ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο το πρωί της Δευτέρας και η πρώτη της όψη είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες και πιθανώς τις δυσκολίες αυτής της περιόδου.

Η Αφροδίτη περνά στον μυστηριώδη Σκορπιό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29/12, δίνοντας ένα τόνο πάθους και μυστικότητας στην προσωπική μας ζωή. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό όσο κι αν αγαπά το μυστήριο δεν αγαπά τα παιχνίδια του ποντικιού με την γάτα, γι’ αυτό σε καινούριες γνωριμίες καλό θα ήταν να δώσετε ένα πράσινο φως στην άλλη πλευρά αλλιώς μπορεί η ιστορία να μείνει στο αρχικό στάδιο για πάντα.

ΚΡΙΟΣ

Uα εστιαστείτε κυρίως στα επαγγελματικά σας κι αυτό βέβαια σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας, αγαπητοί μου Κριοί και να δείτε και θέματα υγείας αν τα έχετε παραμελήσει. Η Αφροδίτη θα περάσει το βράδυ στο ζώδιο του Σκορπιού μες τον τομέα των οικονομικών, των επενδύσεων, των υποχρεώσεων απέναντι σε εφορία, τράπεζες κτλ. στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

H Σελήνη περνά στην Παρθένο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε και κάποιες πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Από την άλλη τη Δευτέρα το βράδυ η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό τις βραδινές ώρες μέσα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σας ζητά να συμπεριφερθείτε στο σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο και να αφήσετε πίσω τις κακές διατροφικές συνήθειες και την τεμπελιά. Από την άλλη η Αφροδίτη θα βοηθήσει ιδιαίτερα σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες αλλά και να είστε πιο παραγωγικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη σε μια επαγγελματική σχέση και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ

Θα είστε αρκετά ανήσυχοι ίσως και για κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον γενικότερα των οικονομικών σας. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με το σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας. Από την άλλη θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή τον σύντροφό σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιό σας σχηματίζοντας κατευθείαν αντίθεση με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες που σας φέρνει ενώπιον των υποχρεώσεων σας στο σπίτι ή τη δουλειά. Στην πορεία τα πράγματα βελτιώνονται και με τα τρίγωνα της Σελήνης προς τον Ερμή και τον Δία μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που κάνετε. Από το βράδυ της Δευτέρας θα έχετε όμως και βοήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο και στρέφει την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα, τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε στη δουλειά και γενικώς σας κλείνει λίγο περισσότερο στον εαυτό σας ή και στο σπίτι. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να ακούτε παράπονα και γκρίνιες άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ξεκάθαρα ευνοεί τη συνεργασία, τις συζητήσεις, τις συσκέψεις προκειμένου να πέσουν ιδέες στο τραπέζι και να βρείτε αυτή που σας κάνει περισσότερο για να την υλοποιήσετε. Το βράδυ της Δευτέρας έχετε…επισκέψεις και μάλιστα την πιο ωραία καλεσμένη την Αφροδίτη που προχωρά στο ζώδιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικότερα θα υπάρχει λίγο άγχος ή και κάποιες δυσκολίες που πρέπει να υπερπηδήσετε για να πάνε όλα καλά. Στην πορεία η Σελήνη θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Δία δείχνοντας αποτελεσματικές δράσεις σε θέματα δουλειάς ή οικονομικών. Άλλη μια σημαντική πλανητική αλλαγή είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό το βράδυ της Δευτέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Γενικότερα θα υπάρχει λίγο άγχος ή και κάποιες δυσκολίες που πρέπει να υπερπηδήσετε για να πάνε όλα καλά. Στην πορεία η Σελήνη θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Δία δείχνοντας αποτελεσματικές δράσεις σε θέματα δουλειάς ή οικονομικών. Άλλη μια σημαντική πλανητική αλλαγή είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό το βράδυ της Δευτέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο κάνει προτεραιότητα θέματα δουλειάς ή και οικονομικά ζητήματα που πιθανώς είναι σε εκκρεμότητα και πρέπει να τα διεκπεραιώσετε μέσα στη μέρα. Την ίδια μέρα, το βράδυ της Δευτέρας περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας προβολής.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο της Παρθένου απέναντι από το δικό σας το πρωί της Δευτέρας κάνοντας τη μέρα ιδιαίτερα απαιτητική ειδικά τις πρωινές ώρες που θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια. Στην πορεία όμως θα είναι αρκετά πιο ευχάριστα τα πράγματα, καθώς τα τρίγωνα με τον Ερμή και τον Δία δείχνουν πιο ουσιαστικές αλλά και ευχάριστες επαφές είτε με τους συνεργάτες σας είτε με φίλους.