ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 5 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και την επιρροή της θα τη νιώσουν ιδιαίτερα όσοι εκπροσωπούν τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή και σημαντικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Καθώς η έκλειψη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο η Παρασκευή είναι μια μέρα με εκπλήξεις. Ίσως μας πιάνει το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει όμως να αποφεύγουμε το ρίσκο και να μην αντιδράμε παρορμητικά.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος που λαμβάνει χώρα σήμερα σάς καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε στους άλλους και αυτά που παίρνετε εσείς από εκείνους. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά είναι προτεραιότητα αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολύ δυνατή έκλειψη στον άξονα του ζωδίου σας με τον Σκορπιό στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες φέρνοντας ουσιαστικές αλλαγές στις επιθυμίες σας. Για κάποιους μπορεί και μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες να υπάρχει μια σημαντική εξέλιξη σε μια στενή σας σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Για σας τους Διδύμους καθώς οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών δείχνουν μια επαναπροσέγγιση στον τρόπο που εργάζεστε αλλά και στις ρουτίνες που σας κρατούν υγιείς. Ίσως είναι η στιγμή να σταματήσετε τις δικαιολογίες και να αναλάβετε δράση για να έχετε μια καλύτερη φυσική κατάσταση ή να ψάξετε μια δουλειά πιο δημιουργική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τελευταία έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου φέρνει τα θέματα των σχέσεων ερωτικών και φιλικών, τα θέματα της δημιουργίας και των παιδιών σε προτεραιότητα. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη ανησυχία για μια ερωτική σχέση. Μπορεί να δεχτείτε κομπλιμέντα, φιλοφρονήσεις, ένα ξαφνικό φλερτ ή ακόμη και μια πρόταση με ένα οικονομικό ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Η τελευταία έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και φέρνει κυρίως χωροταξικές αλλαγές. Άλλοι μπορεί να μετακομίσετε, να προσθέσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας, να κάνετε μια αγορά του δικού σας σπιτιού ή να φτιάξετε τη δική σας οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα φέρει αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε, σε θέματα σπουδών, μετακινήσεων, ταξιδιών. Δεν είναι απίθανο να έχετε κάποια νέα πρόταση για μια συνεργασία. Απλώς σιγουρευτείτε ότι έχετε όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά είναι ο τομέας που επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη – Πανσέληνο, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν αρνητικά. Προστατέψτε φυσικά το πορτοφόλι σας από τις παρορμήσεις της στιγμής και ακόμη φροντίστε περισσότερο και την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές φορές οι εκλείψεις λειτουργούν καταλυτικά για τις εξελίξεις στη ζωή μας. Πολλά θα αλλάξουν στον τρόπο ζωής σας από την εμφάνιση, το σπίτι ή ακόμη και την επαγγελματική σας κατεύθυνση. Σαφώς δεν είστε λάτρεις των αλλαγών και δεν θέλετε να βγαίνετε από τη ζώνη ασφαλείας σας όμως θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα με κάποιο τρόπο η έκλειψη Σελήνης δεν σας αφήνει να παραβλέψετε κάτι που μπορεί να συμβαίνει στη δουλειά ή ακόμη και στο σπίτι. Αν είστε γεννημένες-οι στο δεύτερο δεκαήμερο είναι πιθανόν να αποκαλυφθεί κάποια κρυμμένη πληροφορία που φέρνει εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση το να αντιμετωπίσετε μια αλήθεια είναι πολύ καλύτερο από το να ζείτε σε ένα ψέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μπορεί να φέρει αλλαγές τόσο στις φιλίες και τις συνεργασίες σας όσο και στον κοινωνικό σας κύκλο και τους στόχους σας. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και πιθανώς να τελειώσετε και κάποιες σχέσεις ανώφελες. Η έκλειψη μπορεί να αφορά ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένα συνεργάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα σχηματίζεται η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος και μπορεί να νιώθετε αρκετά πιεσμένοι. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν κυρίως στο μέτωπο της δουλειάς και την κατεύθυνση της καριέρας σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα είναι κάπως πιο φορτισμένη, αν και η έκλειψη δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σας. Όμως μπορεί να υπάρχει ένα πιο έντονο κλίμα στη δουλειά ή σε άλλες δραστηριότητες σας και εμμέσως να επηρεαστείτε κι εσείς. Σαφώς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας.