ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου σήμερα, μας χαρίζει δυναμικότητα, φιλοδοξία, πειθαρχία για να καταφέρουμε και τα πιο δύσκολα στη μέρα μας. Είναι η όψη της υπομονής για να φέρουμε εις πέρας και το πιο δύσκολο καθήκον ενώ βοηθά και στις σχέσεις, τη δράση, τα σπορ, τη χειρωνακτική εργασία. Βοηθητική όψη για να βελτιώσουμε σχέσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία ή ανθρώπους εξουσίας.

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Μαγειρέψτε ένα υγιεινό γεύμα, βγείτε μια βόλτα, ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού και αποφύγετε να κουραστείτε πολύ. Πιθανώς να σας απασχολήσουν ακόμη μεγαλύτερα άτομα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία δημιουργώντας περισσότερες απαιτήσεις στη μέρα. Η Πέμπτη στρέφει την προσοχή σας κυρίως στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τους ανθρώπους ουσιαστικά που αποτελούν το δικό σας δίκτυο επαφών, τους οποίους μπορεί να προσεγγίζετε με μια πιο εξεταστική ματιά ειδικά αν υπήρχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές στην αντίληψη ή στις αποφάσεις ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας. Δεν είναι όμως οι κατάλληλες μέρες για επιθέσεις και υψηλούς τόνους γιατί εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μη ρίχνετε λάδι στην φωτιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας προσγειώνει στις καθημερινές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και φορτώνει το πρόγραμμα σας ίσως και με κάποιες έκτακτες ευθύνες που δεν είχατε υπολογίσει. Η Πέμπτη σας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να μάθετε είτε σαν χόμπι, είτε σαν ένα νέο γνωστικό αντικείμενο.

ΛΕΩΝ

Με τις όψεις που δημιουργούνται από τη μια μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τομέας των οικονομικών κι ίσως έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση κι από την άλλη ίσως υπάρχουν κάποια έξοδα που πρέπει να καλυφθούν και ψάχνετε τις εναλλακτικές σας. Θα σας απασχολήσουν ακόμη θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε με άλλους κάποια πράγματα, να ζητήσετε συμβουλές από ανθρώπους που θαυμάζετε και εμπιστεύεστε, είναι η κατάλληλη μέρα με το τρίγωνο του Άρη προς τον Κρόνο. Η Σελήνη στον Καρκίνο θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική και τη σημερινή μέρα στις επαφές σας, τις δοσοληψίες σας, τον ρόλο σας μέσα σε μια ομάδα που έχετε κοινούς στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σάς ωθεί να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες διατροφής, να σκεφτείτε πως θα ξεπεράσετε το «καθισιό» αν έχετε σταματήσει να γυμνάζεστε και γενικά να συστηματοποιήσετε τις ρουτίνες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη δουλειά σας και πιο «εντάξει» απέναντι στη φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σάς καλεί να ασχοληθείτε με τα χόμπι, τα σπορ, τις δημιουργικές σας ανησυχίες. Μάλιστα δεν θα ήταν κακή ιδέα αν ένα από τα χόμπι σας μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε και επαγγελματικά. Επίσης είναι πιθανό να ασχοληθείτε περισσότερο με μια ερωτική σχέση ή ακόμη και με ένα σας παιδί αν είστε γονείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν επενδύσετε ένα μέρος της υπερβολικής σας ενέργειας με την όψη τριγώνου Άρη – Κρόνου στο να φτιάξετε όπως θέλετε το χώρο σας, να ξεφορτωθείτε ό,τι σας βαραίνει και δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, να αναδιακοσμήσετε το δωμάτιο ή όποιον χώρο θέλετε να ομορφύνετε θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σας. Θα σας ανανεώσει και θα σας φτιάξει και το κέφι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πέμπτη είναι ιδιαίτερα κοινωνική με το τρίγωνο του Άρη προς τον Κρόνο αλλά και πιεστική συνάμα καθώς διάφοροι από το περιβάλλον σας, σας απευθύνονται για τους δικούς τους λόγους κι εσείς πρέπει να προσφέρετε αν μη τι άλλο χρόνο για να τους ακούσετε. Βρείτε λίγο χρόνο σήμερα για να κινηθείτε, να περπατήσετε, να κάνετε κάτι για να απασχολήσετε και το σώμα σας και να ξεκουράσετε το μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα θέματα των οικονομικών με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν πιο πολύ, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και μια οικονομική πρόταση με ενδιαφέρον που καλά θα κάνετε να σκεφτείτε. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί τις βραδινές ώρες να έχετε κάποια απρόοπτα σε θέματα οικογένειας και σπιτιού.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο βοηθά ακόμη αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο να σταθεροποιηθούν κάποια πράγματα και στην προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη στον Καρκίνο θα είναι αρκετά βοηθητική σε όλη τη διάρκεια της μέρας να καταφέρετε να έχετε μια καλύτερη ροή στην καθημερινότητα σας χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις.