ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αυτή τη στιγμή το να είμαστε παρορμητικοί στις αποφάσεις μας και να εκδηλώνουμε είτε τις απόψεις είτε την δράση μας χωρίς να έχουμε επεξεργαστεί σωστά τα όποια δεδομένα είναι απλά επικίνδυνο. Η Σελήνη βρίσκεται στο σταθερό και πρακτικό ζώδιο του Ταύρου και η κύρια όψη της είναι η σύνοδος με τον Ουρανό φέρνοντας τριγμούς και απρόοπτα στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ταύρο, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σήμερα ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιο έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει είτε για το σύντροφο σας είτε για κάποιο σας παιδί. Από την άλλη μπορεί να ανακαλύψετε κάποια στοιχεία κακοδιαχείρισης είτε στον οικογενειακό ή στον επαγγελματικό σας προϋπολογισμό ή κάποιες «τρύπες» που θέλουν άμεσα κλείσιμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα απρόοπτα είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας. Eνώ σε γενικές γραμμές είστε πολύ καλοί στο να ελέγχετε το συναίσθημα σας, σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτή η αρετή σας μπορεί να πάει κάλλιστα περίπατο αν κάποιος-α σας προκαλέσει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ή αν εξαιτίας όλων αυτών που έχετε να κάνετε δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι θέλετε εσείς οι ίδιοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απέχετε συνειδητά από έριδες και εντάσεις στην δουλειά ή απ’ όπου αλλού μπορεί να προκύψουν, να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες χωρίς να μοιράζετε το χρόνο σας για να εξυπηρετήσετε άλλους. Πιθανώς να νιώθετε κουρασμένοι ή άτονοι οπότε καλύτερα να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να ξεκουραστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανώς να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στον χώρο εργασίας ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση που χρειάζεται διερεύνηση πριν βγάλετε συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν σας αφήνουν να κάνετε τη δουλειά σας όπως θα θέλατε και στους ρυθμούς που επιθυμείτε κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση στη δουλειά ή στο σπίτι κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος αλλά και εκνευρισμό. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά αν κάποιος σας κάνει κριτική ή προσπαθεί να σας προκαλέσει. Μια μέρα είναι θα περάσει άλλωστε. Οι αντιπαραθέσεις αν είναι γόνιμες και πιστεύετε ότι κάπου θα οδηγήσουν αξίζει να γίνουν αλλιώς η αποστασιοποίηση είναι η καλύτερη οδός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας με τους άλλους στη δουλειά, ή στις επαφές σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε για τον οποιοδήποτε λόγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε μια συζήτηση ή να βάλετε πάλι κάτω από το χαλάκι ό,τι σας προβληματίζει. Αντιθέτως με ειλικρίνεια πρέπει να εκφράσετε την αντίθεση ή τον προβληματισμό σας σε κάτι γιατί έτσι θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να λυθεί κιόλας.

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται αγαπητοί μου Ζυγοί δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε ένα- δυο σημαντικά πράγματα για να μην χάσετε τη μέρα σας και πείτε και μερικά όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε το άγχος που έχετε για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων είτε της δουλειάς είτε των προσωπικών σας στόχων να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και εστιαστείτε στο εδώ και τώρα από το να σκέφτεστε το μέλλον. Από την άλλη σταματήστε να δικαιολογείτε ίσως κάποιες δύσκολες ή κακές συμπεριφορές των άλλων κρύβοντας έτσι την ενόχληση σας. Καλύτερα να είστε ευθείς σε αυτά που θα πείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. Πιθανώς να υπάρχουν τις μεσημεριανές ώρες και κάποια απρόοπτα. Από την άλλη δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους σε ό,τι αφορά αυτό που νιώθετε, μην το πάτε πλαγίως κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ένα συνεργάτη ή ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα για το πως νιώθετε παρά να ακούσει μισόλογα από άλλους και στο τέλος να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα Δευτέρα δεν θα βρείτε μεγάλη ηρεμία ούτε στο σπίτι ούτε και στη δουλειά καθώς μπορεί οι σχέσεις τόσο με αυτούς που συμβιώνετε όσο και με αυτούς που συνεργάζεστε να περνούν κάποια σκαμπανεβάσματα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε ό,τι μπορεί να συμβαίνει. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν και κάποια απρόοπτα που δεν μπορείτε να τα ελέγξετε κι αυτά να σας ενοχλούν.

ΙΧΘΥΕΣ

H σημερινή μέρα μπορεί να σας παιδέψει λίγο περισσότερο γιατί μπορεί να προκύψουν κι έκτακτες υποχρεώσεις που δεν έχετε υπολογίσει και να σας πετάξουν εκτός προγράμματος. Εσείς προσπαθήστε να μην σας πιάνουν ψυχαναγκασμοί να πάτε κατά γράμμα με όσα έχετε υπολογίσει και αφήστε και πολύ περιθώριο για αυτοσχεδιασμό. Ευτυχώς είστε καλοί και σ’ αυτό.