ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/02

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου φιλοξενεί την Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και μια ποικιλία δυνατών όψεων δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης και επηρεάζοντας τα μετεωρολογικά ή τα γεωφυσικά φαινόμενα εκτός από τις ζωές μας σε προσωπικό επίπεδο. Η σημερινή μέρα φιλοξενεί το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που δημιουργεί τάση για απρόοπτα. Ευτυχώς το τρίγωνο της Σελήνης από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό το βράδυ, κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική την ατμόσφαιρα για κάποιες ώρες.

ΚΡΙΟΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σαββατοκύριακο σας δίνει την άδεια να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες πρώτες και να εκφράσετε αυτά που νιώθετε. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης που ίσως σας προβληματίζουν για άλλους που είστε γονείς θέματα των παιδιών σας. Σήμερα με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό προσέξτε λίγο περισσότερο και τα έξοδα σας για να μη ξεφύγετε. Το βράδυ του Σαββάτου είναι σίγουρα πιο άνετο και διασκεδαστικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου είναι αρκετά απαιτητικό ως προς τις όψεις που φιλοξενεί προς το ζώδιο σας αλλά και εξαιτίας ενός αρκετά νευρικού φεγγαριού που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Έτσι μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά απρόοπτα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι ή να έχετε ένα σωρό πράγματα να φροντίσετε παράλληλα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη πίεση αλλά τη δουλειά δεν τη φοβάστε οπότε σηκώστε μανίκια και ριχτείτε με τα μούτρα σε ό,τι πρέπει να κάνετε για να ασχοληθείτε με όσα θέλετε τις βραδινές ώρες στο σπίτι και θα σας δώσουν περισσότερη χαρά και ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει τις βραδινές ώρες τρίγωνο με τον Δία στον Κριό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα πιο ξένοιαστο κι ευχάριστο Σαββατόβραδο. Όμως καλώς ή κακώς βρισκόμαστε στο πιο απαιτητικό γουηκέντ του Φεβρουαρίου καθώς φιλοξενεί δυο όψεις έντασης το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού και το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στο ζώδιο σας. Έτσι αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερη πίεση στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε το βράδυ της σημερινής μέρας με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Δία αν θέλετε να κανονίσετε κάτι σπίτι σας με φίλους ή μια έξοδο αλλά αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη παίρνει θέση στο ζώδιο σας σήμερα και μολονότι η μέρα εξαιτίας του τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο θα είναι κάπως ασταθής και θα υπάρχει διάχυτη νευρικότητα οι βραδινές ώρες θα είναι αρκετά πιο διασκεδαστικές και χαλαρές. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε την τάση να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά και να αντιδράτε συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα λάβει θέση στον Λέοντα δίνοντας σας το μήνυμα ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τις δικές σας προτεραιότητες, τη φροντίδα του εαυτού σας και της φυσικής σας κατάστασης. Αξιοποιήστε τις ελεύθερες ώρες σας για να κάνετε καλό σε σάς τους ίδιους.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη παίρνει θέση στον Λέοντα φτιάχνοντας τη διάθεση σας. Το βράδυ, μάλιστα, που σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια έξοδο για διασκέδαση. Θα έχετε όρεξη να αλλάξετε παραστάσεις, να δείτε φίλους ή να κανονίσετε κάτι με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα έρχεται με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό αλλά και τη Σελήνη στον Λέοντα που δεν σας επιτρέπει να χαλαρώσετε όπως θα επιθυμούσατε καθώς τα θέματα της δουλειάς θα είναι στο μυαλό σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι η πιο συμπαθητική όψη του διημέρου το βράδυ του Σαββάτου οπότε εκμεταλλευτείτε το για να περάσετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη παίρνει θέση, σήμερα, στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα και θα σας ευνοήσει περισσότερο ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες που θα σχηματίσει τη μοναδική τόσο θετική όψη του διημέρου το τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία. Έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια αυτή για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό, να βγείτε, να κανονίσετε μια έξοδο με το ταίρι σας, να φλερτάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τα οικονομικά ζητήματα. Καθώς την ίδια μέρα ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να προκύπτουν κάποιες ξαφνικές ανάγκες για έξοδα. Αλλά κι εσείς δεν πρέπει να το παρακάνετε με τα έξοδα σας. Το βράδυ, το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα είτε επιλέξετε να μείνετε σπίτι σας είτε βγείτε με την παρέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η όψη Ήλιου – Ουρανού που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους αυτές εδώ τις μέρες. Ο Ουρανός που είναι ο μοντέρνος κυβερνήτης του ζωδίου σας σας καλεί να κάνετε αλλαγές μακροπρόθεσμα που θα σημάνουν πρόοδο για σας. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να σχετίζονται με τον τόπο διαμονής σας αλλά και με τον χώρο της δουλειάς. Το βράδυ έχει μια ωραία εξωστρέφεια και σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε και να περάσετε όμορφα.

ΙΧΘΥΕΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη παίρνει θέση στον Λέοντα παραπέμποντας σε ένα όχι ιδιαίτερα ξεκούραστο και χαλαρό Σαββατοκύριακο. Το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι ίσως η πιο ευχάριστη όψη του διημέρου κι αξίζει να την εκμεταλλευτείτε για να κανονίσετε κάτι διασκεδαστικό κι ευχάριστο.