ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/6

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί να ταξιδεύει στο ζώδιο του Κριού κι από τα ξημερώματα μέχρι τις 08:55 που θα περάσει στον Ταύρο θα βρίσκεται σε φάση κενή πορείας. Τα ξημερώματα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, το οποίο επηρεάζει φυσικά ένα μεγαλύτερο διάστημα. Αυτή η όψη μας χαρίζει αισιοδοξία και φιλοδοξία. Είναι μια βοηθητική όψη για οικονομικές διαπραγματεύσεις και για μακροπρόθεσμους στόχους. Ταυτόχρονα σήμερα έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ενισχύει τη διαίσθησή μας. Παρόλα αυτά η μέρα έχει μια πιο πρακτική κατεύθυνση, ωθώντας την προσοχή μας στα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

Το πρωί της Δευτέρας ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους και κάνει πιο έντονες τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας. Από τη θέση αυτή μας κάνει πιο περίεργους και θα είμαστε πιο ανοιχτοί σε οτιδήποτε νέο τραβάει την προσοχή μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εγκαταλείπει το ζώδιο σας και προχωρά στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας. Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους, νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη της επικοινωνίας και της επαφής. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε υπερεντατικούς ρυθμούς και η επαφή με φίλους θα τονώνει τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας, κάνοντάς σας το επίκεντρο της προσοχής από τη μια κι από την άλλη μπορεί να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά και να γίνεστε πιο εύθικτοι. Ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιο σας επίσης σήμερα το πρωί και προχωρά στους Διδύμους βοηθώντας το μυαλό σας να ηρεμίσει κάπως.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μολονότι η Σελήνη στον Ταύρο σας βρίσκει λίγο αποδιοργανωμένους σε κάθε περίπτωση, το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα, λειτουργεί ως αντίβαρο. Από σήμερα όμως επιστρέφει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής στο δικό σας ζώδιο κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι αγαπητοί μου Δίδυμοι. Εκεί λοιπόν που σας είχε κουράσει η στασιμότητα, όλα θα αρχίσουν να κινούνται σε αστραπιαίους ρυθμούς τουλάχιστον μέχρι τις 17/06. Εκμεταλλευτείτε το!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη Δευτέρα το πρωί η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Ταύρο και με το τρίγωνο Δία- Πλούτωνα θα έχετε μια ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα που βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους για το δικό σας ζώδιο, θα καταλάβει ένα πολύ πιο μυστικό, κρυφό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας.

 

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα, που πραγματοποιείται σήμερα έρχεται να σας βοηθήσει σε θέματα σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών. Ο τομέας της επικοινωνίας ενισχύεται από σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες και το επόμενο διάστημα μέχρι τις 17/06 θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό γεμάτο επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δεσμεύσεις και συλλογική δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν μακροπρόθεσμα και την οικονομική σας κατάσταση. Σήμερα γενικότερα μπορείτε να οργανωθείτε κάπως καλύτερα απλά αποφύγετε τις εντάσεις στην επικοινωνία γιατί δεν οδηγούν και κάπου. Ο κυβερνήτης σας Ερμής παίρνει θέση στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα σας κάνει πιο φιλόδοξους το επόμενο διάστημα μέχρι τις 17/06 σε σχέση με τα επαγγελματικά και την πορεία της καριέρας σας.

ΖΥΓΟΣ

Το ιδιαίτερα θετικό τρίγωνο Δία – Πλούτωνα που σχηματίζεται τα ξημερώματα κάνει ιδιαίτερα παραγωγική τη Δευτέρα και συνεισφέρει ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με μεγαλύτερη ευκολία και συγκέντρωση. Η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους από σήμερα ανοίγει τους ορίζοντες σας πνευματικούς, γεωγραφικούς και διευρύνει το πεδίο των επαφών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα, μπορεί να βοηθήσει να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους στόχους που θέτετε και να βάλετε σε μια ιεραρχία τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε είτε στο σπίτι είτε σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Σήμερα βέβαια έχουμε και την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Αν έχετε να συζητήσετε οικονομικά θέματα, να διαπραγματευτείτε ή να κάνετε κάποιους επωφελείς διακανονισμούς και οργάνωση των οικονομικών σας βιαστείτε μέχρι τις 17/06.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα με κάποιο τρόπο σας προσγειώνει στις απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει ή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τα μελλοντικά σας πλάνα. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους και στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Από δω και κάτω το να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άλλο άτομο είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους κάνοντας προτεραιότητα μέχρι τις 17/06, τόσο τα θέματα της δουλειάς όσο και τα θέματα της υγείας και φυσικής κατάστασης. Μην τα θεωρείτε δεδομένα και τα ξεχνάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική όψη που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Απλά αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις ειδικά τις μεσημεριανές ώρες. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στους φιλικούς σας Διδύμους. Είναι η καλύτερη επιρροή για να εκφραστείτε δημιουργικά, να έχετε θερμή υποστήριξη από φίλους και συνεργάτες, να ερωτευθείτε, να αισιοδοξείτε για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη προχωρά το πρωί της Δευτέρας στο ζώδιο του Ταύρου και θα σας βοηθήσει κάπως να συγκεκριμενοποιήσετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας και να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις της ημέρας. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους από σήμερα, σαφώς θα σας επηρεάσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις 17/06. Θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα νέα σας ξεκινήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο.