ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο τις πρωινές ώρες αλλά και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό αργότερα δίνοντας μια θετική προδιάθεση για τις σχέσεις μας αλλά και λύσεις σε πρακτικά θέματα της δουλειάς ή της υγείας.

Η Σελήνη στην Παρθένο, σε όλη τη διάρκεια της μέρας, μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί αλλά να είμαστε κι αρκετά υπομονετικοί.

ΚΡΙΟΣ

Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, ένα έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις αλλά και να προωθήσετε θέματα δουλειάς, να κάνετε γνωστές τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική για να βρείτε λύσεις σε θέματα της δουλειάς όπως και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε και για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι με φίλους ή συνεργάτες επιλέξτε τη σημερινή μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κανονίστε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Μια έξοδος το βράδυ θα σας φτιάξει τα κέφια ακόμη περισσότερο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επόμενες μέρες θα σας πιέσουν, προσπαθήστε αν έχετε δύσκολα στο πρόγραμμά σας να τα προγραμματίσετε σήμερα και να μην τα αναβάλλετε.

ΛΕΩΝ

Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις, σήμερα είναι μια θετική μέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πιθανώς να γίνετε αποδέκτης της γενναιοδωρίας κάποιου μέλους της οικογένειας σας ή ακόμη και κάποιων συνεργατών. Από την άλλη μπορεί να έχετε επιτυχία σε μια οικονομική διεκδίκηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση, το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για επαγγελματικά θέματα ή να προωθήσετε θέματα της δουλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άκρως βοηθητική η μέρα σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Προσπαθήστε να είστε όμως αρκετά υπομονετικοί σε σχέση με τα αποτελέσματα για να μην απογοητεύεστε. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, σας καλεί να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο και με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα προσφέρεται για να είστε πιο χαλαροί και στις προσωπικές σας σχέσεις, να μοιραστείτε κάποιες προσωπικές σας ιστορίες και να διασκεδάσετε. Επειδή οι επόμενες ημέρες με τη Σελήνη στον Ζυγό θα είναι πιο απαιτητικές προσπαθήστε σήμερα να οργανώσετε έτσι το χρόνο σας ώστε να βάλετε τα δύσκολα και μην τα αναβάλλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι η πρακτική Σελήνη στην Παρθένο, δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας, το εξάγωνο της με τον κυβερνήτη σας Ουρανό την κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Είναι μάλιστα πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να έχετε θετικές αποκρίσεις στη δουλειά και καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε. Οι αντιστάσεις ή τα εμπόδια που θα συναντήσετε από άλλους θα είναι μειωμένα στην επίτευξη των στόχων σας.