ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου.

Η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς κάνοντας μας λίγο πιο εσωστρεφείς αλλά και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για επικοινωνία με τους άλλους και με κάποια έλλειψη συγκέντρωσης. Σίγουρα δεν είναι η πλέον παραγωγική μέρα της εβδομάδας. Προσφέρεται για βόλτες, ένα διάλειμμα από τα ίδια και τα ίδια της ρουτίνας και σίγουρα πιο ράθυμους ρυθμούς.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες χωρίς να μοιράζετε το χρόνο σας για να εξυπηρετήσετε άλλους. Σήμερα το μυαλό θα χάνεται επίσης εύκολα και δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε όπως επιθυμείτε στα πράγματα που πρέπει να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των οικονομικών. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να προσέξετε την οικονομική σας διαχείριση και να αποφύγετε επιπόλαια έξοδα. Πιθανώς να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στον χώρο εργασίας ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση που χρειάζεται διερεύνηση πριν βγάλετε συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς η Σελήνη περνά το ζώδιο των Ιχθύων τα πράγματα μπορεί να αποκτήσουν μια διάσταση έντασης μέσα στη μέρα ενώ οι ρυθμοί μπορεί να γίνουν πιο πιεστικοί. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά. Θα είναι πιο δύσκολο να συγκεντρωθείτε με αφοσίωση στους στόχους σας γι’ αυτό μην πιέζετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στους Ιχθύς θα προσδώσει μια πιο φωτεινή κι ευχάριστη ατμόσφαιρα στις επαφές σας με τους άλλους. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας με τους άλλους στη δουλειά, ή στις επαφές σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε για τον οποιοδήποτε λόγο.

 

ΛΕΩΝ

Μπορεί να νιώθετε «κάπως» σήμερα ή περισσότερο εσωστρεφείς και χωρίς πολλά κέφια με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Η Πέμπτη είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται αγαπητοί μου Λέοντες δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν πολλά έξοδα και να αγωνιάτε πως θα τα καλύψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα δίνει έμφαση στις σχέσεις σας που γίνονται η σημαντική προτεραιότητα της ημέρας. Δυστυχώς δημιουργεί έντονη πίεση τόσο από την πλευρά σας όσο και από την πλευρά των άλλων είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε ο σύντροφος και οι φίλοι. Προσπαθήστε το άγχος που έχετε να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και εστιάστε στο εδώ και τώρα. Από την άλλη σταματήστε να δικαιολογείτε δύσκολες ή κακές συμπεριφορές των άλλων. Καλύτερα να είστε ευθείς και ειλικρινείς με το απαραίτητο τακτ βέβαια σε αυτά που θα πείτε.

ΖΥΓΟΣ

Καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σχηματίζει κόντρα όψεις με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ήλιο δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στη μέρα σας. Από την άλλη δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να κουραστείτε, γι’ αυτό ασχοληθείτε πιο πολύ με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και της υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κλίμα ζωντανεύει αλλά μαζί μπορεί να ζωντανέψουν και κάποιες εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους σε ό,τι αφορά αυτό που νιώθετε και μιλήστε ξεκάθαρα. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Εκμεταλλευτείτε μια πιο χαλαρή μέρα για να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έμφαση σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύς είναι στον χώρο του σπιτιού αλλά από την ίδια πηγή φαίνεται ότι προέρχεται και κάποιο στρες. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε ό,τι μπορεί να συμβαίνει. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν και κάποια απρόοπτα που δεν μπορείτε να τα ελέγξετε κι αυτά να σας ενοχλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με μια φρενίτιδα έρχεται η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Αιγόκεροι με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Έτσι θα έχετε πολλά να κάνετε κι ευτυχώς που είστε τύποι που εύκολα συγκεντρώνεστε. Όμως η σημερινή μέρα μπορεί να σας παιδέψει λίγο περισσότερο γιατί μπορεί να προκύψουν κι έκτακτες υποχρεώσεις. Μην σας πιάνουν ψυχαναγκασμοί και αφήστε και πολύ περιθώριο για αυτοσχεδιασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας ψυχολογικά για να ανταποκριθείτε στην πορεία της ημέρας στις πολλές απαιτήσεις που μπορεί να παρουσιάζονται τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Με τη Σελήνη στους Ιχθύς ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σήμερα ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιο έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης και θα είστε πιο κυκλοθυμικοί και συναισθηματικοί. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν να έχετε διαφορές απόψεων ή και διάθεσης με τους ανθρώπους που συμβιώνετε ή με κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Προτιμήσετε τις πρωινές ώρες για να βάλετε κάτι πιο δύσκολο και απαιτητικό ή μια σημαντική συζήτηση.