλιξη μιας επαγγελματικής κατάστασης. Όμως από τις 10:31 και έπειτα προχωρά στον Αιγόκερω και θα βοηθήσει να ισορροπήσετε και να δείτε τα πράγματα πιο πρακτικά. Η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και υπόσχεται μέχρι τις 08/10 να βοηθήσει ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς, υγείας και φυσικής κατάστασης. Το απόγευμα η πρώτη όψη της Αφροδίτης είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας πιο ψυχολογικό, πιο μοναχικό. Σας καλεί να αφιερώσετε χρόνο σε σας. Είναι πιθανό, βέβαια, να υπάρχουν κάποια βάρη ή κάποιες υποχρεώσεις στη δουλειά ή στο διάβασμα αν είστε και σε φάση εξετάσεων που δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ακριβώς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το επιδιώξετε.