ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 31/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη, στο μεγαλύτερο μέρος της, θα βρίσκεται στον Κριό κάνοντας όλους μας λίγο πιο βιαστικούς για τα τελευταία ψώνια, τα τελευταία δώρα ή ανυπόμονους να φτάσουμε στον τόπο που θα περάσουμε την Πρωτοχρονιά. Επειδή όμως έχουμε ανάδρομο Ερμή προσέξτε τις ακριβές αγορές και τις μετακινήσεις. Το βράδυ, την κατάλληλη στιγμή, η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο της έξαρσης της τον Ταύρο στις 19:07 για να αρχίσουμε τις προετοιμασίες της γιορτής. Είναι η στιγμή να βάλουμε την καλύτερη διάθεση μας για να υποδεχτούμε μια νέα χρονιά που κρύβει νέες περιπέτειες και εμπειρίες για όλους. Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά την πολυτέλεια, την καλοπέραση και κυρίως αγαπά να ικανοποιεί τις αισθήσεις της κάποιες φορές καταφεύγοντας σε υπερβολές στο φαγητό, τα γλυκά και το ποτό.

ΚΡΙΟΣ

Με Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή και Πλούτωνα σε ένα ιδιαίτερα παραδοσιακό ζώδιο τον Αιγόκερω και τη Σελήνη από το βράδυ της παραμονής στον γήινο Ταύρο, το πιθανότερο είναι ότι αν μη τι άλλο το διήμερο της Πρωτοχρονιάς θα είναι κατά πολύ βασισμένο στις οικογενειακές και αγαπημένες συνήθειες, χωρίς σπουδαίες καινοτομίες. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά. Αν μάλιστα πιάνουν τα χέρια σας και σας αρέσει, γιατί να μη δοκιμάσετε να μαγειρέψετε εσείς μια παραδοσιακή συνταγή που έφτιαχνε η γιαγιά ή η μητέρα σας και να τους εκπλήξετε όλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προτιμήστε να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο από το να τρέχετε από το πρωί από δω κι από κει. Ξεκουραστείτε και καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας κανονίστε τα πλάνα σας για το βράδυ που είναι πιο διασκεδαστικό! Ακόμη κι αν το να μείνετε σπίτι μόνο με τα επιθυμητά σε σας πρόσωπα χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο είναι αυτό που θα σας έκανε να περάσετε τέλεια, μην το διαπραγματευθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια ανησυχία και θέλετε έτσι κάπως να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα ακολουθώντας ένα πρόγραμμα πιο ελεύθερο. Η μέρα προσφέρεται για βόλτες, για ψώνια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικώς για να κινηθείτε λίγο και να χαρείτε με τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στον Κριό στο μεγαλύτερο μέρος της κι αυτό δείχνει ότι πραγματικά δεν πρέπει να φορτώσετε το πρόγραμμα σας με πολλά και απαιτητικά. Κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, φάτε όμορφα και κανονίστε τις εξόδους ή τις συναντήσεις με τους φίλους σας τις βραδινές ώρες που η Σελήνη προχωρώντας στον Ταύρο θα φτιάξει πιο πολύ τα κέφια σας και θα σας κάνει πιο εξωστρεφείςγια να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με τη διάθεση που πρέπει και με πολλή αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι σχετικά πιο άνετη με τη Σελήνη στον φιλικό σας Κριό και σας προσφέρει ευκαιρίες να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα, να ταξιδέψετε ενώ από το βράδυ κι έπειτα μπορεί το σπίτι σας να γίνει το μέρος που θα φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά. Ή μπορεί να έχετε κανονίσει μια γκλάμορους έξοδο για διασκέδαση όπως ταιριάζει στη φύση του εστέτ ζωδίου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο χαλαρή καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό για αρκετές ώρες μέχρι το βράδυ που θα περάσει στον Ταύρο. Καλά θα κάνετε να έχετε κι εσείς ένα πιο ελεύθερο πρόγραμμα που θα αυτοσχεδιάσετε ανάλογα με τις επιθυμίες που θα σας βγουν. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν περισσότερο πρακτικά ζητήματα  των οικονομικών σας ή να έχετε αρκετά έξοδα για αγορές και δώρα. Προσπαθήστε την εβδομάδα που έρχεται να μαζευτείτε όσο μπορείτε σχετικά με τα έξοδα. Με τη Σελήνη στον Ταύρο το βράδυ της παραμονής θα επιθυμούσατε να κάνετε κάτι διαφορετικό ή να αλλάξετε παραστάσεις και γενικώς να μην είστε σπίτι.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας απέναντι από το ζώδιο σας, δημιουργώντας ένα πιο εντατικό πρόγραμμα μέσα στη μέρα με υποχρεώσεις κι απαιτήσεις. Η κούραση μπορεί να σας βγει τις απογευματινές ώρες και να σας πιάσει τεμπελιά. Μην νιώθετε καμία ενοχή γι’ αυτό. Τις βραδινές ώρες που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο θα έχετε σίγουρα περισσότερη όρεξη και ενθουσιασμό για να υποδεχτείτε την καινούρια χρονιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό τις περισσότερες ώρες από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Έτσι πάλι το μυαλό σας θα είναι σε υποχρεώσεις στο σπίτι αλλά και τα επαγγελματικά. Μη χάσετε όμως την ευκαιρία που σας δίνει το βράδυ της παραμονής να περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένους κάνοντας μια έξοδο. Η Σελήνη στον Ταύρο χαρίζει εξωστρέφεια και δημιουργεί και πιο ρομαντική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη παραμένει στον φιλικό σας Κριό μέχρι αργά το απόγευμα και είναι πιο χαλαρή μέρα και πολύ ευχάριστη για σας για να κάνετε δραστηριότητες που σας αρέσουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Το βραδάκι η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ταύρο ανοίγοντας σας την όρεξη να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με τα αγαπημένα σας εδέσματα και ποτά. Προσέξτε όμως τις υπερβολές γιατί με τη Σελήνη στον τομέα της υγείας θα είστε λίγο πιο ευαίσθητοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη από το βραδάκι κι έπειτα καθώς η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο και ελαφραίνει τη διάθεση σας. Για αρκετές ώρες η Σελήνη στον Κριό και με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα πριν βγει σε φάση κενής πορείαςμπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο πιο βαριεστημένοι ή να πρέπει να ακολουθήσετε ένα οικογενειακό τραπέζι που μπορεί να μην έχετε κέφια. Το βράδυ όμως θα ζωηρέψετε και θα φτιάξετε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε για να καλοδεχτείτε τον νέο χρόνο.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μάλλον θα τρέχετε σε όλη τη διάρκεια της μέρας για ετοιμασίες της τελευταίας στιγμής, ψώνια, δώρα ή μπορεί να ταξιδεύετε για να περάσετε την παραμονή σε ένα άλλο μέρος αλλάζοντας παραστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε ιδιαίτερα κοινωνική διάθεση σας βρίσκει η φετινή Πρωτοχρονιά και με αυξημένο όγκο επαφών και συναντήσεων για να περάσετε όμορφα τη γιορτή με αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται από το βράδυ στον Ταύρο. Βέβαια σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα έχετε τον «ασυμμάζευτο» με τα έξοδα όσο η Σελήνη θα παραμένει στον Κριό.