ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 5 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη ενώ βρίσκεται στα λημέρια της στον Καρκίνο προσδίδει μια λίγο πιο βαριά διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ πρόθυμοι να ακούσουμε αυτά που θέλουν να μας πουν οι άλλοι ή να διαφωνούμε μαζί τους για υποκειμενικούς ή αισθητικούς λόγους.

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η συνάντηση κορυφής του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο που δίνει στην Πέμπτη μια τάση για απρόοπτα, απρόσμενα γεγονότα ενώ υπάρχει και μια ανάγκη για αλλαγές ή και για να σπάσουμε τους κανόνες που μας περιορίζουν που υποδαυλίζεται ακόμη περισσότερο από το τετράγωνο της νεοφερμένης Σελήνης στον Καρκίνο με την Αφροδίτη στον Κριό.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να προκύπτουν διαφορές στη διαχείριση ή μπορεί να αντιλαμβάνεστε ίσως ότι κάποιοι άνθρωποι που σας επηρεάζουν σας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας ή τη δουλειάς σας. Από την άλλη μπορεί να είστε «ψημένοι» να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο και να συναντάτε αντίδραση από κάποιο άτομο της οικογένειας σας. Σε κάθε περίπτωση αν πρόκειται για δικά σας χρήματα που η έκβαση του ρίσκου δεν θα επηρεάσει και άλλους ή τα στάνταρ της ζωής σας, ίσως πρέπει να το τολμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο για να κάνετε τη δουλειά ή τον τρόπο που πχ επιβάλλει η εταιρεία που εργάζεστε ή κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο. Όπως και να έχει και οι δυο αποφάσεις έχουν συνέπειες αγαπητοί μου Ταύροι γι’ αυτό άλλωστε είναι και δίλημμα. Καλά θα κάνετε να διαλέξετε σοφά την επιλογή σας και να τη στηρίξετε μέχρι τέλους.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο και ενδέχεται να υπάρχει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ενδεχομένως να είναι κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο. Αυτή άλλωστε είναι η φύση του Ουρανού. Ό,τι φέρνει είναι δύσκολο να το έχουμε προβλέψει ακόμη κι εμείς οι αστρολόγοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος σήμερα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο κι ίσως ανακαλύψετε ακόμη και τυχαία ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας επαγγελματικό ή φιλικό είναι πιθανόν να σας χειρίζεται και να στηρίζεται στη γενναιοδωρία και την καλή σας καρδιά προκειμένου κάτι να κερδίσει. Πάντως σήμερα υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης έντονο στη μέρα και υπάρχει περίπτωση να κάνετε ξαφνικά μια νέα γνωριμία που να σας ενθουσιάσει.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η μέρα σας προτρέπει να αξιοποιήσετε μέρος της για τα δικά σας προσωπικά θέματα και κυρίως για να ξεκουραστείτε. Μπορεί να σας εκπλήσσει ο τρόπος που συμπεριφέρεται κάποιος στη δουλειά σας ή να σας εκνευρίζει. Από την άλλη ίσως νιώθετε κι εσείς πιο ανήσυχοι και δεν μπορείτε να ησυχάσετε μέσα σας. Μια συζήτηση θα ήταν ότι πρέπει αλλά πιθανώς να πρέπει να γίνει σε μια πιο χαλαρή μέρα χωρίς ένταση. Ενδεχομένως να ακούσετε για κάποια αλλαγή που μπορεί να αφορά σε θέματα δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επειδή πιθανώς δεν θα είναι εύκολο να συμφωνήσετε με όλους σήμερα καθώς ταυτόχρονα έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με την Αφροδίτη στον Κριό καλά θα κάνετε να αποφύγετε την έκθεση και μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να σας βάλει σε διλήμματα ή και να δημιουργήσει ένταση στην επικοινωνία με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Ένα άτομο που μπορεί να μπαίνει στην ζωή σας ξαφνικά και να σας γοητεύει ή και το αντίθετο σενάριο, μια έξοδο, γιατί τα πράγματα δεν λειτούργησαν όπως θέλετε. Επηρεάζει ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά. Η μέρα μετά το απόγευμα κυλά σε πιο ήπιους ρυθμούς σε σχέση με το πρωί που είναι πιο πιεστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σας αναστατώσει ποικιλοτρόπως τόσο σε θέματα που αφορούν το σπίτι σαν ακίνητο και την οικογένεια σας όσο και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Με κάποιο τρόπο ίσως νιώσετε ότι ο σύντροφος σας ή ένα άλλο πολύ σημαντικό όμως πρόσωπο στη δική σας ζωή ότι συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά από αυτό που προσδοκάτε κι αυτό να σας αναστατώνει.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό το μεγαλύτερο μέρος της μέρας δημιουργώντας περισσότερο άγχος και υποχρεώσεις, αλλά θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε θετικά παρά την κούραση. Προσέξτε στα έξοδα σήμερα γιατί θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη απέναντι στο ζώδιο σας σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό σας κάνει πιο ανήσυχους και πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση είτε με το σύντροφο σας είτε με κάποιο σημαντικό για σας πρόσωπο στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανώς να υπάρχουν απαιτήσεις από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή κι από ένα άτομο στη δουλειά που σας καταπιέζει. Δεν χρειάζεται όμως να πείτε σε όλους «ναι» αγαπητοί μου Υδροχόοι. Από την άλλη αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει να επαναστατείτε απέναντι στην οικογένεια και να θέλετε να κάνετε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να μην πάρετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας και επιδιώξτε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά. Βέβαια μέχρι αργά το απόγευμα η Σελήνη στο τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό δεν σας επιτρέπει μεγάλα περιθώρια ξεκούρασης αφού θα έχετε επαγγελματικές, οικογενειακές ή κοινωνικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2022

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο;

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις