ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/1

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Ζυγό, σχηματίζοντας την τελευταία της όψη πριν βγει σε φάση κενής πορείας, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δημιουργεί μεγαλύτερη αναστάτωση σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Από τον Σκορπιό θα σχηματίσει εξάγωνο με τον νεοφερμένο Άρη στον Αιγόκερω που βοηθά στις καλές σχέσεις στο περιβάλλον εργασίας, στην ανάληψη δράσης και τις πρωτοβουλίες και ένα τρίγωνο με τον Κρόνο που είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε επαγγελματικές ή τυπικές συναντήσεις. Σε κάθε περίπτωση η σωστή στιγμή και τα σωστά λόγια θα βοηθήσουν στην επιτυχία των στόχων σας για σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα η σημερινή μέρα προσφέρεται ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται, μην παίρνετε ρίσκα σε κανένα τομέα και μην επιτρέπετε σε κανένα να σας πιέσει.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα σε τετράγωνο σίγουρα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προνοητικοί, ψύχραιμοι αλλά και υπομονετικοί σε θέματα που αφορούν στις επαγγελματικές σχέσεις σας. Με κάποιο τρόπο μπορεί κάποιος να σας εκνευρίσει ειδικά αν επιμένει στις απόψεις του. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και επανέλθετε μια άλλη μέρα που θα είστε κι εσείς πιο ψύχραιμοι ή έστω τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει πιο θετικές όψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σας απασχολούν καθημερινά και επαγγελματικά ζητήματα αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Τις μεσημεριανές ώρες το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας φέρει σε ένα όριο αντοχών και να μην ανεχθείτε κάποια συμπεριφορά. Ξεδώστε την ένταση της ημέρας με γυμναστική από το να μαλώσετε με όλους στη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να σας απασχολήσει μια οικογενειακή σχέση αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Αναγνωρίστε στον εαυτό σας ή την άλλη πλευρά αυτό το παιχνίδι ελέγχου και προσπαθήστε να απέχετε συνειδητά. Κοιτάξτε να αναβάλλετε απαιτητικά πράγματα για τις απογευματινές ώρες που είναι πιο αποδοτικές.

ΛΕΩΝ

Θέματα οικογένειας ή σπιτιού ή και τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειάς σας. Προσπαθήστε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο να απέχετε από εντάσεις. Οι απογευματινές ώρες της μέρας θα είναι πιο ήρεμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέχρι το βράδυ, εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιό σας επιρροή της Σελήνης από τον Σκορπιό, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια πιο άνετη μέρα στην καθημερινότητά σας. Θα έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα αλλά σήμερα απλά η δουλειά θα βγει πιο εύκολα. Σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι το κυρίαρχο συναίσθημα τις πρωινές ώρες και κυρίως το μεσημέρι. Ένα πιεστικό επαγγελματικό θέμα μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Η μέρα προσφέρεται για να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Με κάποιο τρόπο θα καταλαγιάσουν και κάποιες ίσως ανασφάλειες που είχατε για ένα επαγγελματικό θέμα παρόλο που είναι πολύ νωρίς ακόμη για να νιώσετε πλήρως ασφαλείς στα της δουλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για εσάς με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί αλλά και συγκεντρωμένοι στα πρακτικά σας θέματα. Πολύ θετική μέρα αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι με ενέργεια. Μην ξεχνάτε όμως μέσα σε όλα να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αποφύγετε τις εντάσεις σε μια σχέση τις πρωινές ώρες καθώς μπορεί να μην καταφέρετε εύκολα να αυτοκυριαρχηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ζητήματα ή και θέματα υγείας, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις όπως τις επιθυμείτε. Αν όμως ξεπεράσετε την αρχική δυσθυμία και συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε θα δείτε ότι η Παρασκευή είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα. Καλή μέρα αν θέλετε να ξεκινήσετε να ασχολείστε περισσότερο με τη  διατροφή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Μάλιστα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Από την άλλη μπορεί να δημιουργηθεί ένταση σε μια σχέση είτε με συνεργάτη αλλά το πιθανότερο είναι πως θα είναι παροδική. Οπότε μην το τραβήξετε στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κουραστική και απαιτητική η Παρασκευή στο σύνολό της. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας. Προσπαθήστε να μην φορτώσετε ιδιαίτερα το πρόγραμμά σας σήμερα και μη βάζετε πολύ σημαντικές υποχρεώσεις τις πρωινές ώρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη για σας μέχρι αργά το βράδυ, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Σκορπιό. Έτσι με λιγότερο άγχος και κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας διασκεδάζουν. Σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και θα έχετε βοήθειες από τους δικούς σας ανθρώπους.