ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 4 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Θέματα που σχετίζονται με τη συλλογική δουλειά, ό,τι αφορά την τηλεργασία ή την τηλεκπαίδευση σήμερα μπορεί να μας απασχολήσουν περισσότερο, ειδικά αν υπάρχουν απρόοπτα με τις συνδέσεις, κλπ. Φυσικά η έλλειψη «σύνδεσης» αφορά και τις ανθρώπινες σχέσεις κι όχι μόνο αυτές που κάνουμε μέσω του υπολογιστή και του κινητού μας και μπορεί να είμαστε κάπως «χαμένοι» στη μετάφραση.

Η Σελήνη δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας μαζί με τον Ερμή έχουν περάσει ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου και τις πρωινές ώρες σχηματίζουν μεταξύ τους όψη συνόδου, ενώ στην πορεία η Σελήνη θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Ουρανού-Κρόνου σχηματίζοντας όψεις και με τους δυο.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού μπορεί να έχετε μια νοητική υπερδιέγερση ή μια ανησυχία που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Ίσως η κουβέντα με ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας κάνει καλό, αν δεν ανακυκλώνετε φυσικά τα ίδια και τα ίδια.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Είναι μια πιο αγχωτική μέρα για σας, καθώς όλα τρέχουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς και ταυτόχρονα συμβαίνουν και αρκετά απρόοπτα που χαλάνε τη ροή. Άρα εσείς πρέπει να είστε στις επάλξεις για ό,τι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε, είτε για να το ξανακάνετε από την αρχή είτε για να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο να το κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Γενικά είναι από τις μέρες που οι άνθρωποι δύσκολα συνεννοούνται μεταξύ τους, ενώ η μέρα μπορεί να έχει και απρόοπτα που απειλούν να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μπορεί να υπάρχουν και παρεξηγήσεις ή θέματα στη δουλειά με συνεργάτες, αλλά η προσαρμοστική σας ικανότητα και το σπινθηροβόλο πνεύμα σας θα βρει τρόπους για να κάνετε αυτό που θέλετε με τα λιγότερα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Απρόοπτα και δυσκολίες στην επικοινωνία είναι από τα πιθανά σενάρια της ημέρας, αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Αλλά προσέξτε ιδιαίτερα και τις αγορές που κάνετε στο διαδίκτυο δίνοντας τα στοιχεία του λογαριασμού ή της κάρτας σας.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα για σας. Θα πρέπει να προσέξετε αρκετά στην επικοινωνία σας με τους άλλους, καθώς τείνουν να βγαίνουν στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα. Ίσως πρέπει να κάνετε εσείς ένα βήμα επαναπροσέγγισης αφήνοντας στην άκρη τους εγωισμούς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο αυστηροί, στην ανάγκη βάλτε τα πάντα στο αθόρυβο για λίγες ώρες, συγκεντρωθείτε στα πράγματα που έχετε να κάνετε και το βράδυ ασχολείστε και με τους άλλους. Σήμερα προσέξτε περισσότερο και στις μετακινήσεις σας, αλλά και στην επικοινωνία με τους άλλους. Βεβαιωθείτε, ειδικά αν πρόκειται για δουλειά, ότι έχουν κατανοήσει ακριβώς αυτά που τους λέτε.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή, στον σύντροφο σας, στα παιδιά σας. Προκειμένου να τους φτιάξετε το κέφι μπορεί να υποσχεθείτε κάτι που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε στο τέλος κι αυτό θα είναι όπως καταλαβαίνετε πιο απογοητευτικό για εκείνους.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Δεν είναι απίθανο να έχετε μια διαφωνία σήμερα με τον σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη κι επειδή η κρίση σας μπορεί να είναι κάπως θολωμένη, να υπερβάλλετε στην κριτική σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Ακόμη, είναι μια μέρα που μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα στο πρόγραμμα σας, γι’ αυτό κρατήστε το κάπως ευέλικτο για να μην νιώσετε πιεσμένοι.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη στον Υδροχόο μέσα στον τομέα επικοινωνίας κάνει ιδιαίτερα απαιτητική τη μέρα σε νοητικό επίπεδο και θα σας κουράσει αρκετά, ειδικά αν έχετε ένα πρόγραμμα γεμάτο με επαφές με κόσμο ή αν κάνετε το λάθος να πάρετε σοβαρά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρχίσετε να απαντάτε ή να σχολιάζετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σήμερα προσέξτε τα απρόοπτα που μπορεί να προέρχονται από τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας ή μπορεί να έχουν σχέση και με τα οικονομικά σας. Φανείτε πιο προσεκτικοί με τα έξοδα σας και με τη χρήση καρτών στο διαδίκτυο για να μην έχετε εκπλήξεις που δεν θέλετε

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και η σύνοδος στο τέλος της μέρας με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνουν να αντιδράσετε κάπως υπερβολικά σε ένα σχόλιο, μια κριτική, ακριβώς επειδή η τάση θα είναι να μεγεθύνετε αυτά που ακούτε μέσα σας. Για να μην ξεφύγει η κατάσταση προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και βάλτε τα όρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι ή νευρικοί σε σχέση με κάποιες πληροφορίες που μπορείτε να παίρνετε σήμερα. Προσέξτε όμως και τις πληροφορίες που προωθείτε εσείς στους άλλους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει