ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 3 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει την Πανσέληνο του Ιουνίου απέναντι ακριβώς από τον Ήλιο στους Διδύμους τα ξημερώματα της Κυριακής. Το ζώδιο του Τοξότη έχει την ενέργεια της περιπέτειας, της μεγάλης εικόνας της ζωής μας, των μακροπρόθεσμων στόχων. Ο Τοξότης στοχεύει ψηλά, ρίχνει το τόξο του μακριά και δεν ασχολείται με λεπτομέρειες.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτή για να οραματιστούμε το παρακάτω της ζωής μας και να κάνουμε σιγά σιγά βήματα προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Αν συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους στο μυαλό μας θα είναι πιο εύκολο και να τους υλοποιήσουμε αλλιώς μπορεί να διασπείρουμε την ενέργεια μας σε πολλά και διαφορετικά πράγματα χωρίς να ολοκληρώνουμε κάτι. Διεθνείς σχέσεις, εξωτερική πολιτική, ανώτατη εκπαίδευση, ταξίδια, τουρισμός και η εργασία που σχετίζεται με αυτόν, οι αεροπορικές εταιρείες και τα μακρινά ταξίδια αλλά και τα θέματα της οικονομίας που συνδέονται με τα παραπάνω θέματα είναι κάποιοι από τους τομείς που μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν ένα πιο απαιτητικό Σαββατοκύριακο.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο φυσά αέρας ανανέωσης με την Πανσέληνο στον Τοξότη που σας προσκαλεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε όσο πιο μακριά μπορείτε. Η Πανσέληνος δεν είναι τόσο δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, εκτός αν έχετε άλλους πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύες) που μπορεί να ζορίσουν περισσότερο. Είναι η στιγμή να δείτε τα όνειρα σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να δείτε θέματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια, την επαγγελματική εξέλιξη σας και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές στη ζωή σας. Να μιλήσετε με φίλους που έχετε καιρό να βρεθείτε, να κάνετε όνειρα για μακρινά ταξίδια, να πάτε μια εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις, να σκεφτείτε χωρίς να αυτοπεριορίζεστε πως θα θέλατε να διαμορφωθούν οι εξελίξεις στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια διάφορα άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον. Από την άλλη μπορεί το μέλλον των οικονομικών σας να σας δημιουργεί όλες αυτές τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα το οποίο είναι λογικό κάτω από τις ασταθείς συνθήκες που βιώνουμε. Προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας. Μην ξεχνάτε ότι φιλοξενείτε τον Δία στο ζώδιο σας. Η δουλειά και η πειθαρχία θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος φόβου.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος στα γενέθλια σας δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις σχέσεις. Σημαντική είναι και η σχέση με το δικηγόρο, με το λογιστή μας κτλ. Μια σχέση λοιπόν θα σας απασχολήσει περισσότερο ή μια σχέση θα φτάσει σε ένα σημείο καμπής που θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές για να συνεχίσει να υφίσταται. Οι αλλαγές μολονότι δεν σας τρομάζουν από την άλλη δημιουργούν αρχικά αστάθεια στη διάθεσή σας μέχρι να ολοκληρωθούν. Αν διαπραγματεύεστε μια συμφωνία, αν κάνετε συζητήσεις επισημοποίησης μιας σχέσης τότε η Πανσέληνοςαυτή θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση. Ακόμη και στο δυσάρεστο σενάριο μιας ρήξης να θυμάστε ότι είναι μόνο για το καλό και την πρόοδο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη το Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται μέσα στον 6οΗλιακό σας οίκο φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τηδουλειά, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, τις επαφές με τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Μπορεί να χρειαστεί  να δουλέψετε κάποιες ώρες παραπάνω ή να προχωρήσετε σε προετοιμασία ενός επαγγελματικού στόχου. Μπορεί να αποφασίσετε αλλαγές στον τρόπο ή στα μέσα που δουλεύετε. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να έχετε μια καλύτερη φυσική κατάσταση και να ξεκινήσετε διατροφή ή άσκηση. Αν θέλετε να χάσετε βάρος είναι ιδανικό να ξεκινήσετε τώρα διατροφή γιατί θα κάνει την προσπάθεια σας πιο εύκολη.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι μέχρι και τη μέρα της Πανσελήνου. Έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν θα έχετε περισσότερο κέφι. Η Πανσέληνος αυτήπροσφέρεται για φλερτ, για γνωριμίες αλλά και αν είστε γονείς για να έχετε περισσότερο χρόνο να διαθέσετε στα παιδιά σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα φλερτ ενώ θα είστε και πιο δημιουργικοί στον τρόπο που δουλεύετε. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί προς το παρόν να σας δημιουργήσει λίγη ανησυχία αλλά μη βιάζεστε γιατί μπορεί να βρεθούν λύσεις παρακάτω. