ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 4 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα το θετικο της ημέρας είναι ότι έχουμε μια τάση να προσπαθήσουμε να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα μέσω της τέχνης, της παρέας με αγαπημένα πρόσωπα.

Η κυρίαρχη όψη είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς. Πολλές φορές η όψη αυτή μπορεί να φουντώσει τις ανασφάλειες μας από απλά πράγματα πχ. για την εμφάνιση μας μέχρι και σε σοβαρά πράγματα στις σχέσεις ή στη δουλειά μας. Πιθανώς να νιώθουμε απογοητευμένοι από κάποια σχέση ειδικά αν την είχαμε φορτίσει με υπέρμετρες προσδοκίες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια σύνθετη μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς κυρίως στην επικοινωνία σας με τους άλλους, συναδέλφους, συγγενείς και φίλους. Όλοι σήμερα θα είναι πιο υπερευαίσθητοι και δύσκολα θα κοντρολάρουν τα νεύρα ή τα συναισθήματα τους κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα αποφύγετε συζητήσεις για τα οικονομικά ή να λάβετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με αυτά. Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα, υπερτονίζει τις τάσεις φυγής ή μπορεί σήμερα να νιώθετε την ανάγκη για μια διέξοδο αν έχετε πιεστεί με κάποια πράγματα και θέλετε κάπως να καθαρίσει το μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, ιεραρχήστε τις προτεραιότητες σας και μην επιτρέψετε σε κανένα και τίποτε να σας βγάλει από το πρόγραμμα σας χωρίς πολύ σοβαρό λόγο. Ακόμη σήμερα δώστε μεγαλύτερη σημασία στα συναισθήματα σας. Αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει κάπως στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα για σχέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος άλλοτε με νοσταλγία κι άλλοτε σαν φαντάσματα μιας εποχής που θα θέλατε να την ξεχάσετε. Ευτυχώς πλησιάζουμε στο τέλος αυτής της επιβαρυμένης περιόδου κι από την άλλη εβδομάδα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας θα πάρετε τα πάνω σας.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας κάνοντας πιο δύσκολο ίσως να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία. Αυτό όπως καταλαβαίνετε θα μπορούσε να επηρεάσει και δυσμενώς κάποια πράγματα όπως οι δοσοληψίες σας. Γι’ αυτό ας είστε πιο προσεκτικοί με τις αγορές με κάρτες στο διαδίκτυο, με ψιλά γράμματα σε οικονομικές δεσμεύσεις ή συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα δεν βοηθά ιδιαίτερα σε πρακτικές κινήσεις αλλά ούτε και σε σοβαρές αποφάσεις καθώς η σύγχυση θα είναι διάχυτη σε όλη την διάρκεια της. Βρείτε τι σας κάνει χαρούμενους, τι σας ενθουσιάζει και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο σε αυτό!

ΖΥΓΟΣ

Πηγαίνετε με το κύμα, αφήστε το συναίσθημα σας να βγει με όποιο τρόπο νιώθετε εσείς καλύτερα, φροντίστε να κάνετε εκτός από δουλειές και κάτι που σας ευχαριστεί όπως το να μαγειρέψετε ένα αγαπημένο σας φαγητό ή να δείτε μια ταινία που θα σας χαλαρώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, δεν επιτρέπει πολλή οργάνωση στην καθημερινότητα σας τη σημερινή μέρα, ενώ κάνει και πιο φορτισμένες τις συζητήσεις ακόμη και τις μετακινήσεις σας αν τρέχετε να προλάβετε να κλείσετε εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής ή έχετε πρακτικές δοσοληψίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως φέρνει στην επιφάνεια κάποια άλυτα θέματα σε μια σχέση κυρίως σε προσωπικό επίπεδο ερωτική, φιλική ή με κάποιο στενό συνεργάτη. Ή μπορεί ακόμη να φέρνει και μια τάση εξιδανίκευσης του παρελθόντος τότε που όλα έμοιαζαν πιο όμορφα, πιο χαρούμενα, πιο ευδιάθετα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα πιο αποτραβηγμένη στάση πρέπει να έχετε στις καθημερινές σας επαφές, καθώς ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί ένα αλαλούμ στην επικοινωνία και η όψη Αφροδίτης- Ποσειδώνα δίνει μια διάσταση σύγχυσης. Από την άλλη, είναι μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να ενδώσετε σε υπερβολές. Μην ξεσπάσετε σε γλυκάκια, πιείτε νεράκι αντί για αλκοόλ έστω και μια μέρα και όταν σας πιάνει επιθυμία να υπερβάλλετε, βγείτε μια βόλτα να περπατήσετε και να το ξεχάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να παίξει άσχημα παιχνίδια με την ευαίσθητη καρδούλα ή το πορτοφόλι σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας, ένας φίλος-η, το παιδί σας αν είστε γονείς, έχει την ανάγκη της συμπαράστασης και της στήριξης σας. Από την άλλη μπορεί να σας βγαίνει μια κούραση από τις υπερπροσπάθειες που μπορεί να κάνετε τον τελευταίο καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι από τις μέρες που μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι ξεπερνούν τα όρια, γι’ αυτό προσπαθήστε εσείς να είστε σταθεροί στα δικά σας. Οι γεννημένοι κοντά στις 15/3 που έχετε την επιρροή του Ποσειδώνα ακριβώς πάνω σας, ας είστε προσεκτικοί στις εξιδανικεύσεις. Τα όμορφα λόγια όταν δεν συνοδεύονται από τις ανάλογες πράξεις είναι απλώς κούφια λόγια αγαπητοί μου Ιχθύες. Ας είστε λίγο πιο καχύποπτοι με όσους σας πλησιάζουν και σας λούζουν κομπλιμέντα.