ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και τυχερή μέρα είναι η Τρίτη καθώς έχουμε μια πλειάδα όψεων που η φύση τους είναι ευεργετική. Είναι εξαιρετική μέρα για σπουδές, για να βρούμε ένα σεμινάριο που μας ενδιαφέρει, για να κάνουμε εμπορικές συμφωνίες, για να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο, να διαπραγματευτούμε μια συμφωνία, να είμαστε πιο κοινωνικοί αλλά και να έχουμε θετικότερες επαφές στην καθημερινότητα μας. Εξαιρετική μέρα για να οργανώσουμε ένα ταξίδι, να ανοίξουμε ένα λογαριασμό, να ασχοληθούμε με θέματα ομορφιάς.  Ας κοιτάξουμε να την αξιοποιήσουμε με κάθε τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι μια από τις πιο θετικές της εβδομάδας για θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, την προώθηση της δουλειάς σας, θέματα σπουδών. Καλό είναι λοιπόν να την αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο και μάλιστα να μην αναβάλλετε πράγματα που έχετε να κάνετε ή κάποιες επαφές για αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι από τις θετικότερες μέρες της εβδομάδας, για θέματα ερωτικών σχέσεων, ομορφιάς, αλλά και για για το πορτοφόλι σας. Σήμερα όμως έχουμε  και τη σύνοδο Ερμή – Δία η οποία μπορεί να φέρνει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα. Ίσως κάτι που περιμένατε να συμβεί εδώ και πολύ καιρό μπορεί να εξελίσσεται ευνοϊκά τη σημερινή μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τρίτη είναι ίσως η πιο θετική ημέρα της εβδομάδας για το ζώδιο σας. Ίσως τώρα προκύψει μια πρόταση για μια συνεργασία, μπορεί να έχετε θετική εξέλιξη σε μια ήδη υπάρχουσα δουλειά σας ή μπορεί ακόμη τα νέα να αφορούν στην προσωπική σας ζωή με μια ερωτική γνωριμία ή μια πρόταση επισημοποίησης της σχέσης σας. Εξαιρετική μέρα για κοινωνικές επαφές, παρουσιάσεις, για να ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς και εμφάνισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τρίτη δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στην προσωπική σας ζωή και να υπάρχει μια ερωτική διάσταση στο αποψινό βράδυ, ενώ είναι πολύ βοηθητική και για ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά ή με τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Ενδεχομένως να συζητήσετε μια νέα πρόταση, να έχετε μια εγκάρδια συζήτηση με ένα συνεργάτη ή συνέταιρο ή να σας προτείνουν κάτι που μπορεί να σας ενθουσιάσει επαγγελματικά στο μέλλον.

 

 

ΛΕΩΝ

Η Τρίτη είναι μια εξαιρετική μέρα για δοσοληψίες, για διαπραγματεύσεις, για υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη δείχνει ένα πιο άνετο και διασκεδαστικό βράδυ με το ταίρι σας, τους φίλους ή και τους συνεργάτες. Αν υπάρχει κάτι πιεστικό που χρειάζεται να λυθεί με διάλογο δεν θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη επιλογή από τη σημερινή μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τρίτη ξεκινά με πιο ευχάριστη διάθεση καθώς η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ταύρο. Θα έχετε πιο πολλά κέφια, θα είστε πρόθυμοι να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, ενώ μπορεί να μιλήσετε και για μια πρόταση επαγγελματική και να είστε θετικοί. Εξαιρετικό το βράδυ και για εξόδους με κοινωνικό κι επαγγελματικό χαρακτήρα.

ΖΥΓΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά με περισσότερη αισιοδοξία καθώς ο Ερμής συναντά τον Δία στους Διδύμους και τις απογευματινές ώρες ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο επίσης στο ίδιο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η τυχερή συγκυρία αμέσως δημιουργεί ένα πιο δημιουργικό πλαίσιο για τις σκέψεις σας, αλλά και για την επικοινωνία σας. Ακόμη μπορεί να έχετε κάποια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα οικονομικών ή μπορεί να λαμβάνετε ένα δώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τρίτη φιλοξενεί δυο από τις πιο αισιόδοξες και τυχερές όψεις της εβδομάδας τις δυο συνόδους του Ερμή με τον Δία και του Ήλιου με την Αφροδίτη. Οι όψεις αυτές μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση σε προσωπικό ή και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τρίτη φιλοξενεί μια ιδιαίτερα τυχερή σύνοδο ανάμεσα στον Ερμή και τον κυβερνήτη σας Δία στο ζώδιο των Διδύμων που πραγματικά μπορεί να φέρει πολύ θετικές εξελίξεις τόσο σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική όσο και με την επαγγελματική σας ζωή. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε γνωριμίες με ερωτικό ενδιαφέρον ή να δεχτείτε μια εξαιρετική πρόταση για συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τρίτη είναι με κάθε βεβαιότητα η θετικότερη μέρα της εβδομάδας. Μπορεί να έχετε προτάσεις για δουλειά, να κάνετε συνεντεύξεις ή διαπραγματεύσεις για τα επαγγελματικά σας. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ευχάριστες όψεις που μπορεί να σας κάνουν να βλέπετε τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα. Βοηθητικές και σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και εμφάνισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Τρίτη είναι μια μέρα που μπορεί να σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα που άπτονται των σπουδών σας, των επαγγελματικών σας ζητημάτων αλλά και της προσωπικής σας ζωής. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο και ψάχνεστε στον ερωτικό τομέα τα ευρήματα θα σας αποζημιώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Τρίτη είναι μια πιο θετική μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της στον φιλικό σας Ταύρο ενώ οι σύνοδοι Ερμή – Δία, Ήλιου – Αφροδίτης στους Διδύμους διαμορφώνουν ένα πιο γλυκό και αγαπησιάρικο πλαίσιο στην οικογένεια ή στις στενές σχέσεις σας. Σήμερα ασχοληθείτε εντατικά με τη δουλειά αλλά και τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας και μπορεί να βρεθείτε ωφελημένοι.