ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα η τάση θα είναι να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα θέματα μας, να υπάρχουν καθυστερήσεις ή αργοπορία. Ένα εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει ένα ρομαντικό χαρακτήρα στη μέρα που ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις, τις καλλιτεχνικές ανησυχίες ενώ μπορεί να δυναμιτίζει τις τάσεις φυγής.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, κάνοντας μας πιο ευαίσθητους και πιο ανήσυχους σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο. Eνδεχομένως να υπάρχει μια πιο έντονη πολιτική επικαιρότητα ή εξελίξεις σε ό,τι αφορά περαιτέρω περιορισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Όμως η μέρα έρχεται με μια ιδιαιτερότητα που είναι σχετικά πιο σπάνια. Σχεδόν στην ολότητά της, η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Γενικώς θα υπάρχει έντονη η ανάγκη της επικοινωνίας, ενώ θα έχετε την περιέργεια να γνωρίσετε και καινούρια άτομα ή να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν συνηθίζετε. Από την άλλη μπορεί να είναι μια μέρα που η συλλογική δουλειά έχει την τιμητική της και μπορεί να έχετε κάποια επαγγελματική συνάντηση με συνεργάτες προκειμένου να βρείτε λύσεις.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για σας και αυτούς που αγαπάτε. Σαφώς θα πρέπει να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή και δράσεις σήμερα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει μια διάσταση πιο ρομαντική στη μέρα σας ή ανακινεί τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Θα έχετε καλύτερη διάθεση, θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Καλή μέρα για να διερευνήσετε θέματα που αφορούν στις προοπτικές της δουλειάς ή των σπουδών, αλλά χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα καθώς στην πορεία μπορεί να χρειαστεί να τις αναιρέσετε ή οι συνθήκες να σας οδηγήσουν να τις διαφοροποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η ιδιαιτερότητα της σημερινής μέρας έγκειται στην Σελήνη που θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της σχεδόν. Έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη αστάθεια και ένα κλίμα σύγχυσης. Από την άλλη θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή το σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στην σχέση σας καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει τα συναισθήματα σε μια ερωτική ιστορία αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε μια πιο θετική στάση χωρίς να ονειροβατείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αν δείτε την Τετάρτη ως μέρα για να ασχοληθείτε με τα τετριμμένα της δουλειάς και των υποχρεώσεων σας χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να προχωρήσετε σε δράσεις περιμένοντας αποτέλεσμα δεν θα έχετε πρόβλημα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα παρ’ όλα αυτά είναι μια αρκετά ρομαντική όψη και είναι κρίμα να χάσετε την ευκαιρία για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σας ή να χαρείτε κάποιες ώρες απολαμβάνοντας μουσική, ταινίες και αγαπημένες σας σειρές.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αυτή για να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες αλλά βρείτε τρόπους να απολαύσετε την οικογενειακή ατμόσφαιρα με το εξάγωνο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα. Είναι ακόμη σούπερ επικοινωνιακή για σας, αφού θα έχετε όρεξη να έχετε επαφή με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα κι όποιον σας κάνει να νιώθετε πιο ανάλαφρα σε μια περίοδο αρκετά πιο βαριά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας με την ανάδρομη Αφροδίτη.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Δεν είναι μια μέρα που εύκολα μπορείτε να επιτελέσετε πρόοδο μπορείτε όμως να την αξιοποιήσετε για να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το χώρο του σπιτιού ή και για να κανονίσετε ένα ρομαντικό ραντεβουδάκι με το εξάγωνο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να ακούτε παράπονα, γκρίνιες και τα δράματα των άλλων παραμερίζοντας τις δικές σας προτεραιότητες.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Μια ιδιαίτερη μέρα είναι η Τετάρτη με τη Σελήνη στον Υδροχόο αγαπητοί μου Τοξότες όπου θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στο φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε σε μια νέα ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Επειδή όμως οι Τοξότες είστε πάντα αιώνια παιδιά και αντιμετωπίζετε τα πάντα με ενθουσιασμό προσέξτε τις νέες γνωριμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις ειδικά σε σχέση με επαγγελματικά και οικονομικά και φυσικά δεν προσφέρεται για σημαντικές αποφάσεις. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια πιο ρομαντική διάθεση και προσφέρει την ευκαιρία για μια χαλαρή βόλτα ή δείπνο με το ταίρι σας ή ακόμη και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας, δημιουργώντας από την μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή κυρίως όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην ξεσηκώσετε αντιδράσεις που δεν θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ:

Καλό είναι να φροντίσετε τον ύπνο σας, την ξεκούραση σας και ίσως αν σας το επιτρέπει ο καιρός και η διάθεση σας να κάνετε μια βόλτα, μια εκδρομή κάτι που θα βοηθήσει να ξεφύγετε λίγο από ό,τι σας κουράζει πνευματικά ή ψυχικά. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο αλλά σε φάση κενής πορείας μη επιτρέποντας να επιτελέσετε σημαντική πρόοδο όπως πιθανώς θα θέλατε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Σελήνη Κενή Πορείας 2022 

– Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος