ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα Δευτέρα σε όλη τη διάρκεια της μέρας και σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας τη μεταξύ τους όψη συνόδου. Η ενεργοποίηση αυτή δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας.

Αυτή είναι μια όψη αρκετά απαιτητική που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Δείχνει επίσης τάση χειρισμού στις σχέσεις ή και πιο τοξικές καταστάσεις.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Δεν είναι ένα πολύ εύκολο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας με την έννοια ότι δεν κυλάνε όλα «ρολόι» κι ενδεχομένως να προβληματιστείτε και με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή ένα συνεργάτη σας. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και να πρέπει να τις συμμαζέψετε πριν απολαύσετε κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς στο σπίτι σας ασχολούμενοι με αυτά που σας αρέσουν.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης – Πλούτωνα σας κάνει πιο ισχυρογνώμονες και μπορεί οι απόψεις σας να κοντράρονται με κάποιου άλλου προσώπου στο χώρο της εργασίας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικά παιχνίδια αν βλέπετε ότι το τραβάει η άλλη πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αν τώρα το πρωί της Δευτέρας ξυπνήσετε με διάθεση να μην κάνετε τίποτε και να ξεκουραστείτε μην πιέσετε τον εαυτό σας. Φτιάξετε τη λίστα με όσα πρέπει να γίνουν και είναι απολύτως απαραίτητα και ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Με κάποιο τρόπο είτε μια προσωπική σας σχέση είτε μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει αυτές τις μέρες κι ακόμη νιώθετε μέσα σας αρκετή αστάθεια. Τα θέματα της δέσμευσης είτε σε μια σχέση είτε σε μια δουλειά μπορεί να σας προκαλούν δυσφορία αλλά μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις πριν συνεκτιμήσετε πολλούς παράγοντες.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Η επιστροφή στη δουλειά μπορεί να μην είναι το πιο ευχάριστο σενάριο για τη σημερινή μέρα αλλά με καλή διάθεση και χωρίς να παίρνετε κάποια πράγματα προσωπικά όλα θα βγουν καλύτερα. Η σημερινή μέρα προσφέρεται μετά τις ατασθαλίες των εορτών και την επιβάρυνση του οργανισμού σας με πολλές τοξίνες να ασχοληθείτε με την υιοθέτηση μιας πιο υγιεινής διατροφής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η σύνοδος της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα πιο βαρύ κλίμα τις απογευματινές ώρες αλλά μην αφήνετε τη διάθεση των άλλων να επηρεάζει τη δική σας. Βρείτε κάτι που σας δίνει ευχαρίστηση να ασχοληθείτε σήμερα είτε είναι ένα χόμπι ή ένας περίπατος με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση. Ενδεχομένως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και να μη μπορείτε να εκφραστείτε όπως θέλετε.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Τη Δευτέρα με την επιρροή της χθεσινής νέας Σελήνης ακόμη πολύ έντονη, ο τομέας της επικοινωνίας και των επαφών ενεργοποιείται ιδιαίτερα αλλά μπορεί ειδικά προς το απόγευμα να συναντήσετε κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν καθόλου. Σε αυτή την περίπτωση μην κρυφτείτε πίσω από τύπους και ευγένειες. Πείτε αυτό που νιώθετε με ειλικρίνεια και θα κερδίσετε περισσότερο τον σεβασμό των άλλων.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργώντας κάποιες αγωνίες σε πρακτικά ζητήματα είτε της δουλειάς είτε των οικονομικών. Από την άλλη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για κάποια έξοδα τα οποία αν δεν είναι απαραίτητα καλό είναι να τα αποφύγετε. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν είναι πολύ βοηθητική για τα έσοδα σας άρα πρέπει να δείξετε πειθαρχία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας και συναντά σε σύνοδο τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη και μπορεί τα συναισθήματα σας για μια κατάσταση ή για έναν άνθρωπο να περνούν μέσα από δύσκολες ψυχικές διεργασίες. Μπορεί να παίρνετε απόφαση κάποια πράγματα ή να προσπαθείτε να τα ξεκαθαρίσετε.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ίσως ακόμη προσπαθείτε να καταλάβετε τι γίνεται σε μια κατάσταση επαγγελματική ή προσωπική ή πιθανώς να προσπαθείτε να εξερευνήσετε ένα παρασκήνιο το οποίο υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Από την άλλη μπορεί να σας απασχολούν θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να προσπαθείτε να βρείτε λύσεις ή τρόπους για να έχετε περισσότερη υγεία.

ΙΧΘΥΕΣ:

Ίσως να υπάρχει κάποια ένταση σε μια σχέση είτε ερωτική είτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς είτε ακόμη και με ένα συνεργάτη ή φίλο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στο περιβάλλον της δουλειάς ή κάποιο πρόσωπο να απαιτεί την προσοχή και το χρόνο σας κι αυτό να σας καταπιέζει με κάποιο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει