ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου.

Μέχρι και τις 14.12 μετά το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού σε μία ως επί το πλείστον κενή πορεία. Η τελευταία της όψη θα είναι ένα τετράγωνο με τον Δία, κυβερνήτη της έκλειψης του Σαββάτου. Το τετράγωνο αυτό φέρνει για τα ζώδια σήμερα, ανησυχία και βιασύνη στα συμπεράσματα και τις δράσεις μας.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η Σελήνη περνά στη συνέχεια στο ζώδιο του Τοξότη όπου θα σημειωθεί και η τελευταία έκλειψη για το 2021. Η επιρροή της έκλειψης ξεκινά από σήμερα για όλα τα ζώδια. Το ζώδιο του Τοξότη έχει την ενέργεια της περιπέτειας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Είναι καιρός να οραματιστούμε το παρακάτω της ζωής μας και να συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους μας στο μυαλό μας για να τους πραγματοποιήσουμε.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Περνώντας στον Τοξότη η Σελήνη σας προσκαλεί να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και ανανεωμένοι να πετάξετε με τα φτερά σας όσο πιο μακριά μπορείτε. Η αυριανή έκλειψη που επηρεάζει από σήμερα δεν είναι τόσο δύσκολη για το ζώδιό σας. Σηματοδοτεί τη στιγμή να κοιτάξετε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τις σπουδές τη δουλειά και την εξέλιξή σας. Μιλήστε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό και σχεδιάστε στο μυαλό σας τα επόμενα ταξίδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η αυριανή έκλειψη ίσως σας κάνει να αισθανθείτε ότι έρχονται στην επιφάνεια άγχη, συναισθήματα που είχατε καταπιέσει και ανησυχία για το μέλλον. Ίσως οι ανησυχίες αυτές να έρχονται από τον τομέα των οικονομικών. Μην χάνετε την πίστη σας και κρατήστε το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη εικόνα. Η δουλειά και η πειθαρχία θα σας οδηγήσουν τελικά στην επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους, προσωπικά κι επαγγελματικά δίνει η τελευταία έκλειψη του 2021 που επηρεζει από σήμερα. Στις σχέσεις αυτές περιλαμβάνονται και οι σχέσεις με ανθρώπους που μας προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες, όπως ένας δικηγόρος ή ένας λογιστής. Οι αλλαγές στο επίπεδο αυτό έχουν ξεκινήσει από πέρσι και θα συνεχιστούν ως τον Ιούνιο του 2022. Ακόμα κι αν περιλαμβάνουν μία ρήξη, αυτή είναι μόνο για το καλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η εργασία, η φυσική κατάσταση και οι επαφές με συνεργάτες έρχονται στο προσκήνιο με την αυριανή έκλειψη. Ίσως χρειαστεί αν εργαστείτε παραπάνω ή να ξεκινήσετε την προετοιμασία ενός επαγγελματικού στόχου.Ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε κάτι στη δουλειά σας, ίσως από την άλλη επικεντρωθείτε περισσότερο στο κομμάτι της φυσικής σας κατάστασης. Είναι το κατάλληλο διάστημα να ξεκινήσετε διατροφή αν το θέλετε.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε πολύ πιο ευδιάθετοι μέχρι και τη μέρα της έκλειψης, ακόμα κι αν υπάρχουν ακόμα αρκετά πιεστικά ζητήματα που ζητούν λύσεις. Η έκλειψη προσφέρεται για φλέρτ, νέες γνωριμίες αλλά και χρόνο για τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Ίσως γίνετε πιο δημιουργικοί στη δουλειά, ενώ πιθανή είναι και μία ανησυχία για ένα οικονομικό θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια ή τη δουλειά ίσως ίσως σας προκαλέσουν εκνευρισμό ή χρειαστούν την προσοχή σας από το μεσημέρι και μετά. Οι προσωπικές κι επαγγελματικές σας σχέσεις ίσως χαρακτηριστούν από εκνευρισμό τις πρωινές ώρες. Η έκλειψη ίσως σηματοδοτήσει αλλαγές στο σπίτι σας όχι μόνο τώρα αλλά μέχρι και τον Ιούνιο. Αποφύγετε σήμερα άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας.

ΖΥΓΟΣ:

Με το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη η διάθεσή σας γίνεται πιο ανάλαφρη και εξωστρεφής, αλλά η έκλειψη που επηρεάζει από σήμερα φορτώνει το πρόγραμμά σας με υποχρεώσεις και προκαλεί σύγχυση στην επικοινωνία σας. Ίσως βέβαια μάθετε κάποιες πολύ βοηθητικές πληροφορίες μέσα στη μέρα. Το βράδυ προσπαθήστε να χαλαρώσετε στο σπίτι σας είτε μόνοι ή παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η ημέρα ξεκινά με κάποια ανησυχία και άγχος σε διανοητικό επίπεδο. Καθώς η Σελήνη φεύγει από το ζώδιό σας, περνά στον Τοξότη στον τομέα των οικονομικών σας. Η έκλειψη μπορεί να φέρει αλλαγές στα οικονομικά σας αλλά όχι απαραίτητα αρνητικές. Ίσως πάρετε αύξηση ή μία σημαντική ανταμοιβή. Επιπλέον ίσως σας γίνει μία καλή οικονομική πρόταση για μία συνεργασία. Οι αλλαγές παρόλο που δεν είναι το καλύτερό σας είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σας.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας και σάς κάνει πρωταγωνιστές της ημέρας. Η αυριανή έκλειψη αφορά τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις αλλαγές στη ζωή σας. Πετάξτες απο τη ζωή σας τρόπους σκέψεις και δράσεις που σας κρατούν πίσω, ακόμα και σχέσεις που τελικά έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο σας. Σκοπός σας για να υποδεχτείτε τις αλλαγές είναι να έχετε ξεκάθαρους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά φέρνει κυκλοθυμία, εσωστρέφεια και μεγαλύτερη κούραση. Μην αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας και μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας το βράδυ με υποχρεώσεις. Η ασυνεννοησία θα είναι πιο έντονη το μεσημέρι, οπότε αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις εκείνη την ώρα. Η έκλειψη ίσως σηματοδοτεί ένα παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό γίνεται εις βάρος σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ικανοποιούν αλλά και με τους φίλους και τους συνεργάτες σας σάς καλεί η Σελήνη από τον Τοξότη. Η ατμόσφαιρα προς το βράδυ μοιάζει να είναι πιο φορτισμένη γι’ αυτό προσέξτε τον τρόπο και το τι λέτε αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Ίσως σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, αλλά μην είστε βιαστικοί στις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Σελήνη μπαίνοντας στον Τοξότη ίσως σας προκαλέσει ανησυχία κι εκνευρισμό. Θέματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της καριέρας σας ίσως σας αγχώσουν και σας προβληματίσουν. Δεν είναι ο καιρός να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, είναι καλύτερο να τις αφήσετε για αργότερα. Από την άλλη μπορεί να προκύψει μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε σοβαρά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

-Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 04/12/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

– Καλές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Ποια τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους;