ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα είναι πιο ζόρικη μέρα Η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό μέχρι το μεσημέρι και κατόπιν θα προχωρήσει στον Ταύρο. Η κύρια όψη της θα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο κυρίως για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος εκνευρισμός, διαφωνίες, αίσθηση ανικανοποίητου. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα μας γειώσει και θα μας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις που έχουμε για την εβδομάδα που ξεκινά. Σήμερα ολοκληρώνεται και το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που ευνοεί τις προοδευτικές, μη συμβατικές και δημιουργικές ιδέες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι σαφώς πιο πιεστική καθώς η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας είναι το τετράγωνο με τον Ερμή στον Καρκίνο κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε περισσότερη αγωνία για την εξέλιξη μιας κατάστασης στα προσωπικά σας θέματα ή έλλειψη συνεννόησης με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν με τη Σελήνη στον Ταύρο αλλά με το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσέξτε ιδιαίτερα οικονομικές συναλλαγές με αυτή την όψη. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό παρόλα αυτά μπορεί να δείχνει μια νέα ιδέα ή ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο πιεστική η σημερινή μέρα καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας και θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες. Πιθανώς να έχετε κάποιες υποχρεώσεις σε θέματα δουλειάς ή θα πρέπει να ανταποκριθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση από την άλλη κάτι μπορεί να υπάρχει στον επαγγελματικό τομέα το οποίο σας δημιουργεί εκνευρισμό ή και θυμό όπως εξελίσσεται αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού θα είναι πιο βοηθητικό να βρείτε λύσεις και έξυπνες ιδέες αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη σχηματίζει μια απαιτητική όψη με τον κυβερνήτη σας Ερμή το πρωί και μπορεί να σας ζορίσει σε πρακτικά ζητήματα επαγγελματικά ή οικονομικά. Από το μεσημέρι και μετά καθώς περνά στον Ταύρο και βυθίζεται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας πιάσουν άγχη για τη δουλειά ή θα χρειαστεί να κάνετε κάποια προετοιμασία για την εβδομάδα που ξεκινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιο πιεστική ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι που η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Ταύρο θα φτιάξει περισσότερη η διάθεσή σας και μια έξοδος ή μια συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα έχει ευεργετική επιρροή στην ψυχολογία σας. Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να βοηθήσει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο με μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα που πιθανώς θα σας προτείνουν.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιο πιεστική καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι υποχρεώσεις που έχετε. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά και ίσως πρέπει να οργανώσετε κάποια πράγματα για να τα βρείτε μπροστά σας από Δευτέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι κάπως πιο απαιτητική με τη Σελήνη σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα αλλά σε επίπεδο συναισθηματικό ή ψυχολογικό. Μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερο βάρος καθώς σιγά σιγά αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας ή είναι πιθανόν να πιέζεστε και από μια κατάσταση που σχετίζεται είτε με τη δουλειά είτε και με την υγεία. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα είστε πιο ευδιάθετοι ενώ και μια έξοδος θα βοηθήσει να φτιάξουν τα κέφια σας με το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι για εσάς κάπως πιο έντονη κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Καρκίνο δεν ευνοεί την επικοινωνία τις πρωινές ώρες παίζει λίγο με την ψυχολογία σας και πιθανώς να υπάρχει και μια κατάσταση είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά που σας ζορίζει. Αποφύγετε εντάσεις ειδικά με γυναίκες από το στενό σας περιβάλλον. Οι απογευματινές ώρες έχουν κάτι πρακτικό με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και πιθανώς να έχετε να οργανώσετε κάποια πράγματα για την επόμενη εβδομάδα ή να σας αγχώνει ένα οικονομικό θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο πιεστική ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Ίσως έχετε να κάνετε προετοιμασίες σε θέματα της δουλειάς για την επόμενη εβδομάδα ή να οργανώσετε κάπως το πρόγραμμα σας από την άλλη μπορεί να σας εκνευρίζει ένα άτομο από το στενό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή σας «κλείνει» λίγο σε επίπεδο υποχρεώσεων. Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο θα χρειαστεί να οργανώσετε λίγο το πρόγραμμα σας για την επόμενη εβδομάδα, να προετοιμαστείτε σε θέματα δουλειάς ή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού. Το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτητική η σημερινή μέρα, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή τις πρωινές ώρες. Προσπαθήστε να διατηρείτε την αισιοδοξία σας και αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για μικροπράγματα. Το απόγευμα με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση κι από ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρε είναι πιο πιεστική ως μέρα και καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο θα σας απασχολήσουν πέρα των υποχρεώσεων σας και κάποια ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια. Το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση στους γεννημένους τις πρώτες ημέρες ή μια αίσθηση εγκλωβισμού σε κάποιο οικογενειακό θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά πιεστική καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και πιθανώς να έχετε πιέσεις σε ζητήματα της δουλειάς ή και μια πιο πιεστική κατάσταση με ένα φίλο ή συνεργάτη τις πρωινές ώρες Οι απογευματινές ώρες προσφέρονται για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα που ξεκινά καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο.