ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 3 Νοεμβρίου.

Η διάθεσή είναι περισσότερο ανεβασμένη για όλα τα ζώδια σήμερα στο ξεκίνημα της ημέρας, σε σχέση με το τέλος της. Αξιοποιήστε τις καλές της ώρες, και τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία, τον Ερμή και την Αφροδίτη και εστιάστε στις σχέσεις σας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη είναι στον Ζυγό και ο Ζυγός είναι ένα κοινωνικό ζώδιο. Ίσως φέρει νέες γνωριμίες που εξελίσσονται πολύ καλά. Η μέρα αυτή έχει στόχο στο μέλλον κι όχι στο παρόν. Η συγκέντρωση δεν είναι εύκολο πράγμα σήμερα και η πειθαρχία λείπει.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι που τραβούν την προσοχή σας σήμερα, αφού η Σελήνη κινείται στον 7ο Ηλιακό οίκο σας. Προσοχή πρέπει να δείξετε στις προσωπικές σχέσεις. Ίσως νιώσετε πιέσεις από τους δικούς σας ανθρώπους, οπότε πρέπει να καταφύγετε στον διάλογο για να λύσετε το όποιο πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και τις εκκρεμότητες της δουλειάς, του σπιτιού και της υγείας σας, επικεντρώνεστε σήμερα. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους. Αν κάτι δεν πήγε όπως θέλατε χάνετε το χρόνο σας με το να αυτομαστιγώνεστε γι’ αυτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η διασκέδαση, ο έρωτας, τα παιδιά και η δημιουργία ευνοούνται σήμερα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα σας για να περάσετε ευχάριστες ώρες με τους δικούς σας ανθρώπους. Η σύνοδος Σελήνης- Ερμή ανεβάζει τη διάθεση σας και ίσως έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα παιδιών ή ερωτικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Καλύτερα σήμερα είναι να βρείτε χρόνο να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με όσα σας ξεκουράζουν πραγματικά. Θέματα για το παρελθόν ή την οικογένειά σας ίσως έρθουν στην επιφάνεια για να βρείτε μία πρακτική λύση σε αυτά. Ίσως σήμερα να είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνετε.

ΛΕΩΝ:

Μπορεί το μυαλό σας να είναι στα μελλοντικά σας σχέδια και η μέρα να γεμίζει με συζητήσεις και επαφές για προώθηση της δουλειάς σας, αλλά παρά την κούραση η μέρα είναι πολύ θετική. Τα σχέδιά σας ευνοούνται ιδιαίτερα με την όψη τριγώνου της Σελήνης με τον Δία . Ίσως λάβετε ευχάριστες ειδήσεις ενώ στο πρόγραμμα είναι και μία νέα γνωριμία.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων του σπιτιού σας και της τσέπης σας είναι στο προσκήνιο και ψάχνετε πρακτικές λύσεις για τις αυξημένες ανάγκες σας. Η σημερινή ημέρα ίσως φέρει θετικές ειδήσεις για τα ζητήματα που σας απασχολούν. Βάλτε φρένο στην καταναλωτική σας μανία.

ΖΥΓΟΣ:

Τα προσωπικά σας ζητήματα σας απασχολούν. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας στις ανάγκες των άλλων. Η προθυμία σας να βοηθήσετε ανακόπτεται από την έλλειψη συγκέντρωσης σας. Η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα μόνο από τη δική σας σκοπιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η μέρα αυτή είναι μεν εσωστρεφής αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι ευχάριστη. Ίσως να νιώθετε κάποιες ανασφάλειες που δεν θέλετε να δείξετε, ίσως ανησυχείτε για τη δουλειά ή για το μέλλον σας. Δεν χρειάζεται να πιέζεστε αν δεν θέλετε πολλές συναντήσεις με άλλους. Ξεκουραστείτε και κάνετε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα υπάρχει μια πιο κοινωνική Σελήνη και μάλιστα ιδιαίτερα βοηθητική για να δείτε φίλους, να τους εκμυστηρευτείτε τις σκέψεις και τις αγωνίες σας. Η Σελήνη επηρεάζει την ομαδική δουλειά κι ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά με τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η ημέρα θα είναι κουραστική και απαιτητική. Θα εστιάσετε στα θέματα της καριέρας σας και ίσως προκύψει και μία νέα πρόταση. Τα συναισθήματά σας δεν είναι εύκολο να κρυφτούν παρόλο που το δημόσιο μοίρασμά τους δεν είναι κάτι που συνηθίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η συγκέντρωση γίνεται δύσκολο task για εσάς σήμερα, αφού το μυαλό σας ταξιδεύει στο μέλλον και στις προοπτικές σας στη δουλειά και τις σπουδές. Προσπαθήστε να μείνετε στο παρόν και και να αλλάξετε τη ρουτίνα της μέρας σας. Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει συμφωνίες ή μία νέα δραστηριότητα.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η σημερινή μέρα χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με ανθρώπους που ξέρετε ότι επηρεάζουν τη διάθεσή σας ή σας επιβάλλουν τη δική τους. Ίσως αμφιταλαντεύεστε σε μία ερωτική σχέση. Τα συναισθήματά σας  σήμερα θα είναι πιο έντονα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια σήμερα, από την Άση Μπήλιου:

– Άρης στον Σκορπιό 30/10/2021 – 13/12/2021: Πώς και πότε θα επηρεαστούν τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων
– Πώς θα είναι ο Νοέμβριος 2021 αστρολογικά;
– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/11/2021 – 07/11/2021