ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/02

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Επειδή ταυτόχρονα με την Πανσέληνο θα έχουμε το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη στα μεταβλητά ζώδια, αρκετή πίεση δέχονται και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που μπορεί να νιώσουν ασφυκτικές συνθήκες σε σχέσεις ή συνεργασίες ή κι ένα αίσθημα αδικίας που μπορεί να τους θυμώνει.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου. Μολονότι δεν είναι ένα αρνητικό φεγγάρι σε ό,τι αφορά τον ζωδιακό άξονα που πραγματοποιείται ενδέχεται να επηρεάσει την ψυχολογία σας και να είστε στην «τσίτα» ή με νεύρα όλη μέρα. Για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου αρχές δευτέρου ίσως νιώθετε ότι συντελείται μια αδικία είτε εις βάρος σας είτε εις βάρος ενός αγαπημένου προσώπου και να θέλετε να βγείτε μπροστά για να το διορθώσετε. Ίσως όμως πρώτα πρέπει να βρείτε συμμάχους ώστε να μην χρειαστεί να δώσετε μόνοι σας έναν αγώνα άνισο ειδικά αν καταφέρεστε σε ένα άτομο που έχει εξουσία και δύναμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος θα μπορούσε να σας βγάλει κάτι απρόοπτο σε σχέση με την οικογένεια σας ή το χώρο του σπιτιού γιατί είπαμε αυτό το φεγγάρι έχει και τις δυσκολίες του. Αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτουδεκαήμερου πιθανώς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο που αφορά σχέσεις με συνεργάτες ή και φίλους. Ενδεχομένως η αφορμή για μια αντιπαράθεση να είναι και ένας οικονομικός παράγοντας. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε τα πράγματα ή να τους αλλάξετε γνώμη την Κυριακή, μάλλον θα είναι χαμένος κόπος.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν και ηΠανσέληνος δεν επιδρά άμεσα στο δικό σας ζώδιο δεν παύει να δημιουργεί ένα πιο φορτισμένο κλίμα στη δουλειά ή στον χώρο που δραστηριοποιείστε κι αυτό να σας κάνει να έχετε κι εσείς το δικό σας μερίδιο στον εκνευρισμό. Κι επειδή σπάνια ένας Δίδυμος κρατά το στόμα του κλειστό, η Κυριακή είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να τα πείτε χύμα στους άλλους κι έτσι να δημιουργηθεί ένα μικρό χάος. Θα πρέπει να είστε λοιπόν προσεκτικοί τι λέτε και πως το λέτε αν θέλετε να αποφύγετε ένα τέτοιο σενάριο. Από την άλλη πιθανώς κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή ένας γείτονας, ένας φίλος ή συμφοιτητής να έχει κάτι να σας πει κι αυτό να είναι η αιτία του εκνευρισμού. Προσοχή στην οδήγηση επίσης. Να είστε συγκεντρωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση εσάς τα παιδιά της Σελήνης να μην σας επηρεάζει μια Πανσέληνος ή οποιαδήποτε φάση του κυβερνήτη του ζωδίου σας. Με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, ενεργοποιείται ο τομέας των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας κι αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι ένα σημαντικό θέμα στη ζωή σας και θα θελήσετε να ψάξετε τρόπους να το ενισχύσετε. Και μάλιστα μπορεί όντως να προκύψουν κάποια χρήματα τα οποία δεν είχατε υπολογίσει είτε από αύξηση του εισοδήματος σας, από επιστροφές, από επενδύσεις κτλ. Ψάξτε όλες τις πιθανότητες να βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου αρχές του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να περνάτε κάπως πιο δύσκολα όμως αυτές τις μέρες εξαιτίας μεγαλύτερης πίεσης που δέχεστε σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Εσείς προσέξτε περισσότερο και την υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, στρέφει τον μεγεθυντικό της φακό σε σας τους ίδιους κάνοντας σας πιο ορατούς στο περιβάλλον σας. Τα κοσμικά φώτα στραμμένα πάνω σας κι εσείς πρωταγωνιστές και για το καλό και για το δύσκολο όμως. Έτσι μπορεί με αυτό το φεγγάρι να έλξετε κάτι θετικό από την άλλη όμως μπορεί και το λάθος, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές που θα κάνετε σήμερα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε κάπως παγιδευμένοι σε κάποιες επιλογές ή περισσότερο αγχωμένοι για τις εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή και στις σχέσεις σας αλλά και τα οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι αρκετά παροδικό γι’ αυτό μην αφήνετε την ανησυχία να κάνει κατάληψη στην καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει τα άδυτα του ωροσκοπίου σας και ενδεχομένως να κάνετε μια βουτιά στο παρελθόν και να ανακαλείτε μνήμες από προηγούμενες καταστάσεις και σχέσεις που έπαιξαν ίσως ένα πιο δύσκολο ρόλο στην ζωή σας. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να λειτουργήσει όμως και σαν λύτρωση από κάποια φαντάσματα του παρελθόντος. Άλλωστε ό,τι έρχεται στην επιφάνεια όσο επώδυνο κι αν είναι να το βιώνουμε μας βοηθά και να απαλλαχτούμε από την παρουσία του. Κατά τα άλλα είναι μια Πανσέληνος με πολύ παρασκήνιο ίσως και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πολύ χρήσιμη παρόλα αυτά για να κάνετε αν θέλετε ένα είδους αποτοξίνωσης είτε συμβολικά είτε και κυριολεκτικά για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας. Αν είστε γεννημένοι τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου με το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να έχετε κάποια αντιπαράθεση είτε με τον σύντροφό σας είτε με κάποιο συνεργάτη ή να δεχτείτε πίεση για κάτι από εκείνους.

ΖΥΓΟΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος επηρεάζει έμμεσα το ζώδιο σας καθώς σχηματίζεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Λέοντα. Θέματα που σχετίζονται με συνεργάτες, φίλους, μια ομάδα που μπορεί να έχετε ένα ρόλο, τους στόχους σας επηρεάζει αυτό το φεγγάρι και πιθανώς να πρέπει να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε προκειμένου να επιτύχετε περισσότερα. Ίσως ανακαλύψετε ότι δεν έχετε κοινούς στόχους και τακτική με κάποιους στενούς συνεργάτες ή μπορεί κάποιος-α από το φιλικό σας περιβάλλον να μην είναι τόσο στο πλευρό σας όσο υποθέτατε ή επιθυμούσατε. Χωρίς να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις ελέγξτε καλύτερα τα πράγματα, σκεφτείτε το καλά και παίρνετε τις αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως προβληματιστείτε σε μια σχέση με ένα συνεργάτη. Πιθανώς να θέλετε να κάνετε αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα καριέρας – οικογένειας δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Κάτι έκτακτο μπορεί να προκύψει είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι και πρέπει να επιληφθείτε. Σε ένα διάστημα που νιώθετε μεγαλύτερη πίεση όταν σας επηρεάζει μια Πανσέληνος μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια παθογένειες που μπορεί να καλύπτονται χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι από αυτές τις μέρες που πρέπει να βιαστείτε να αναλάβετε δράση ούτε βέβαια να βγάλετε συμπεράσματα. Αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο ενδεχομένως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική και να θέλετε να ελέγξετε καλύτερα τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος δημιουργεί πιεστικές συνθήκες στην καθημερινότητα σας καθώς το πρόγραμμα σας μπορεί να υπερφορτώνεται με πολλές ασχολίες και δουλειές που πιθανώς δεν είχατε υπολογίσει. Από την άλλη δεν είναι τόσο αρνητική στα αποτελέσματα της καθώς πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον των σπουδών, επαφές με ξένους, εξωτερικό, επαγγελματικά σχέδια μπορεί να φτάνουν σε ένα σημείο καμπής και θα πρέπει μέσα στις επόμενες εβδομάδες να παρθούν αποφάσεις που φαίνεται ότι θα επηρεάσουν και τις οικονομικές συνθήκες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι η επικοινωνία αλλά και να είστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε. Αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου μπορεί να υπάρχει κάποια διαφωνία ή ένα πρόβλημα στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά η φύση του θα είναι παροδική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών με πολλούς και ποικίλους τρόπους αλλά κάτι μπορεί να πάει καλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες που είναι το εύρος της επιρροής της. Γι’ αυτό ίσως πρέπει να ψάξετε όλους τους τρόπους για πιθανές χρηματοδοτήσεις, κέρδη από επενδύσεις ή αν έχετε κάποιες οφειλές να κάνετε διακανονισμούς που μπορεί να είναι ωφέλιμοι προς εσάς. Από την άλλη ταυτόχρονα με την Πανσέληνο σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη. Πιθανώς τώρα να σας δοθεί μια αφορμή για να ξεκινήσετε να αλλάζετε όλα τα κακώς κείμενα που προέρχονται από δικές σας επιλογές και αποφάσεις σε θέματα σχέσεων κυρίως αυτές που αναφέρονται στα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα του δικού σας ζωδίου με τον Λέοντα και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αν έχετε μάλιστα και γενέθλια θα σας επηρεάσει σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς, ανοίγοντας δρόμους σε σχέσεις, συνεργασίες ακόμη και γάμους ή διαζύγια προσωπικά ή επαγγελματικά αν κάτι δεν έχει πάει καλά στη ζωή σας μέχρι τώρα. Για όλους τους υπόλοιπους Υδροχόους η επιρροή περιορίζεται στις δυο εβδομάδες όπου όλα τα σενάρια στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών είναι ανοιχτά. Αν είστε σε μια σχέση ή συνεργασία αυτό το φεγγάρι θα ρίξει άπλετο φως ώστε να ξέρετε πως θα προχωρήσετε από δω και κάτω και με ποιον στο πλευρό σας. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί και στα έξοδα αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΕΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος χτυπά ένα καμπανάκι και ζητά περισσότερη υγεία στην καθημερινότητα σας. Μεγαλύτερη ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε στον εαυτό σας, την φροντίδα του και στον χρόνο που αφιερώνετε στην δουλειά. Αν νιώθετε κι εσείς ότι έχετε παραμελήσει τις προσωπικές σας ανάγκες και την υγεία καιρός να το σκεφτείτε καλύτερα και να πράξετε τα δέοντα ώστε να νιώθετε σε φόρμα και υγιείς. Φυσικά παίζει πάντα το ενδεχόμενο να έχετε μεγαλύτερη πίεση από πλευράς όγκου εργασίας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ο γεννημένοι αρχές του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια πιο βαθιά προσωπικά θέματα σε κάποια σχέση είτε προσωπική είτε ακόμη και οικογενειακή με το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Άρη.