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού την Κυριακή σχετίζεται με  απρόσμενες πληροφορίες και ειδήσεις. Ενδεχομένως κάτι να ακούσετε ή να μάθετε που μπορεί στην πορεία να σας αλλάξει λίγο το πρόγραμμα γι’ αυτό να είστε ευέλικτοι. Για τους γεννημένους τέλος δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να προκύψει και μια αλλαγή σε θέματα δουλειάς. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από το πρωί κι έπειτα θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Η Πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη αίσθηση κόπωσης ή εκνευρισμούς σε κάποιες σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτεροδεκαήμερο και μπορεί να φέρει αλλαγές στο χώρο του σπιτιού πιθανώς όμως και της δουλειάς. Εσείς προσπαθήστε συνειδητά να αποφύγετε άτομα που ξέρετε ότι απομυζούν την ενέργεια σας. Προφυλάξτε τα όρια σας.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η επιρροή της Σελήνης από τον Τοξότη αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή την διάθεση σας, η Πανσέληνος φορτώνει το πρόγραμμα σας ιδιαίτερα και θα υπάρχει ένα επικοινωνιακό αλαλούμ ίσως και τις δυο μέρες. Βέβαια μέσα σε όλα μπορεί να μάθετε και κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα αποδειχτούν πολύ βοηθητικές για σας γι’ αυτό να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες. Μπορεί να υπάρχουν διαπραγματεύσεις, προτάσεις, απόφαση για συμφωνίες ή μεγαλύτερη πίεση σε πνευματικό επίπεδο. Το βράδυ μπορείτε να κανονίσετε κάτι πιο διασκεδαστικό στο σπίτι σας, να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία ή μια σειρά και να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη μποτείτε να πάτε ένα ταξιδάκι ή να κάνετε μια εκδρομή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας για να σχηματίσει τις πρωινές ώρες της Κυριακής την Πανσέληνο του Ιουνίου. Αυτή η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μπορεί να φέρει αλλαγές  σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αλλά μην πάει το μυαλό σας σε αρνητικά σενάρια απαραίτητα. Θα μπορούσε να προκύψει και μια αύξηση ή μια σημαντική ανταμοιβή σε αυτή τη φάση γι’ αυτό μην απογοητεύεστε. Πιθανώς να έχετε και μια ωραία οικονομική πρόταση για συνεργασία την οποία πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά. Μολονότι οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερο σας κάποιες φορές είναι απαραίτητες για να προοδεύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη  στο ζώδιο σας σας κάνει πιο ενεργητικούς αλλά και πιο πρόθυμους να έχετε τη θέση του πρωταγωνιστή αυτό το Σαββατοκύριακο. Βλέπετε η Πανσέληνοςπραγματοποιείται στο ζώδιο σας και αφορά εσάς τους ίδιους, τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας, τους νέους δρόμους που ανοίγονται στη ζωή σας. Μια Πανσέληνος στο ζώδιο μας είναι ένας μοχλός πίεσης για να κάνουμε αλλαγές στη συμπεριφορά και να πετάξουμε από τη ζωή μας μοτίβα σκέψης και δράσης που δεν μας εξελίσσουν. Κάποιες φορές και σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Ο σκοπός είναι να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις και στόχους και να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε πάνω στην αυτοβελτίωση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς η Σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο το Σαββατοκύριακο γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νοιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε και προσπαθήστε να μην φορτώσετε με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες το πρόγραμμα σας. Μπερδέματα και ασυνεννοησία θα είναι πιο έντονα. Η Πανσέληνος μπορεί να δείχνει ένα πιο έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο αυτό δε σημαίνει όμως ότι γίνεται κάτι εις βάρος σας. Προσέξτε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση σήμερα αυτές τις μέρες. Από την άλλη με αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα και το χρόνο μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι για το τριήμερο θα βοηθούσε ιδιαίτερα την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση σας αλλάζει καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη κι ελαφραίνει κάπως την ατμόσφαιρα παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που σας δίνουν περισσότερη ικανοποίηση αλλά και με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μπορεί να αναστατώσει λίγο την διάθεση σας και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αφήστε καλύτερα τις σημαντικές σας αποφάσεις να τις λάβετε αργότερα. Φυσικά μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο την οποία καλά θα κάνετε να σκεφτείτε γιατί μπορεί να αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα σας.