ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

O Ερμής και ο Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω δημιουργώντας σήμερα μία καλή συνθήκη για να εξηγήσουμε στους άλλους τις σκέψεις μας, να διαπραγματευθούμε, να αναπτύξουμε επιχειρήματα και να κάνουμε δυνατές επαγγελματικές συμφωνίες.

Αυτή είναι επίσης μία εξαιρετική όψη για έρευνα, για να ανακαλύψουμε μυστικά και για την ψυχανάλυση. Ωστόσο, παραμένει μία «βαριά» όψη που μπορεί να φέρει στην επιφάνει φοβίες, εμμονές, ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις. Το βάρος αυτό ενισχύει και η Σελήνη από τον Σκορπιό όπου σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η προσοχή σας εστιάζεται στην καριέρα και τα οικονομικά σας και πρέπει να κάνετε εκεί τις απαραίτητες προσπάθειες για να βγείτε κερδισμένοι. Αν στα οικονομικά έχετε φανεί σπάταλοι θα πρέπει να δείτε πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα για να ισορροπήσετε. Ίσως επίσης να προκύψει μία δελεαστική επαγγελματική πρόταση.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Ένα νέο πρόσωπο με το οποίο ίσως είχατε κάποια σύνδεση στο παρελθόν και χαθήκατε στην πορεία μπορεί να φέρει η σημερινή μέρα στη ζωή σας. Είστε πιο δεκτικοί στις νέες γνωριμίες και στο άνοιγμα του κύκλου σας. Επιπλέον ίσως νιώσετε ότι έχετε δημιουργικές ιδέες τις οποίες μπορείτε να παρουσιάσετε τους συνεργάτες σας. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα τους μιλήσετε για να αποφύγετε τις εντάσεις στον χώρο της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Το ένστικτό σας είναι ενισχυμένο σήμερα και καλά θα κάνετε να το εμπιστευτείτε. Οι γύρω σας ίσως ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα κι αυτό δεν σας κάνει να τους ακούτε σε όσα σας προτείνουν με σιγουριά. Ίσως προκύψει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και αφορά τα οικονομικά σας. Τα οικονομικά ίσως σας απασχολούν περισσότερο προκαλώντας άγχος και αγωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Βοηθητική για να επιτύχετε τους στόχους σας με την βοήθεια ενός συνεργάτη ή ενός φίλου σας είναι η όψη Ερμή- Πλούτωνα. Ίσως δεχτείτε μία πρόταση συνεργασίας από ένα πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος ή από κάποιον παλιό σας συνεργάτη. Για κάποιους η όψη αυτή ίσως φέρει και κάτι νέο σε ερωτικό επίπεδο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Θέματα δουλειάς, υποχρεώσεων, υγείας και φυσικής κατάστασης φέρνει στο προσκήνιο η όψη Ερμή – Πλούτωνα. Η φιλοδοξία για τα επαγγελματικά σας ενισχύεται όπως και η αποφασιστικότητά σας να επιλύσετε θέματα υγείας που μπορεί να σας αγχώσουν. Μην αφήσετε τους φόβους να ελέγξουν την διάθεσή σας και προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε αρνητικά από τα λόγια των συνεργατών σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η πνευματική σας διαύγεια σάς οδηγεί σε λύσεις σε προβλήματα ή καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει. Το μόνο σας εμπόδιο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, είναι οι δικές σας φοβίες στις οποίες δεν πρέπει να ενδώσετε. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να προωθήσετε τη δουλειά και τις ιδέες σας.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα ενεργοποιεί τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την ψυχολογία. Η εσωτερική ένταση μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα ή ίσως προκύψουν ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια. Θα είναι δύσκολο να διαηρήσετε την ψυχραιμία σας προς κάποιο άτομο με το οποίο μένετε μαζί.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα παραπέμπει σε επαφές, έντονη επικοινωνία και συζητήσεις στον χώρο της δουλειάς και της προσωπικής σας ζωής. Ίσως μία σχέση φτάνει σε οριακό σημείο και πρέπει να πείτε πράγματα που μαζεύατε καιρό μέσα σας. Αν νιώθετε προετοιμασμένοι για όλα ίσως είναι τώρα η ώρα να κάνετε μία συζήτηση και να αλλάξετε όσα σας ενοχλούν. Προσοχή να μην πληγώσετε άθελά σας κάποιον.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Μία ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα είναι η σημερινή αν δεν χάσετε χρόνο με όσα σας αποσπούν την προσοχή. Η προσοχή σας στρέφεται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας κι ίσως προκύψει κάποια δελεαστική οικονομικά, επαγγελματική πρόταση. Μην αφήσετε τις αγωνίες και τα άγχη να σας καταβάλουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Το ενστικτό σας είναι ενισχυμένο και σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας σήμερα. Ο Πλούτωνας μπλέκεται σε όψεις που μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε πιο ανήσυχοι και να ενισχύει τις φοβίες σας. Είναι μία καλή μέρα για να προτείνετε και να πείσετε τους άλλους για μία νέα ιδέα σας. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση αλλά και με προσοχή στα λόγια σας ώστε να μην φανείτε σκληροί ή επικριτικοί.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Θέματα που αφορούν την προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή και θέματα από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν ξανά σήμερα επηρεάζοντας τη διάθεσή σας. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας και θα δυσκολευτείτε να κρύψετε τη διάθεσή σας από τους άλλους. Μπορεί επίσης να έχετε μυστικές συζητήσεις για θέματα της δουλειάς.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η μέρα είναι ιδανική για επικοινωνία αλλά η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει θέματα που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Ίσως βρείτε έναν ιδανικό συνεργάτη, ένας φίλος να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε όσα σας απασχολούν, αλλά και να δεχτείτε μία πρόταση συνεργασίας που θα σας δελεάσει. Σήμερα μπορείτε πιο εύκολα να πείσετε τους άλλους για τη δουλειά σας ή τις προτάσεις σας οπότε καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε. Μην αφήσετε τις φοβίες σας να σας επηρεάσουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια;

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει